pawlis
Samotny wilk
- 2 420
- 10 219
Gliński chce podatku od smartfonów i tabletów. Ma trafić do prywatnych stowarzyszeń zajmujących się prawami autorskimi.
Lol no wiem przecież że to nie czandry błąd, nie sugerowałem tak. To troche podchodzi pod urojenie przesladowcze jeśli neutralne bodźce interpretujesz jako atak na siebie czy swoich ziomków.No i po kutas dopierdalasz się do użytkownika @czandra?
Przecież to nie on to napisał, a tylko wkleił zewnętrznego twitta. Za jego treść odpowiada jego autor, a nie @czandra. I co? Gdzieś tam pewnie jest drobny lapsus, a Ty już wyskakujesz z kurwami i ryczysz kapitalikiem.
Teraz tak sobie myślę o II WŚ i dochodzę do wniosku, że Niemcy mordowali nie tych co należało.
Może jakaś korona plusCo ich powstrzymało tym razem ?
Milicja ich powstrzymałaMoże jakaś korona plus
Tak,Milicja ich powstrzymała
Ważne jest przed czym powstrzymała
Premier kraju ma przepisy w nosie?
" Pan premier został przez swoje zaplecze źle poinformowany. Chciałbym za to przeprosić. Premier nie miał świadomości, że to zalecenie ma charakter obowiązujący - powiedział Mueller. Sytuację skomentował również w Radiu Zet wiceminister sprawiedliwości Michał Wójcik. - Premier nie złamał przepisów prawa, to zalecenie, a nie nakaz - skomentował."
Pan premier nie wie co podpisuje?
Rozumiem, że Główny Inspektorat Sanitarny już szykuje mandaty.
Czyli co to może oznaczać? Już nieskrępowany niczym zamordyzm? Wojsko na ulicach? Poza tym takie szumne deklaracje powinien raczej wygłaszać premier czy prezydent, a nie zwykły poseł...Nie ma cienia podstaw, aby sądzić, że marszałek senatu przejmuje władzę, kiedy nie ma prezydenta. Nasze stanowisko jest jednoznaczne, wybory odbędą się. Jeżeli będą próby przeciwstawiania się temu, będziemy wykorzystywali wszystkie środki, jakie przynależą państwu, po to, żeby prawo zostało wykonane
PRL wraca![]()
Rząd nie wyklucza stworzenia państwowej sieci sklepów. "Warzywniak plus"
- Nie wykluczam, że pokusimy się o rozmowy z siecią co do budowy wspólnego projektu, być może wspólnego biznesu – powiedział w programie "Money. To się liczy" wiceminister aktywów państwowych Artur Soboń, przedstawiając rządowe plany związane z sektorem spożywczym. – Czy to znaczy, że oprócz...moneyv.wp.pl
skąd oni biorą takie pomysły...![]()
skąd oni biorą takie pomysły...![]()
Społemy jeszcze są,prywatne markety na społemy?