Ból dupy Układu w/s Korwina!

Denis

Well-Known Member
3 825
8 522
Konserwatywny gospodarczo? Haha... Takie rzeczy trzeba tylko częstować śmiechem.
To tylko początek nagonki.

Zabawne, że takie osoby wypowiadają się na każdy temat i udają znawców młodzieży oraz preferencji głosujących.

Czym kusi KNP? Przede wszystkim wolność gospodarcza i niskie podatki oraz pewność dobrego wyboru i niezmienności poglądów.

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
Ja sobie już dawno darowałem korzystanie z mediów głównego nurtu. Ataki na Korwina będą teraz tak agresywne, że trudno będzie to znieść.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 522
Im większe ataki to bardziej go lubię.
Też tak macie? Prześladowani są bardziej wiarygodni... Szczególnie prześladowani przez najgorsze odpady ludzkiego gatunku.

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 387
10853307b715e.jpg

Czyli przyznał się ,że mieli na niego haki i zmusili do gryzienia krulewskich łydek?

Denis

Well-Known Member
3 825
8 522
Piesek szuka nowego miejsca i lepszej budy.
Dla niegrzecznego pieska jest tylko jedna dobra metoda - trza zawołać hycla.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
ps: KNP nie może sobie pozwolić na ewentualne przejścia tych łajdaków od Gowina, bo już coś jest na rzeczy. Żadnych kretów!!
Ale w Warszawie w KNP jest dawny szef młodzieżówki Unii Pracy. Mało tego chciał kandydować do PE. Zobaczycie co będzie jutro, karierowicze i odrzuty z innych partii już się cisną drzwiami i oknami.

D

Deleted member 427

Guest
Oni nawet przeliterować słowa "liberalizm" nie potrafią.

D

Deleted member 4476

Guest
Jaki piękny ból dupy, Puchałke na tvn24 co chwilę próbowała nawiązać do spraw kobiet, Gowin prawie odszczekał swoje słowa, Kurski coś pieprzył a teraz Stokrotka i Kwachu. Elektorat protestu, ekstrawagancja, młodzi wyborcy, bunt, naiwne hasełka, radykalizm <3
Jutro rano lecę po GW
1549359_720063081349822_2810766687276711362_n.jpg

Za tego słonia chcę lajki

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 146
"Janusz Korwin-Mikke jako polityczne złe dziecko i polityczny błazen zastąpił w tych wyborach Janusza Palikota. Najwyraźniej zamiast dziwactw na lewicy pojawiło się zapotrzebowanie na dziwactwa na prawicy" - powiedział politolog Wojciech Jabłoński.

dr_wojciech_jablonski.jpg

"Internetowy elektorat jest już na tyle duży, by wysłać 4 osoby do Brukseli." (JKM)

-Tomasz Machała

"W 2011 roku myśmy takich bzdur nie wygadywali (jak JKM). To program neofaszystowski i przykro mi że Polacy wybrali kogoś takiego"- Palikot

Ostatnia edycja:

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 882
12 268
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/mark...wej-prawicy-wynika-z-niskiej-frekwencji/jf353

- Przy tak niskiej frekwencji (według sondażu 22,7 proc.) nie ma się co dziwić wynikowi ugrupowania Nowa Prawica Janusza Korwin-Mikkego. To są wybory drugiej kategorii, w których zyskują najczęściej partie radykalne i partie opozycyjne, a najsłabiej wypadają partie rządzące - powiedział Markowski.

Jako ojciec iluś tam dzieci, na ból dupy polecam Sudocrem.

Jack Ruby

Rezerwowy pies.
114
420
I tak dla mnie najżałośniejszy był Kurski, który godzinę po spodziewanej porażce swojej partii łasił się Kaczyńskiemu prosząc o powrót do Pisu i używając do tego argumentu smoleńskiego.

D

Deleted member 4476

Guest
"Bo Korwin zabrał głosy PiS i taki cel miało jego nagłaśnianie w mediach."
To nie są, jak mogłoby się wydawać, słowa Jarka Kaczyńskiego, a Jacka Sierpińskiego.

"Wreszcie. Zmarł Wojciech Jaruzelski herbu Ślepowron, zwanego czasami Korwin."
Drobna szpilka przy każdej okazji... :)

Walenie po Korwinie libertarianie mogliby sobie darować imho jeśli sami chcą wkrótce wejść na poważnie do polityki. Jeśli będą wierni swoim ideałom będą jebani gorzej niż Korwin (no chyba, że na współpracy z DB się nie skończy), a nie wiem czy będę wtedy czuł wobec nich jakieś współczucie.

Do góry Bottom