MaxStirner
Well-Known Member
- 2 781
- 4 723
Nie kupuje na dedykowanych sklepach z prostej przyczyny, że allegro ma wszystko w jednym miejscu. Nie bede chodził po dedykowanych sklepach, żeby zebrac koszyk drobnostek, i wkazdym sie rejestrował podawał dane itp - co ma i ten minus że w co drugim takim sklepie raz na pół roku jest wyciek i spamerzy dzwonią potem od rana do nocy. (5 minut temu zamówiłem turecką chałwe, proszki do prania, miód i dwie kilogramowe paczki świeżopalonej kawy, zajeło to minute) I tak co chwile, cyba że potrzebuje specjalnej, drogiej rzeczy, której nie ma gdzie indziej. Na przykład droższą elektronike moze kupiłbym w dedykowanym sklepie (dajmy na to jakiś wypasiony teleobiektyw gdybym był fotografem, albo 70 calowy telewizor) , jeśli jej bym nie znalazł na allegro, co wszakże zdarza sie coraz rzadziej.Hę?
Ja (i myśle coraz więcej osób) coraz częściej kupuje poza allegro, tylko na dedykowanych sklepach dystrybutorów / producentów.
Wszystko.pl to był projekt comarchu - nie dziwię, że się nie udało. Nawet się cieszę.
W 3/4 przypadków cena jest niższa na allegro niż w sklepie i mam możliwość czestego zamawiania drobnych paczek bez dopłaty za dostawe
I nie wiem co masz do Comarchu, nie znam sie. Ja nie podchodze do tego osobiscie, kupowalbym wszedzie gdzie jest tanio i szybko, dlatego byłoby fajnie, żeby Allegro miało realną konkurencje.