Rządy Prawa i Sprawiedliwości

Doman

Well-Known Member
1 221
4 053
Proponuję obejrzeć filmik z obrad w Magdalence. Na stole stoi menora, a żydostwo opija przypieczętowanie swojej władzy nad Wisłą. Pewnie zaraz mi ktoś napisze, że menora to tylko przypadek. To jest mniej więcej argumentacja jak "wysoki sądzie, przewróciła się i nadziała na mojego penisa. Żadnego gwałtu nie było".

Przypadek? No spoko, ale coś za dużo takich przypadków. Tymczasem reakcje u niektórych jak u tej elokwentnej mocherki która broniła Dudę. Panie, co Pan, my wiemy co Pan, pan zawsze z przodu, ja swoje wiem... bełkot osoby która koniecznie chce mieć swoje na wierzchu, ale nie ma argumentów. Takim osobom dedykuję fragment wierszyka Kornhausera - teścia Dudy:

Bóg Polaków zamknięty w obozie, w baraku
drży, gdy dzielni chłopcy z orzełkami na czapkach
dobijają dziewczynki żydowskie, rurkami, na odlew.

W ten sposób pisze teściu prezia którego polski plebs uznaje za no-to-wreszcie-rządzą-prawdziwi-patrioci-polaki-katoliki-z-dziada-pradziada a GazWyb straszy "oj, bójcie się Kaczora, bo to katol i nacjozjeb polski!!!!". Ten szabesgoj Duda nawet cyrk urządzał z "ratowaniem hostii". On tu urządza cyrk dla polsko-katolskiej hołoty, a rodzina odcina się wręcz od "Boga Polaków". Nie wiem jakiego Boga mają Żydzi. Może Cthulhu albo Baala? Wielkiego Niszczyciela? btw. teściu jest też za przyjmowaniem uchodźców, czym po prostu powiela to co robi żydostwo w Szwecji, bo między szwedzkim żydostwem a polskim nie ma różnic - tak samo wpuszczają soki trawienne w tkankę kraju aby go skonsumować w stanie półpłynnym gdy zamieni się w bezkształtną masę.

Ciekawe, że żona Dudy jest żydówką, żona Komorowskiego jest żydówką i żona Sikorskiego (był przez jakiś czas typowany na prezia) też jest żydówką. Może ktoś wyjaśnić ten paradoks statystyczny? Bo ja to tłumaczę legendą o Esterce. Nawet żona Gomułki była żydówką. Chyba dlatego Gomułka zamiast rozstrzelać żydokomunę po prostu puszczał ją wolno do lepszego świata.

Wracając do osób sceptycznych (czyli rżnących głupa)
Ja rozumiem, że jak najwyższe władze na Chanukę zakładają jarmułki, pchają polskie wojsko na proizraelskie wojny, organizują wiece polskiej samokrytyki wobec Żydów, jednoroazowo wydają na cmentarze żydowskie 100 baniek, a Kaczor mowi, że "krytyka Izraela to choroba duszy". itd. itd. to po prostu przypadek i trzeba udawać, że się tego nie widzi, a nawet gdy ktoś zauważa, to można powiedzieć, że jest wariatem z obsesją antyżydowską.
Może od razu do psychuszki. :D Spokojnie. Ja żadnej obsesji nie mam. Gdy żydowscy nacjonaliści wyniosą się z Polski do Izraela zamiast formować etnocentryczny rząd światowy, to się skończy moja obsesja. Ja nie z tych co owijają w bawełnę o reptilianach i iluminatach. Gdy widzę, że np. przed rekonstrukcją rządu (Szydło/Morawiecki) niemal cała ekipa spotyka się na koszernej kolacji, to po prostu widzę ostentację godną tej menory z Magdalenki.

