Marlboro te cienkie czarne też sa niezłe calkiem.
O właśnie wyjąłeś mi je z ust. Nie mogę się z nimi rozstać na dobre. Tzn rozstaje się i po jakimś czasie wracam. Czarne sukinsyny.
Marlboro te cienkie czarne też sa niezłe calkiem.
Laucky Strike, o ktorych mówisz sa niby bez sztucznych dodatków i perfum, dlatego lolkarze je lubiąAno prawda.
Mała uwaga co do Marlboro, jak już Marlboro, to kupujcie w miękkim opakowaniu, a nie w twardym. Te w miękkim są robione w Niemczech i mają znacznie lepszy smak.
Co do reszty, to jakością wyróżniają się Lucky Strike w wersji ECO, czyli w takich szarych tekturkowych pudełkach.
Podatkiem zlikwidować raka!!Nie tylko były wiceminister zdrowia ale i inni lekarze przekonują, że nowy podatek nałożony na palaczy najlepiej zadba o zdrowie Polaków.
Nie rozumiem takich założeń - po 100 dniach, wieczorkiem możesz sobie odpakować wytęsknioną paczkę i spalić całą, jeden papieros od drugiego?Jeśli uda mi się przetrwać 100 dni będzie to wspaniały wynik
Zazdroszczę. Ja wiem, że nie mogą wyjść z nałogu w każdej chwili, że to proste i łatwe.palę wtedy jak mam ochotę, a nie, że palę, bo palę.
Kumpel pali 4 m-ce.Nie śmierdzi dymem on i mieszkanie.Ustapił kaszel.Liquidy kupuje te droższe, atestowaneDobra. Jest decyzja, przechodzę na "e-papierosy".
Jest wątek na forum.Jakieś rekomendacje? Sprzet ma być niezawodny i prosty w obsłudze.