PE zdecydował: Polska przyjmie emigrantów z Afryki i jeszcze za to zapłaci Unii Europejskiej

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
a co ty sie tak martwisz o to czy państwu coś tam wyjdzie?

Chłopie, kto się martwi...

Przeczytaj sobie temat wątku i pierwszy post. Zdanie na temat działań UE możesz mieć pozytywne - wtedy gadasz to co żakowski.

Możesz nie mieć zdania, nie interesować się itd. - wtedy diabli wiedzą po co się tu produkujesz.

Wreszcie: możesz mieć zdanie negatywne - wtedy masz takie poglądy jak ja i nie wiadomo o co jęczysz.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
Przeczytaj sobie temat wątku i pierwszy post. Zdanie na temat działań UE możesz mieć pozytywne - wtedy gadasz to co żakowski.
przecie nigdzie nie pisze że jakieś działania ue czy polskiego państwa są dobre...
Możesz nie mieć zdania, nie interesować się itd. - wtedy diabli wiedzą po co się tu produkujesz.
bo wkurwia mnie głupota, poza tym mam taki kaprys
Wreszcie: możesz mieć zdanie negatywne - wtedy masz takie poglądy jak ja i nie wiadomo o co jęczysz.
no tyle że ja pisz eże problemem jest państwo a nie czepiam sie ludzi bo uchodźca to islamista i głowy odjebywać jedzie...

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
GAZDA - toż inteligiencja tutaj dyskutuje o stosunkach UE - państwo polskie i chcą żeby ich państwo przeciwstawiło się unijnym nakazom, najpierw zwalcza ue a potem zabiorą się za państwo, a nie tak jak ty zabierasz się za wszystko naraz:D

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
no to niech seie zabierają a nie wklejają jakieś filmiki z tuby które nie pokazują ani unijnych ani poczynań polskiego państwa...

vast

Well-Known Member
2 745
5 809
A czemu niby mamy nie pokazywać skutków spierdolonej polityki imigracyjnej?

Pokazywanie Jak szaleniec morduje ludzi z broni palnej w gun free zone jest spoko, aLe pokazywanie jak przytachany za pieniądze z podatków Muslim robi rozrobe w obozie dla uchodźców to już jest źle? Jakiś temat tabu kurwa czy co?

Ostatnia edycja:

Alu

Well-Known Member
4 638
9 700
A czemu niby mamy nie pokazywać skutków spierdolonej polityki imigracyjnej?

Pokazywanie Jak szaleniec morduje ludzi z broni palnej w gun free zone jest spoko, aLe pokazywanie jak przytachany za pieniądze z podatków Muslim robi rozrube w obozie dla uchodźców to już jest źle? Jakiś temat tabu kurwa czy co?

A jak "rozrube" robi Polak, to czyja to wina?

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 526
Pracownicy należący do ponad 100 wyróżnionych grup zawodowych, wśród nich m.in. górnicy, nauczyciele, kolejarze, hutnicy, leśnicy, żołnierze zawodowi, strażacy, policjanci, prokuratorzy, sędziowie, dziennikarze, aktorzy, dyrygenci, wokaliści, tancerze czy treserzy zwierząt drapieżnych.
http://www.for.org.pl/upload/File/raporty/Raport_o kosztach_emerytur_FINAL.pdf

Kurwa, w polsce kilkaset tysięcy ludzi w wieku produkcyjnym jest na wcześniejszych emeryturkach, pasożytując na nas, a wy się martwicie kilkoma tysiącami arabusów, którzy spierdolą przy pierwszej okazji do reichu.

