tolep
five miles out
- 8 587
- 15 491
Ale rozumiesz, że dowody powinien przedstawić oskarżający? Obowiązkiem Wolniewicza było o nie poprosić. Nie dostał ich, a potem próbował zrobić kontratak w postaci egzaminu z podstawowych praw fizyki. Oskarżycielka (prowadząca) zignorowała Profesora i zaczęła kontynuować oskarżenie, dalej nie przedstawiając żadnych dowodów.Ja kompletnie nic nie wiem o wypadku w Smoleńsku, nie wiem czy ona opowiadała bajki, czy prawdę, więc jako widz chciałby, żeby on zaorał to o czym mówiła, a nie gadał na zasadzie, że skoro kobieta nie ma doktoratu z fizyki, to na pewno wszystko co mówi o wypadku jest nieprawdą, więc nawet tego nie komentuje.
Obowiązkiem Wolniewicza było o nie poprosić.
A czego spodziewał się Wolniewicz? Podejrzewam, że niczego sensownego.I co spodziewałbyś się zobaczyć w odpowiedzi?
Wiadomo że nikt nie chce 10 nowych stadionów narodowych, ale z drugiej strony ich budowa jest mniej dewastująca społecznie. A spróbuj teraz "odebrać" te 500.500 zeta dla dziecioroba vs. wielkie budowle socjalizmu? To ja juz wole pomysl PiS-u...
Wiadomo że nikt nie chce 10 nowych stadionów narodowych, ale z drugiej strony ich budowa jest mniej dewastująca społecznie. A spróbuj teraz "odebrać" te 500.
Przynajmniej sie zbuduje i już, a dzieci się rozmnażają jak urosną...500 zeta dla dziecioroba vs. wielkie budowle socjalizmu? To ja juz wole pomysl PiS-u...
No właśnie, nie. Te wszystkie stadiony, drogi, orliki trzeba utrzymywać. A czołgom i samolotom trzeba napraw, paliwa i załogi, i je łatwo można zniszczyć jedną atomówką.Przynajmniej sie zbuduje i już, a dzieci się rozmnażają jak urosną...
Przynajmniej sie zbuduje i już, a dzieci się rozmnażają jak urosną...
500 złotych na dziecko to początek budowy socjalizmu takiego jak w zachodniej Europie. Do tej pory w Polsce było tak, że mały socjal dostawali nieliczni, o najniższych dochodach albo niezdolni do pracy. Teraz każdy zdrowy rodzic z klasy średniej zacznie dostawać miesięczną dawkę heroiny zamieniając się w ćpuna uzależnionego od państwa.
Nic nie znieśli, bo prób ostrożnościowy jest wpisany w konstytucję... Zajebali poprostu z OFFe kaskę i oszukali system, gdyż pewne zobowiązania państwa oficjalnie nie liczą się do długu publicznego.Nikt nie będzie się wycofywał, tylko poszukają kasy gdzie indziej. PO niby cięła socjal jak dług publiczny rósł? Chuja, zawiesili próg ostrożnościowy i dymali ludzi dalej.