tolep
five miles out
- 8 589
- 15 492
A co to za rozwadnianie postawy wolnościowej? Nie, nie zgadzamy się na zakaz i tyle. Ten sam zakaz na poziomie gminy jest takim samym zamordyzmem, jak na poziomie kraju.
Każdy ma jakiegoś bzika
A co to za rozwadnianie postawy wolnościowej? Nie, nie zgadzamy się na zakaz i tyle. Ten sam zakaz na poziomie gminy jest takim samym zamordyzmem, jak na poziomie kraju.
Bo się nie zgadzamy. Otwartość na debatę i dyskusję nie jest rozwadnianiem w moim odczuciu, a pokazaniem, że decentralizacja i subsydiarność są ważnymi wartościami.A co to za rozwadnianie postawy wolnościowej? Nie, nie zgadzamy się na zakaz i tyle. Ten sam zakaz na poziomie gminy jest takim samym zamordyzmem, jak na poziomie kraju.
"PiS-PO jedno zło?". Okazuje się, że PiS genialnie sprawdza się w roli realizatora postulatów razistów:
https://www.facebook.com/libertarianskie/photos/a.312833595510455.1073741826.312429465550868/1537408563052946/?type=3
Raziści właśnie bardzo się z tego cieszą, wskazując, że PiS realizuje ich najlepsze pomysły i jednocześnie pokazują, że mają realne postulatyZalecam bardzo mocno wklejać to opracowanie na stronie fb razemowców. Będzie doprowadzać ich to do furii i bardzo dobrze! Ja dostałem już dwa bany (dwa różne konta) za regularne ich dojeżdżanie, więc wszystko teraz w Waszych rękach!
I nie dajcie sobie wmówić, że nie warto im walić po oczach takimi informacjami. Warto!
Ps. Oczywiście bombarding na stronach PiS też jest wskazany.
Raziści właśnie bardzo się z tego cieszą, wskazując, że PiS realizuje ich najlepsze pomysły i jednocześnie pokazują, że mają realne postulaty
@inho tutaj masz link bezpośredni: http://slib.pl/razem-z-pis/
Poczytaj komentarze pod wpisem na fanpejdżu i zobacz na udostępnienia wpisu przez razistów a sam się przekonasz.Nie sądze szczerze mówiąc. Nawet jeśli część z nich tak argumentuje(?).
Fanpejdźu SL? Znalazłem tylko jeden komentarz w tym stylu i nie wiem czy to członka RAZEM. Ale spoko, stworzę trzecie konto i wrzucę im to info na stronę. Zobaczymy jak zareagują.Poczytaj komentarze pod wpisem na fanpejdżu i zobacz na udostępnienia wpisu przez razistów a sam się przekonasz.
Chciałbym, żeby mówiło o wzajemnej miłości dwu narodów
Znana jest już odpowiedź genialnego taktyka, prezesa Jarosława Kaczyńskiego, na ostatnie gorsze wyniki PiS w sondażach.
o ile zakaz dotyczy Twojej gminy i Twojego krajuA co to za rozwadnianie postawy wolnościowej? Nie, nie zgadzamy się na zakaz i tyle. Ten sam zakaz na poziomie gminy jest takim samym zamordyzmem, jak na poziomie kraju.