Liberbarian
Member
- 64
- 45
Liberalna demokracja nie przetrwa tak długo. Chyba że PiS totalnie zjebie, co niewykluczone. Tym bardziej mam nadzieję, że tak się nie stanie.Co najwyżej od czasu do czasu dostaną jakieś zaproszenie do studia TVP Info w okolicach godziny 23:00 w charakterze listków figowych, tak w sumie żeby Kurskiego i ich się nie czepiano. W Prime timie to nadal PiS kontra liberalna demokracja (KOD).
Polityka, panie... Był moment na Schetynę, ale potem... Nie no, po co opowiadać. Polityka trudna pani. Układać się trzeba, dogadywać. A przecież wiadomo, że wszyscy ŚWINIE! Poza Korwinem i Braunem.Nie mam natomiast wątpliwości, że w momentach kluczowych (kampanie wyborcze) konglomerat partyjno-medialny będzie stawiał na PiS oraz alternatywę wyborczą dla rozczarowanych patriotów w postaci kawiorowych antysystemowców od Kukiz’15, którego to lider uważa Schetynę i jego zaplecze za jakąś zdrową tkankę, co jest jakąś kompletną abberacją.
Nie no, dobra. Tu zgoda. To ssie pałę.Natomiast opodatkowanie sklepów internetowych to jest przegięcie pały i uderzenie w rodzimy biznes internetowy, w młodych przedsiębiorczych. No ale jak się na chybcika szuka kasy na pińcet złotych na dziecko, to i takie kretynizmy muszą przejść w ramach „Dobrej zmiany”. Nie mówiąc już o tworzeniu nowych urzędów, komórek org., poszerzaniu biurokracji....
Że ja, jak rozumiem? Mógłbym trochę napisać, ale generalnie zwała. Nie byłeś w internecie, jeżeli ktoś cię nie nazwie opłaconym trollem.No i na koniec fanatyzm zwolenników PiS w internecie, który rozlał się na raczej wolnościowy portal wykop, ale i też widzę emisariusze goszczą na tym szanownym forum. Armia internotowych trolli Szefernakera głosząca niemal nieomylność duchowych przywódców genetycznych patriotów pod jest naprawdę męcząca.
Ostatnia edycja: