GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 168
o mnie też? kapneli sie że jestem w niemczech? co niemki o mnie mówią? chcą sie ruchać?co o nas Niemry mowia
o mnie też? kapneli sie że jestem w niemczech? co niemki o mnie mówią? chcą sie ruchać?co o nas Niemry mowia
Ciekawe na jak długo...
Nas? Kto to jest "nas"? Ja też tam jestem? Ktoś o mnie coś mówi?
To chyba ASZdziennik.Szef Komitetu Stałego Rady Ministrów, minister Henryk Kowalczyk poinformował na antenie RMF FM, że w ustawie znalazł się zapis zakazujący handlowcom podnoszenia cen.
No to jak jest w rzeczywistości?Co ciekawe, „Zabawny Kuc” na swoim koncie na YouTubie przekonuje, że to nie jego odwiedziła policja. Funkcjonariusze są jednak przekonani, że wzięli na celownik właściwą osobę."
Tak jeszcze dla uzupełnienia, to słyszałem w radiu wypowiedz kogoś z kancelarii prezydenta, że samemu Dudzie różne śmieszne lub prześmiewcze rzeczy z internetu nie przeszkadzają, ale na prokuraturę nie wpływają. Ciekawem co by powiedział Duda jakby go zapytać czy ułaskawi tego kolesia, skoro sam uważa, że ten nic złego nie zrobił.Oburzeni juduperzy donieśli na twórcę materiału. Grozi mu do 3 lat kratek
O boże, to straszne... My z PAD darliśmy łacha tuż po jego wygranej, i na ABWerę czekamy do dziś:Straszliwy ból Dudy! Pierdel za znany filmik z YT. Oburzeni juduperzy donieśli na twórcę materiału. Grozi mu do 3 lat kratek za ... NIC. W Ubekistanie nie wolno śmiać się z Dudadeła. Nie wolno! Prezydent jest głową państwa. A skoro jest głowa, musi być i dupa. Kto zatem jest Dupą państwa?!
http://polska.newsweek.pl/prezydent...-kuc-film-na-youtubie-,artykuly,378352,1.html
Straszliwy ból Dudy! Pierdel za znany filmik z YT. Oburzeni juduperzy donieśli na twórcę materiału. Grozi mu do 3 lat kratek za ... NIC. W Ubekistanie nie wolno śmiać się z Dudadeła. Nie wolno! Prezydent jest głową państwa. A skoro jest głowa, musi być i dupa. Kto zatem jest Dupą państwa?!
http://polska.newsweek.pl/prezydent...-kuc-film-na-youtubie-,artykuly,378352,1.html
"Koniec żartów z głowy państwa. Mieszkanie internauty, który bez oporów naśmiewał się z prezydenta Andrzeja Dudy na YouTubie przeszukała policja. Wobec mężczyzny wszczęto też śledztwo. Jeśli okaże się winny, może spędzić w więzieniu nawet trzy lata.
Warszawa, Dzień Niepodległości 2015. Prezydent Duda dziwnie chwiejnym krokiem podchodzi do pomnika Romana Dmowskiego, zabiera spod niego wiązankę, po czym równie niepewnym krokiem odchodzi. Nagranie o jakże finezyjnym tytule „Pijany Prezydent Andrzej Duda kradnie kwiaty spod pomnika Romana Dmowskiego! SZOK!” zyskuje dużą popularność na polskim YouTubie. Ogląda je 355 tys. ludzi.
Szybko okazuje się, że jest to filmik pokazujący głowę państwa składającą kwiaty pod pomnikiem, tyle że puszczony od tyłu. A że wśród wspomnianych 355 tys. internautów nie zabrakło również skrajnie oburzonych sympatyków prezydenta, sprawa zostaje zgłoszona do Prokuratury Rejonowej w Nowym Sączu. Ta decyduje o wszczęciu śledztwa wobec internauty przedstawiającego się w sieci jako „Zabawny Kuc”. Powód - „publiczne znieważenie Prezydenta RP poprzez umieszczenie na You Tube filmu”. Jeśli internauta okaże się winny, grozi mu nawet do trzech lat więzienia.
We wtorek policja przeszukała mieszkanie mężczyzny podejrzewanego o obrazę prezydenta Dudy i zabezpieczyła znajdujący się w nim komputer. Sam zainteresowany chyba nie poczuł się przejęty całą sytuacją, bo na swoim profilu na Facebooku opublikował zdjęcie z interwencji policji. „Koniec śmieszkowania” - komentowali wpis internauci.
- Gdyby prokurator nie powziął podejrzenia, że mamy do czynienia ze znamionami czynu zabronionego, nie byłoby decyzji o wszczęciu śledztw - tak w rozmowie z „Gazetą Wyborczą” decyzję o przeszukaniu i wszczęciu śledztwa komentuje prokurator rejonowy Waldemar Starzak.
Co ciekawe, „Zabawny Kuc” na swoim koncie na YouTubie przekonuje, że to nie jego odwiedziła policja. Funkcjonariusze są jednak przekonani, że wzięli na celownik właściwą osobę."
Ministerstwo Sprawiedliwości zażądało wyjaśnień od prokuratora generalnego Seremeta w tej sprawie. Dylemat: z jednej strony niezależność prokuratury, a z drugiej takie łajzy się tam panoszą, że...Tak jeszcze dla uzupełnienia, to słyszałem w radiu wypowiedz kogoś z kancelarii prezydenta, że samemu Dudzie różne śmieszne lub prześmiewcze rzeczy z internetu nie przeszkadzają, ale na prokuraturę nie wpływają. Ciekawem co by powiedział Duda jakby go zapytać czy ułaskawi tego kolesia, skoro sam uważa, że ten nic złego nie zrobił.