A ten John Daniels, to co za chujek, co to za Dyzma?

uid_268a05d054244dc362628a7697c80ca41505809860910_width_907_play_0_pos_0_gs_0_height_515.jpg

Jak widać Dyzma a robi ostatnio w Polin za szarą eminencję. Tutaj z koneserem dobrych aut:
z-Rydzykiem.jpg

A tu na zdjęciu z żydobanderowcem Wildsteinem. Dawid W przyjaźni się z chłopcami z batalion Aj Dar zwanego przez wtajemniczonych Aj Waj. Dawidek nakręcał wojnę na Ukrainie, ma krew na rękach.
Z-Dawidem-Wildsteinem.jpg

A tu Daniels z Gąsiorowskim, tym od Art B. Swego do swego ciągnie.
Z-G%C4%85siorowski-768x505.jpg

A ten konus w środku mówił, że krytyka Izraela jest antysemityzmem, antysemityzm jest chorobą, i że w Polsce NIE MA MIEJSCA na antysemityzm (karzeł to niemal wykrzyczał - a zrobił to w memencie gdy Żydzi w Izraelu pozwalali sobie na zwiększony antypolonizm i generalnie nieźle robią Polakom koło pióra za granicą). Rodzina konusa już we wczesnym PRL żyła w willi, ale pozuje na wielkich antykomunistów. Typowe.
kto-nami-rzadzi-j-kaczynski-czy-jonny-daniels.jpg

John Daniels, ta kreatura nie zna nawet polskiego, ale nazywa na twitterze Dr. Ewę Kurek "idiotką", apeluje aby Grzegorza Brauna wyeliminować z życia publicznego.
No, to kurwa już standard, że sierżant izraelskiej armii wydaje rozkazy rządowi nad Wisłą. Zobaczcie jak Żydzi przycisneli Palestyńczyków i zastanówcie się nad przyszłym ustrojem "międzymoarza" czy Polukropolu. W takim ustroju NIE MA fizycznej możliwości awansu ekonomicznego, ponieważ rząd ma etnocentryczny charakter. Na razie żyjemy w stanie przejściowym.

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 387
Proponuję obejrzeć filmik z obrad w Magdalence. Na stole stoi menora, a żydostwo opija przypieczętowanie swojej władzy nad Wisłą. Pewnie zaraz mi ktoś napisze, że menora to tylko przypadek. To jest mniej więcej argumentacja jak "wysoki sądzie, przewróciła się i nadziała na mojego penisa. Żadnego gwałtu nie było".

Przypadek? No spoko, ale coś za dużo takich przypadków. Tymczasem reakcje u niektórych jak u tej elokwentnej mocherki która broniła Dudę. Panie, co Pan, my wiemy co Pan, pan zawsze z przodu, ja swoje wiem... bełkot osoby która koniecznie chce mieć swoje na wierzchu, ale nie ma argumentów. Takim osobom dedykuję fragment wierszyka Kornhausera - teścia Dudy:

Bóg Polaków zamknięty w obozie, w baraku
drży, gdy dzielni chłopcy z orzełkami na czapkach
dobijają dziewczynki żydowskie, rurkami, na odlew.

W ten sposób pisze teściu prezia którego polski plebs uznaje za no-to-wreszcie-rządzą-prawdziwi-patrioci-polaki-katoliki-z-dziada-pradziada a GazWyb straszy "oj, bójcie się Kaczora, bo to katol i nacjozjeb polski!!!!". Ten szabesgoj Duda nawet cyrk urządzał z "ratowaniem hostii". On tu urządza cyrk dla polsko-katolskiej hołoty, a rodzina odcina się wręcz od "Boga Polaków". Nie wiem jakiego Boga mają Żydzi. Może Cthulhu albo Baala? Wielkiego Niszczyciela? btw. teściu jest też za przyjmowaniem uchodźców, czym po prostu powiela to co robi żydostwo w Szwecji, bo między szwedzkim żydostwem a polskim nie ma różnic - tak samo wpuszczają soki trawienne w tkankę kraju aby go skonsumować w stanie półpłynnym gdy zamieni się w bezkształtną masę.

Ciekawe, że żona Dudy jest żydówką, żona Komorowskiego jest żydówką i żona Sikorskiego (był przez jakiś czas typowany na prezia) też jest żydówką. Może ktoś wyjaśnić ten paradoks statystyczny? Bo ja to tłumaczę legendą o Esterce. Nawet żona Gomułki była żydówką. Chyba dlatego Gomułka zamiast rozstrzelać żydokomunę po prostu puszczał ją wolno do lepszego świata.

Wracając do osób sceptycznych (czyli rżnących głupa)
Ja rozumiem, że jak najwyższe władze na Chanukę zakładają jarmułki, pchają polskie wojsko na proizraelskie wojny, organizują wiece polskiej samokrytyki wobec Żydów, jednoroazowo wydają na cmentarze żydowskie 100 baniek, a Kaczor mowi, że "krytyka Izraela to choroba duszy". itd. itd. to po prostu przypadek i trzeba udawać, że się tego nie widzi, a nawet gdy ktoś zauważa, to można powiedzieć, że jest wariatem z obsesją antyżydowską.
Może od razu do psychuszki. :D Spokojnie. Ja żadnej obsesji nie mam. Gdy żydowscy nacjonaliści wyniosą się z Polski do Izraela zamiast formować etnocentryczny rząd światowy, to się skończy moja obsesja. Ja nie z tych co owijają w bawełnę o reptilianach i iluminatach. Gdy widzę, że np. przed rekonstrukcją rządu (Szydło/Morawiecki) niemal cała ekipa spotyka się na koszernej kolacji, to po prostu widzę ostentację godną tej menory z Magdalenki.

A ten John Daniels, to co za chujek, co to za Dyzma?

uid_268a05d054244dc362628a7697c80ca41505809860910_width_907_play_0_pos_0_gs_0_height_515.jpg

Jak widać Dyzma a robi ostatnio w Polin za szarą eminencję. Tutaj z koneserem dobrych aut:
z-Rydzykiem.jpg

A tu na zdjęciu z żydobanderowcem Wildsteinem. Dawid W przyjaźni się z chłopcami z batalion Aj Dar zwanego przez wtajemniczonych Aj Waj. Dawidek nakręcał wojnę na Ukrainie, ma krew na rękach.
Z-Dawidem-Wildsteinem.jpg

A tu Daniels z Gąsiorowskim, tym od Art B. Swego do swego ciągnie.
Z-G%C4%85siorowski-768x505.jpg

A ten konus w środku mówił, że krytyka Izraela jest antysemityzmem, antysemityzm jest chorobą, i że w Polsce NIE MA MIEJSCA na antysemityzm (karzeł to niemal wykrzyczał - a zrobił to w memencie gdy Żydzi w Izraelu pozwalali sobie na zwiększony antypolonizm i generalnie nieźle robią Polakom koło pióra za granicą). Rodzina konusa już we wczesnym PRL żyła w willi, ale pozuje na wielkich antykomunistów. Typowe.
kto-nami-rzadzi-j-kaczynski-czy-jonny-daniels.jpg

John Daniels, ta kreatura nie zna nawet polskiego, ale nazywa na twitterze Dr. Ewę Kurek "idiotką", apeluje aby Grzegorza Brauna wyeliminować z życia publicznego.
No, to kurwa już standard, że sierżant izraelskiej armii wydaje rozkazy rządowi nad Wisłą. Zobaczcie jak Żydzi przycisneli Palestyńczyków i zastanówcie się nad przyszłym ustrojem "międzymoarza" czy Polukropolu. W takim ustroju NIE MA fizycznej możliwości awansu ekonomicznego, ponieważ rząd ma etnocentryczny charakter. Na razie żyjemy w stanie przejściowym.

Chyba krypto menora bo ma 6 ramion a nie 7... zaraz, a czy 6 TO NIE JEST LICZBA BESTII?
" Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć."
SZATANIŚCI PILI W MAGDALENCE! JAK PILI TO PEWNIE DESTYLOWANĄ KREW DZIEWIC!

Doman

Well-Known Member
1 221
4 053
Co nowego w Muzeum i Blood Test

Lech polskę-zbaw Kaczyński był inicjatorem zbudowania Muzeum Żydów Polskich. Z podatków poszło na to ok. 200 milionów złotych, były też "prywatne" darowizny, np. od Kulczyka. Kulczyk wszystko co zarobił zawdzięcza de facto państwu, więc jego darowizna jest państwowa. Ciekawe, że czołowi polscy miliarderzy mają gesty związane z 6 ramienną gwiazdą, bo nie tylko Kulczyk to taki filantrop rzucający jednorazowo po kilkanaście milionów złotych. Gudzowaty na przykład rzucił grube miliony na pomnik tolerancji w Izraelu. Planował tam zbudować w ogóle światowe centrum tolerancji czy coś takiego. :D
Wracajmy jednak do pisowskiego muzeum. W muzeum dowiadujemy się jacy fajni, ale udręczeni są Żydzi i jakimi kurwimi synami są Polacy.

28944707_2419270548098883_773190106_o-696x522.jpg

Niedawno w muzeum rozpoczęto zamieszczanie "aktualności antysemickich", np. czarnych list gojów (taki koszerny, rządowy redwatch). Mnie jednak szczególnie ujęło jojczenie Żydów, że polscy podludzie nie popełnili masowego samobójstwa, nie łkali i nie rwali sobie włosów z głowy, gdy Niemcy likwidowali getto (co nawiasem żydowska propaganda awansowała do rangi "powstania").

28943854_2419270558098882_1650554205_o-696x522.jpg

Za: http://newsweb.pl/2018/03/18/polaku-trzymaj-sie-krzesla-wstrzasajace-zdjecia-zza-kulis-muzeum-polin/

Nawiasem mówiąc jeden z obecnych dziennikarzy TVP-PiS wyrzucał niegdyś Polakom, że kara śmierci za pomaganie Żydom nie była dobrą wymówką do braku aktywności, bo wtedy kara śmierci była za byle co, więc co Polakom szkodziło ponieść dodatkowe ryzyko? I tak mieli przejebane.
Niezłe śmieszki z tych pisowskich Żydów, nie?

Podsumowując. Dobry Polak musi ryzykować życiem w celu ratowania Żyda. A jak zachowują się Żydzi? Oczywiście całkiem odwrotnie. Mają na przykład tradycję okresowego upuszczania krwi Palestyńczykom w Gazie i wówczas na okolicznych wzgórzach urządzają wesołe pikniki obserwując przy Coli i hamburgerze siane przez siebie śmierć i zniszczenie.

Przy tej okazji napomknę, że na UW jest wmurowana tablica na cześć terrorysty Menachema Begina, który bezpośrednio uczestniczył w akcji na której rozpruwano brzuchy ciężarnym Palestynkom. Rzezie były spektakularne w celu wypłoszenia jak największej ilości Palestyńczyków (ale uczestniczy na pewno mieli sporo fanu, bo można było na przykład zgwałcić przed zabiciem, zadeptać wyprutego płoda itd). Faktycznie, w krótkim czasie z okolic prysnęło kilkaset tysięcy Arabów. Obrzydzenie w związku z tą sprawą wzięło samego Einsteina który wówczas zdystansował się wobec Izraela. Nie brzydzi to jednak samego uniwerka warszawiackiego. Z resztą UW w czasie nasilenia buschowskich wojen zapraszał do auli wybitnego teoretyka "wojny terrorem", niejakiego N.Podhoretza. Podhoretz to neocon czyli trockista nawróconych na syjonizm. Neokonserwatyzm był(jest) modny w PiS. W końcu PiS to partia konserwatywna, a że pod płaszczykiem konserwy leży trockistowski gnój to nie każdy musi wiedzieć.

Ja widać w Polin niepodzielnie rządzą nacjozjeby. Problem w tym, że to nie są nawet polskie nacjozjeby, więc trudno będzie pod ich rządami jakoś przebidować udając entuzjazm, bo tacy działają wg. klucza etnicznego i po prostu z góry skazują człowieka tylko dlatego, że nie jest z ich ekipy. Zapewne na niektórych forumowiczach taki tekst nie robi wrażenia, a nawet budzi irytację. Oni irytują się, że tak powiem, każdą komórką swego ciała.

:)
ale nie wszyscy na szczęście.

tolep

five miles out
8 594
15 495
Co oni tam wymyślili z kodeksem pracy? Bo znajome pisokomuchy dostają takiej piany jakiej jeszcze nie widziałem

X

xawas

Guest
Nowy Kodeks pracy: będzie można zwolnić kobietę w ciąży.

Kobiety zatrudnione na zastępstwo oraz w firmach zatrudniających do 10 pracowników nie będą już w szczególny sposób chronione przed zwolnieniem – taki zapis znalazł się w projekcie Kodeksu pracy.

