D
Deleted member 427
Guest
Wolny rynek w Brazylii znowu zawiódł. Czekam teraz na jakiś zdrowo jebnięty wpis na blogu Futrzaka na ten temat. I niech maczeta się dołączy ze swoim riserczem ziemkiewiczowskim.
Prosta sprawa, gdzie postęp i rozwój rąbią, tam wióry lecąWolny rynek w Brazylii znowu zawiódł. Czekam teraz na jakiś zdrowo jebnięty wpis na blogu Futrzaka na ten temat. I niech maczeta się dołączy ze swoim riserczem ziemkiewiczowskim.
A można teraz dostać odszkodowanie od zabójcy za nieumyślne zabicie kogoś z rodziny?
Ciamkacz wygrał proces z wydawcą "Resortowych dzieci".
Nic dziwnego, bo jako resortowe dziecko ma fory.
To jednak nie przeszkodziło w osądzie ...nie czytałem jeszcze. Przekartkowałem
Innymi słowy, ten zbiorek insynuacji i sucharów
Nie ma go już na okładce (przynajmniej tego egzemplarza jaki posiadam). Zamiast jego twarzoczaszki, znajduje się pytajnik wpisany w koło. Prawda jest ważna, tu się zgadzam. Książkę czytałem, ale nie mam narzędzi do jej weryfikacji. Inni niewinni z okładki, powodowani przykładem Ciamkacza, już zapowiadają pozwy. Bo prawda jest najważniejsza.i w ten sposób dostał się na nią Żakowski.
Warto może, żebyś przeczytał tę książkę, bo nowe informacje są!Specjalnie zaznaczyłem brak dokładnej lektury, osąd zaś polega na tym co widziałem przy przekartkowaniu i tzw. doświadczeniu życiowym związanym z publikacjami tych osób (Kania, Targalski) i grupy medialnej GuPola i okolic.
Nawiasem mówiąc, gdyby w tej książce zawarte były jakiekolwiek nowe informacje, to by się o nich mówiło. Nie mówiło się po jej publikacji. Ale obiecuję przeczytać do końca weekendu.
Już po raz kolejny próbujesz tu wmawiać komuś PiSdowanie w głowie. Nie mieszaj. IMO argument "ze źródła" pochodzenia informacji, to jest słaby argument, bo nawet największy wróg może posłużyć się prawdą albo mieć rację. Innymi słowy, nie źródło informacji jest ważne, ale sama INFORMACJA.No tak. Przepraszam, czy to forum młodych PiS?