Staszek Alcatraz
Tak jak Pan Janusz powiedział
- 2 794
- 8 465
Ja zdaję sobie sprawę, że Stonoga w ogóle nie zna się na gospodarce. On po prostu chce, żeby było dobrze (jeśli jest czysty), żeby nikt nie był biedny, żeby nie było tragedii ludzkich, a wszyscy byli szczęśliwi. Przecież facet był w Samoobronie, nie spodziewam się po nim, że będzie cytował wolnorynkowych klasyków.Ale wiesz za co Ikon poszedł siedzieć?
Za próbę realizacji hasła "mieszkanie prawem, nie towarem".
I Stonoga staje w obronie komucha w towarzystwie jeszcze innych komuchów - dziwnie wszystkich powiązanych z Tymochowiczem.
Na fejsbuku był cały filmik gdzie Stonoga wyjaśnia jak to niesłusznie Ikon został skazany i jakie to dobre rzeczy robi, broniąc biednych ludzi.
Poza jego dużymi wadami ma też dużą popularność i jest bardzo wyrazisty. Zdziwiłem się, gdy zobaczyłem na zdjęciach ile ludzi przychodzi na spotkania z nim. On w partii Korwina to kilkaset tysięcy głosów więcej, ale jeśli wam przeszkadza, że czasem mu odbija to spoko . Teraz będzie odbierał głosy KNP.
Właściwie dlaczego Tymochowicz uważany jest na forum za diabła wcielonego i zadawanie się z nim równa się wyklęciu? Przegapiłem coś?
Ostatnia edycja: