R
Ronbill
Guest
Skoro w temacie przecinek dla ciebie jest najważniejszy to już ci podziękujęJak patrzę na te przecinki to jestem coraz większym zwolennikiem aborcji.
Skoro w temacie przecinek dla ciebie jest najważniejszy to już ci podziękujęJak patrzę na te przecinki to jestem coraz większym zwolennikiem aborcji.
ja nie zrobie jej aborcji bo nie jestem ginekologiem... nie urodze też bo jestem facetem...Twoja partnerka/żona jest w ciąży i dowiadujesz się,że płód ma zespół Downa lub inne zaburzenie. Co w tej sytuacji robicie-dokonujecie aborcji czy decydujecie się na urodzenie dziecka?
Ja mysle sobie , ze tacy jak ty nawet na piwnice nie zasługują Moze pod mostem ale tez bym sie zastanowiła nad tym .Jak dziewczynka i z aspim to nie doradzałbym usunięcia. Urozmaici wnętrze piwnicy.
To ten co się nawrócił i został kumplem Rydzyka?(dr Bernard Nathanson)
A co facet moze wiedzieć na ten temat aborcji Gówno wie!?Rzuci jakieś ochłapy kobiecie w postaci złotowek bo chce mieć problem z glowy i namawia do usunięcia Albo ucieknbie tchorz przed odpowiedzialnością!!?Takiego tylko kopnac w dupe!
Bardzo trudne pytanie, chyba bym się nie zdecydowała, a może nie uwierzyłabym w to wszystko?Gdybyście dowiedzieli się,że w genotypie płodu znajdują sie geny,które powodują autyzm, to czy obecność tych genów byłaby powodem do aborcji,czy przeciwnie-zdecydowalibyście sie na urodzenie dziecka?
Ciąża nie jest wyłącznie sprawą kobiety i uważam, że wypowiedzi mężczyzn są potrzebne , nawet bardzo
Nie było gumek w sklepiku szkolnym?Byłam bardzo młodą dziewczyną kiedy urodziłam dziecko ,na prawdę bardzo młodą
Fee,Nie było gumek w sklepiku szkolnym?
Myślisz,że mężczyźni nie biorą odpowiedzialności za przyszłe dziecko , za rodzinę, za dramat kobiety, która podda się aborcji?
Myślisz,że pozbawieni są uczuć, wykorzystują kobietę i pozostawiają ją samą?, uciekają od odpowiedzialności ?
Otwierasz puszkę pandory...
Zapomniałeś o pierdyliardzie offtopów...Etam. Sprawa jest już coraz mniej kontrowersyjna. Dośc wspomnieć że na tym forum ma głupie cztery strony.