- Moderator
- 8 902
- 25 794
Nawet w reżimówce przecież wspominali z tej okazji, że wielu wysoko postawionych socjaldemokratów faktycznie od tej młodzieżówki zaczynało i to była ichnia kuźnia talentów.
To wy o tym nie widzieliście?
Ja się tylko zastanawiam, czemu Andrzej nie podłożył ładunków bezpośrednio na wyspie. Mógł sobie postrzelać, a potem sfinalizować akcję serią eksplozji. No chyba że wszystkie ładunki zużył na budynki rządowe.
Mógłby mieć mały kłopot z wytłumaczeniem po co chce przetransportować vana wypełnionego toną ANFO na wyspę, gdzie odbywa się letni obóz młodzieżówki.Ja się tylko zastanawiam, czemu Andrzej nie podłożył ładunków bezpośrednio na wyspie.
Tak, siedzieli na tej wyspie i szykowali plany podboju świata i zniewolenia ludzi. Ostrzyli swoje długie noże, układali plany porywania wolnościowców oraz zamachów bombowych. Riiiight...
Nie rozumiem toku myślenia. Rządowe mendy też nikomu bezpośrednio nie robią krzywdy. Podejrzewam, że większość nawet nigdy nikogo nie skrzywdziła. W wolnym czasie również piją etc. za nasze podatki - co jakiś czas je zwiększając i wprowadzając większy zamordyzm, wsadzając do więzienia za brak posłuszeństwa...Tak, siedzieli na tej wyspie i szykowali plany podboju świata i zniewolenia ludzi. Ostrzyli swoje długie noże, układali plany porywania wolnościowców oraz zamachów bombowych. Riiiight....
Jak znam życie, to pieprzyli o głupotach, powtarzali różne ideologiczne bzdury z telewizji, a potem szli się pić, palić zioło i się bzykać. Zaiste, godne odjebania czarne charaktery, niczym lewaccy terroryści. I wy naśmiewacie się z katolickich pojebów...
Grupą, która odbiera przeciętnemu Norwegowi tyle owoców jego pracy, ile w Polsce odbierał pan feudalny swoim chłopom pańszczyźnianym
- Niektórzy ludzie wyglądali bardziej lewacko od innych. Ten człowiek akurat wydawał mi się prawicowy. Taki miał wygląd. Z tego powodu nie oddałem do niego ani jednego strzału. Gdy na niego spojrzałem, zobaczyłem w nim siebie - powiedział podczas procesu Anders Breivik.
Zaznaczam, że nie dyskutuje nt. czy odwalenie ich było słuszne, czy nie.Ależ nie ma to znaczenia, co to była za organizacja, czego się uczyli i do czego potencjalnie przygotowywali. Nie ma karania za przyszłe zbrodnie ani za myślozbriodnie! Nie ma też karania za przynależność do organizacji.
Tak, to był zwyczajny obóz integracyjny, na którym ludzie utrwalali bzdury z telewizji i uczyli się ich bronić. Spotkania integracyjne nazistów w latach trzydziestych wyglądały pewnie podobnie. Indoktrynacja w Hitlerjugend też. I co z tego?Tak, siedzieli na tej wyspie i szykowali plany podboju świata i zniewolenia ludzi. Ostrzyli swoje długie noże, układali plany porywania wolnościowców oraz zamachów bombowych. Riiiight....
Jak znam życie, to pieprzyli o głupotach, powtarzali różne ideologiczne bzdury z telewizji, a potem szli się pić, palić zioło i się bzykać. Zaiste, godne odjebania czarne charaktery, niczym lewaccy terroryści. I wy naśmiewacie się z katolickich pojebów...
Będąc w organizacji czynnie przyczyniającej się np. do zamykania ludzi za poglądy, nakładania większych obciążeń fiskalnych powodując biedę to jesteś za to winny przynajmniej częściowo.
Pampalini, bezpośrednią mokrą robotę w postaci rozboju podatkowego to robisz sobie sam składając deklaracje i robiąc przelewy, ewentualnie jak jesteś na etacie to twój pracodawca, a "zarządza" tym system komputerowy w USach i ZUSach. Zgodnie z tym co napisałeś to w obecnej sytuacji najlepiej byłoby chyba odjebać samego siebie
To jak karać Twoim zdaniem?Nie mówię jednocześnie, że to jest ok, żeby być częścią organizacji przestępczej. Mówię tylko, że jest bardzo nie ok karać za to fizycznie (w szczególności - śmiercią).