workingclass
Well-Known Member
- 2 136
- 4 154
Spierdalaj.Następny czepialski. Skończ pierdolić głupoty![]()
Spierdalaj.Następny czepialski. Skończ pierdolić głupoty![]()
I vice versa.Spierdalaj.
Proponuję obejrzeć filmik z obrad w Magdalence. Na stole stoi menora, a żydostwo opija przypieczętowanie swojej władzy nad Wisłą. Pewnie zaraz mi ktoś napisze, że menora to tylko przypadek. To jest mniej więcej argumentacja jak "wysoki sądzie, przewróciła się i nadziała na mojego penisa. Żadnego gwałtu nie było".
Przypadek? No spoko, ale coś za dużo takich przypadków. Tymczasem reakcje u niektórych jak u tej elokwentnej mocherki która broniła Dudę. Panie, co Pan, my wiemy co Pan, pan zawsze z przodu, ja swoje wiem... bełkot osoby która koniecznie chce mieć swoje na wierzchu, ale nie ma argumentów. Takim osobom dedykuję fragment wierszyka Kornhausera - teścia Dudy:
Bóg Polaków zamknięty w obozie, w baraku
drży, gdy dzielni chłopcy z orzełkami na czapkach
dobijają dziewczynki żydowskie, rurkami, na odlew.
W ten sposób pisze teściu prezia którego polski plebs uznaje za no-to-wreszcie-rządzą-prawdziwi-patrioci-polaki-katoliki-z-dziada-pradziada a GazWyb straszy "oj, bójcie się Kaczora, bo to katol i nacjozjeb polski!!!!". Ten szabesgoj Duda nawet cyrk urządzał z "ratowaniem hostii". On tu urządza cyrk dla polsko-katolskiej hołoty, a rodzina odcina się wręcz od "Boga Polaków". Nie wiem jakiego Boga mają Żydzi. Może Cthulhu albo Baala? Wielkiego Niszczyciela? btw. teściu jest też za przyjmowaniem uchodźców, czym po prostu powiela to co robi żydostwo w Szwecji, bo między szwedzkim żydostwem a polskim nie ma różnic - tak samo wpuszczają soki trawienne w tkankę kraju aby go skonsumować w stanie półpłynnym gdy zamieni się w bezkształtną masę.
Ciekawe, że żona Dudy jest żydówką, żona Komorowskiego jest żydówką i żona Sikorskiego (był przez jakiś czas typowany na prezia) też jest żydówką. Może ktoś wyjaśnić ten paradoks statystyczny? Bo ja to tłumaczę legendą o Esterce. Nawet żona Gomułki była żydówką. Chyba dlatego Gomułka zamiast rozstrzelać żydokomunę po prostu puszczał ją wolno do lepszego świata.
Wracając do osób sceptycznych (czyli rżnących głupa)
Ja rozumiem, że jak najwyższe władze na Chanukę zakładają jarmułki, pchają polskie wojsko na proizraelskie wojny, organizują wiece polskiej samokrytyki wobec Żydów, jednoroazowo wydają na cmentarze żydowskie 100 baniek, a Kaczor mowi, że "krytyka Izraela to choroba duszy". itd. itd. to po prostu przypadek i trzeba udawać, że się tego nie widzi, a nawet gdy ktoś zauważa, to można powiedzieć, że jest wariatem z obsesją antyżydowską.
Może od razu do psychuszki.Spokojnie. Ja żadnej obsesji nie mam. Gdy żydowscy nacjonaliści wyniosą się z Polski do Izraela zamiast formować etnocentryczny rząd światowy, to się skończy moja obsesja. Ja nie z tych co owijają w bawełnę o reptilianach i iluminatach. Gdy widzę, że np. przed rekonstrukcją rządu (Szydło/Morawiecki) niemal cała ekipa spotyka się na koszernej kolacji, to po prostu widzę ostentację godną tej menory z Magdalenki.
A ten John Daniels, to co za chujek, co to za Dyzma?
![]()
Jak widać Dyzma a robi ostatnio w Polin za szarą eminencję. Tutaj z koneserem dobrych aut:
![]()
A tu na zdjęciu z żydobanderowcem Wildsteinem. Dawid W przyjaźni się z chłopcami z batalion Aj Dar zwanego przez wtajemniczonych Aj Waj. Dawidek nakręcał wojnę na Ukrainie, ma krew na rękach.
![]()
A tu Daniels z Gąsiorowskim, tym od Art B. Swego do swego ciągnie.
![]()
A ten konus w środku mówił, że krytyka Izraela jest antysemityzmem, antysemityzm jest chorobą, i że w Polsce NIE MA MIEJSCA na antysemityzm (karzeł to niemal wykrzyczał - a zrobił to w memencie gdy Żydzi w Izraelu pozwalali sobie na zwiększony antypolonizm i generalnie nieźle robią Polakom koło pióra za granicą). Rodzina konusa już we wczesnym PRL żyła w willi, ale pozuje na wielkich antykomunistów. Typowe.
![]()
John Daniels, ta kreatura nie zna nawet polskiego, ale nazywa na twitterze Dr. Ewę Kurek "idiotką", apeluje aby Grzegorza Brauna wyeliminować z życia publicznego.
No, to kurwa już standard, że sierżant izraelskiej armii wydaje rozkazy rządowi nad Wisłą. Zobaczcie jak Żydzi przycisneli Palestyńczyków i zastanówcie się nad przyszłym ustrojem "międzymoarza" czy Polukropolu. W takim ustroju NIE MA fizycznej możliwości awansu ekonomicznego, ponieważ rząd ma etnocentryczny charakter. Na razie żyjemy w stanie przejściowym.
SZATANIŚCI PILI W MAGDALENCE! JAK PILI TO PEWNIE DESTYLOWANĄ KREW DZIEWIC!" Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć."
Chyba krypto menora bo ma 6 ramion a nie 7...
W muzeum dowiadujemy się jacy fajni, ale udręczeni są Żydzi i jakimi kurwimi synami są Polacy.
![]()
Co jest nie tak z tą tablicą?
To że nakurwia ogólniki z dupy kreaując obraz Polaków mających w piździe wszystko wokół, reszta to skurwiele a nieliczni to byli spoko. Skąd wiadomo czy większośc nie współczuła, ale się np. nie bała, skoro za pomoc była kula w łeb? Czy pomoc ze strony AKa w czasie powstania w getcie można sobie wrzucić do worka "nieliczni"? Skąd info o "antysemickich komentarzach"?Co jest nie tak z tą tablicą?
okej to może napisz co sfalsyfikuje twoje twierdzenie że Żydzi rządzą w polsce bo póki co wybiórczo szukasz tylko potwierdzenia swojej hipotezy a tak się nauki nie uprawiaProponuję obejrzeć filmik z obrad w Magdalence. Na stole stoi menora, a żydostwo opija przypieczętowanie swojej władzy nad Wisłą.
To że nakurwia ogólniki z dupy kreaując obraz Polaków mających w piździe wszystko wokół, reszta to skurwiele a nieliczni to byli spoko
To, że takie ogólniki są chuja warte. To z tego.I co z tego?