Volvek
Well-Known Member
- 797
- 1 920
Prezydent jest głową państwa. A skoro jest głowa, musi być i dupa. Kto zatem jest Dupą państwa?!
Dupą państwa jest dupa głowy państwa.
Prezydent jest głową państwa. A skoro jest głowa, musi być i dupa. Kto zatem jest Dupą państwa?!
Koniec żartów z głowy państwa. Mieszkanie internauty, który bez oporów naśmiewał się z prezydenta Andrzeja Dudy na YouTubie przeszukała policja.
Dokładnie, przecież to idealna sytuacja dla Dudy i PiS - ułaskawić gościa i upiec dwie pieczenie na jednym ogniu: jedną pokazując, że ta władza krytyki i śmieszkowania się nie boi (w przeciwieństwie do naszych strasznych poprzedników), więc wolność słowa ma się dobrze, po drugie pokażą, że prokuratura rzeczywiście jest niezależna i działa tak jak stoi w kodeksie, a dopiero prezydent pięknym gestem ułaskawia skazanego z zupełnie bzdurnego paragrafu.Gdyby go ułaskawił, zyskałby rzeszę nowych etatystów na wybory - tych bardziej liberalnych.
Wydaje mi się, że chodziło o to, jak Duda mógłby odwrócić tą sytuację na swoją korzyść, a nie o to, że to jakiś podwójnie zapętlony spisek.piękna dedukcja
dodajmy że Seremet zawsze był ukrytym pisiorem, podobnie Komorowski,
oni cały czas przygotowywali się do "operacji jutuber" mającej na celu wybielenie Dudy.
Natstepny kurwa, smietanka wolnosciowa nie lapie ironii i nie potrafi czytac ze zrozumieniem. Jak zyc sie pytam, bo przyszlosci tu zadnej.o mnie też? kapneli sie że jestem w niemczech? co niemki o mnie mówią? chcą sie ruchać?
to sie zabij jak masz z tym problem...Jak zyc sie pytam, bo przyszlosci tu zadnej.
A niby dlaczego mam być czujny? Co ja demokrata jestem, żeby się obecną polityką przejmować i interesować? Ja żyję w świecie marzeń, a nie w świecie polityki. Niech obalą PiS albo niech se dalej PiS rządzi, mnie to nie rusza. Nie posiadam dzieci, więc bieda mnie specjalnie nie dotknie. A ewentualna wojna? Spierdolę do zakonu i ją przeczekam, wszak zakony mają głęboką tradycję w przechowywaniu bezbożników.Wrzucacie te newsy z newsweeka, wyborczej i z reszty szrotu. Sprawa z jutuberem wyjasniona, a tamte nadal napierdalaja narracje, ze konczy sie wolnosc w PL - wolnosc, ktorej dotychczas i tak nie bylo, ale to juz szczegol. Te same gazety slowem nie pisaly o antykomorze.
Cala akcja jak dla mnie jest niczym innym jak prowokacja srodowiska antypisiorskiego, kolejna szpila aby pokazac w Polsce i poza krajem, ze zle sie dzieje. Jaki PiS jest kazdy widzi, ale takich akcji, prowokacji i coraz bardziej finezyjnych akcji propagandowych wiadomego scieku bedzie coraz wiecej. Badzcie czujni, europuerdolniete lewactwo nie odpusci.
Z PiSiorami jest chociaz taka szansa, ze wiecej mysli prawicowej i nawet wilnosciowej pojawia sie w mediach i ludziom sie troche klapki z oczu zsuna.
sam żeś sie prosił, imputujesz militaremu i mi że nie umiemy czytać ze zrozumieniem i nei łąpiemy ironii, a sam nei łapiesz że sie z ciebei nabijamy...Gazda - no super, onet normalnie. Nie ogarniasz zdan po polsku, a potem osobista wycieczka.
Gazda, ide po Ciebie, chcesz mojej smierci kurwo, nie ma problemu, ale musisz skroic mnie sam jak taki kozak jestes. Get in the ring matkojebco.
Podaj adres na priva, przyjade sam, na solo, mozemy "wolnosciowcow" z libnet zaprosic. Rozjebie cie jak gnoj po polu, zruch ci psa, matke (to to samo), a na koncu spoconym kutasem na polwzwodzie zajebie cie plaskacza w twarz.
tak pisałeś "o nas". istniejesz w liczbie mnogiej?Zajebiscie, ja pisze jak kolektywista
nie jesteśPoki co to jestem takim samym niewolnikiem jak Ty.
wali mnie to jakiego pana se i innym wybierałeś komuszy lemingu...Jakiego PiS? Ja glosowalem na RAZEM - i co teras?