Projekt Kodeksu pracy przewiduje możliwość zwolnienia kobiety w ciąży lub osoby w wieku emerytalnym, gdy ta będzie zatrudniona na czas zastępstwa lub w przedsiębiorstwie zatrudniającym do 10 pracowników. To zupełne odejście od obecnie obowiązujących zasad, które uniemożliwiają rozwiązanie umowy z kobietą spodziewającą się dziecka.

Projekt zakłada, że od chwili zawiadomienia o zamiarze rozwiązania stosunku pracy ochrona przed rozwiązaniem umowy w trakcie przebywania pracownika na zwolnieniu lekarskim lub urlopie przestanie obowiązywać na okres 30 dni. Ma to dotyczyć również kobiet w ciąży. Aby w tym czasie mogło dojść do zwolnienia, będzie potrzebna zgoda Państwowej Inspekcji Pracy.

- Obecnie pracodawca, wręczając wypowiedzenie umowy o pracę, jest zobowiązany do zachowania określonego ustawą okresu wypowiedzenia. Jeśli zmiany, o których mówimy, wejdą w życie w niezmienionym kształcie, pracodawca będzie musiał najpierw zgłosić zamiar wypowiedzenia, zarówno umowy na czas nieokreślony, jak i określony. Następnie dojdzie do spotkania pracownika wraz z wybraną przez niego osobą, czyli do swego rodzaju negocjacji, a dopiero kolejnym krokiem będzie wręczenie wypowiedzenia umowy o pracę – komentuje Robert Maliszewski, ekspert Koalicji Bezpieczni w Pracy, Dyrektor Działu Prawnego SEKA S.A.

Dodaje, że w jego opinii propozycje takie w dużej mierze komplikują i wydłużają proces, nie usuwając największych jego bolączek. W przypadku powiadomienia pracownika o zamiarze zwolnienia na 30 dni zniesiony zostanie okres ochronny pracownika obowiązujący w czasie urlopu lub zwolnienia lekarskiego. Według ekspertów pozwoli to na zmniejszenie problemu nadużywania zwolnień lekarskich, w celu uniknięcia rozwiązania umowy.

Komisja Kodyfikacyjna Prawa Pracy zakończyła prace 14 marca, ale, wbrew oczekiwaniom, nie upubliczniła wyniku swoich prac. Został on przekazany na ręce minister Elżbiety Rafalskiej, która zapowiedziała, że będzie potrzebowała co najmniej miesiąca na zapoznanie się z jego treścią.

https://www.money.pl/gospodarka/wia...s-pracy-bedzie-mozna-zwolnic,0,0,2401024.html

D

Deleted member 4683

Guest
Jak ktoś prowadzi firmę to do pełnego wkurwu polecam jeszcze unijne rozporządzenie RODO o ochronie danych osobowych. Dzisiaj byłem na szkoleniu z tego gówna i powiem jedno. Żeby na dogorywającym kontynencie gdzie wzrost gospodarczy wynosi 2% tak bruździć przedsiębiorcom to trzeba być jebanym idiotą bez mózgu i psychopatą albo po prostu sabotażystą. Niech już przyjdą ci muzułmanie i upierdolą wszystkim łby kurwa mać !

A

Antoni Wiech

Guest
Co jest nie tak z tą tablicą?
To że nakurwia ogólniki z dupy kreaując obraz Polaków mających w piździe wszystko wokół, reszta to skurwiele a nieliczni to byli spoko. Skąd wiadomo czy większośc nie współczuła, ale się np. nie bała, skoro za pomoc była kula w łeb? Czy pomoc ze strony AKa w czasie powstania w getcie można sobie wrzucić do worka "nieliczni"? Skąd info o "antysemickich komentarzach"?

Nacjonalista mógłby napisać tablicę, że większośc Polaków współczuła Żydom, a komentatze były wypowiadane między ludźmi że Żydzi są biedni i szkoda ich i to taki sam sens by miało.

rawpra

Well-Known Member
2 741
5 410
Proponuję obejrzeć filmik z obrad w Magdalence. Na stole stoi menora, a żydostwo opija przypieczętowanie swojej władzy nad Wisłą.
okej to może napisz co sfalsyfikuje twoje twierdzenie że Żydzi rządzą w polsce bo póki co wybiórczo szukasz tylko potwierdzenia swojej hipotezy a tak się nauki nie uprawia

Do góry Bottom