Hitch
悟
- 3 220
- 4 877
stworzeniu w końcu krainy, która się rozwija i bogaci
Ludzie niech się rozwijają i bogacą, JEŚLI CHCĄ. Kraina może być tylko wypadkową ich dobrobytu. Tworzenie mitycznych krain to domena komuchów, demokratów i teokratów. A tych pies jebał w dupę.
Tak więc o własny kraj trzeba też dbać i nie trwonić wolności
Trzeba, bo...? Ja chcę dbać tylko o siebie, swój dom, swoją rodzinę, swoich przyjaciół. W dupie mam 40 milionów reszty. Nie zamierzam im uprzykrzać życia, oni niech nie uprzykrzają mi pierdoleniem o wielkiej, zjednoczonej super Polsce. Mieszkam tu bo się tu urodziłem, mówię tym językiem, bo mi go wpojono dawno temu. Oprócz tego i paru innych sentymentalnych rzeczy nie mam żadnych patriotycznych odchył.
Wolność się ma, albo nie. Nie da się jej trwonić, bo robisz z nią to co ci się podoba, póki nie zagrozisz nią innej osobie. Nie jesteśmy wolni i taki jełop jak korwin, który nie pojmuje definicji tego słowa nas też nie uwolni.
Polska niedługo bankrutuje i ludzie coraz chętniej przyjmują alternatywy wobec obecnego systemu
Ludzie nie mają zielonego pojęcia co się dzieje tutaj ani na świecie. Kiedy Polska już zbankrutuje to wybuchnie wojna domowa, bo większość będzie zaskoczona, że euro zamiast złotówki zredukowało ich poziom życia do tego beja spod mostu. A wtedy pozostanie tylko ucieczka, bo na ruskie czołgi, które przyjadą nam pomagać żadne idee nie pomogą.