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
przecie nigdzie nie pisze że jakieś działania ue czy polskiego państwa są dobre...
No i ok. A skoro nie są dobre, to lepiej, żeby ich nie było. A skoro lepiej, żeby ich nie było, to lepiej, żeby "potrzebujący" nie mieli niemieckiego cyca i emigrowali sobie jak chcą, byle na swój własny rachunek. Dla mnie nie ma problemu.
bo wkurwia mnie głupota, poza tym mam taki kaprys
No to kapryś se dalej. Natomiast meritum tego wątku są działania UE.
no tyle że ja pisz eże problemem jest państwo a nie czepiam sie ludzi bo uchodźca to islamista i głowy odjebywać jedzie...
Jeszcze raz - pisze się tu o działaniu UE. To jest przedmiot tego wątku. Islamistów czepiamy się w innym wątku. Jak chcesz bronić islamu to bardziej tutaj.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
No to kapryś se dalej. Natomiast meritum tego wątku są działania UE.
nie zauważyłem... zauważyłem przeważnie pierdolenie że uchodźcy to islamiści i jadą narzucać szariat i takie tam...
Jeszcze raz - pisze się tu o działaniu UE. To jest przedmiot tego wątku. Islamistów czepiamy się w innym wątku. Jak chcesz bronić islamu to bardziej tutaj.
po chuj mam bronić jakąś sekte od jahwy? gdyby było ino o działaniach ue to bym sie nie czepiał...
A skoro lepiej, żeby ich nie było, to lepiej, żeby "potrzebujący" nie mieli niemieckiego cyca i emigrowali sobie jak chcą, byle na swój własny rachunek.
a co tobie do tego na czyj rachunek ktoś podróżuje? przecie od ciebie oni nie biorą...

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
nie zauważyłem... zauważyłem przeważnie pierdolenie że uchodźcy to islamiści i jadą narzucać szariat i takie tam...

po chuj mam bronić jakąś sekte od jahwy? gdyby było ino o działaniach ue to bym sie nie czepiał...

a co tobie do tego na czyj rachunek ktoś podróżuje? przecie od ciebie oni nie biorą...

Proste - UE z centrami w Berlinie i Brukseli robi sobie wielką akcję państwowo-imigrancko-przesiedleńczą, co ustaliliśmy, że nie jest dobre. I to jest jeden element, który powoduje pianę u libów.

Drugi - który w zasadzie nie jest przedmiotem tego wątku - to islam, który przeżywa swoje średniowiecze i przez wielu uważany jest obecnie (w znacznej swojej części) za religię najbardziej etatystyczną W zupełnie realnym wymiarze, na sporym kawałku Ziemi. I to jest drugi element, który wzmacnia reakcję wywołaną elementem pierwszym.

Zupełnie nie widzę problemu, że libom nie podoba się demo-polityka Berlina i że nie podoba im się islam.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
a co libom w polszy do tego co berlin tam robi? przecie nie narzuca siłom nic libom, ani polskiemu państwu, polskie państwo samo sie zgadza bo to etaciki, no i na razie też nie słyszałem by w związku z planami narzucali coś libom...

a islam jaki by nie był nie ma nic z tym wszystkim wspólnego...

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
a co libom w polszy do tego co berlin tam robi? przecie nie narzuca siłom nic libom, ani polskiemu państwu, polskie państwo samo sie zgadza bo to etaciki, no i na razie też nie słyszałem by w związku z planami narzucali coś libom...

a islam jaki by nie był nie ma nic z tym wszystkim wspólnego...

Co do islamu - napisałem, że nie o tym jest ten wątek. Wspólnego ma tyle, że islamiści są głównym faktycznym adresatem demopolityki Berlina. Więc nic dziwnego, że obie kwestie się przeplatają. No ale pisałem - jest na to osobny wątek.

Jeśli Berlin robi coś, co jest złe i jest na wielką skalę - nic nie stoi na przeszkodzie, żeby o tym pisać. Po to jest forum dyskusyjne. Nawet jak nie ma to wpływu na piszących. Niemniej - można o tym wpływie dyskutować.

Co z tego, że państwo polskie się zgadza? To powoduje, że demo-polityka staje się dobra? Jak Berlin robi coś w swoim landzie i władze landu się zgadzają, to już jest ok?

vast

Well-Known Member
2 745
5 809
Ponoć widać już światła pochodni i słychać zgrzytanie maczet!

12106696_1070353683005204_1167634915817997912_n.jpg

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 526
Skąd niby ten koleś wie, że to przestępcy? Bo co, nie mają książeczki wydawanej przez jakieś państwo, które pozwala na przekroczenie wyimaginowanych linii na mapie? To może przestępstwem jest również przenoszenie wysuszonych kwiatów, albo płynu powstałego w wyniku procesu fermentacji ?

Czy ja ciągle jestem na forum libertarian, czy na forum wystraszonych koserw?

Do góry Bottom