D
Deleted member 4683
Guest
Powinni opublikować wizerunki ryjów tych dwóch szmat
Skarbówka podkopuje fundamenty relacji międzyludzkich, zaufania człoeieka do czlowieka, jak za komuny. A potem narzekają, że w społeczeństwie znieczulica.
Przecież to są agentki działające pod przykryciem i mają w planach jeszcze tuziny takich "operacji".Powinni opublikować wizerunki ryjów tych dwóch szmat
Po odjebaniu od korpusów.Powinni opublikować wizerunki ryjów tych dwóch szmat
Urzędnicy jak zwykle wyciągnęli pomocną dłoń. Tym razem w Waszyngtonie:
https://reason.com/blog/2018/11/14/airbnb-regulations-in-dc?platform=hootsuite
Widzę, że nie tylko ja na to wpadłem.Przecież to są agentki działające pod przykryciem i mają w planach jeszcze tuziny takich "operacji".
W ogóle zastanawiam się co następne. Autostop? Niektórzy chcą się dzielić drobnymi rzeczami za podwiezienie mimo, że idea autostopu jest jasna. Domyślam się, że jak się przyjmie jakieś piwo to od razu wpadają te dwie szmaty i na dołek!
wymiana barterowa jest jakkolwiek sankcjonowana w bolsce? Nie mogę nic znaleźć na ten temat.Przecież to są agentki działające pod przykryciem i mają w planach jeszcze tuziny takich "operacji".
W ogóle zastanawiam się co następne. Autostop? Niektórzy chcą się dzielić drobnymi rzeczami za podwiezienie mimo, że idea autostopu jest jasna. Domyślam się, że jak się przyjmie jakieś piwo to od razu wpadają te dwie szmaty i na dołek!
Między firmami jest nielegalna od czasów transformacji (lata 90-te). Między ludźmi nie jest zabroniona.wymiana barterowa jest jakkolwiek sankcjonowana w bolsce? Nie mogę nic znaleźć na ten temat.
Przecież to są agentki działające pod przykryciem i mają w planach jeszcze tuziny takich "operacji
czyli w PRL była legalna?Między firmami jest nielegalna od czasów transformacji (lata 90-te).
Tak, była.czyli w PRL była legalna?