libertarianin.tom
akapowy dogmatyk
- 2 700
- 7 119
Osobnego konta jednak jakoś nie omieszkałeś założyć żałosny typie.
Pod jakim nick'iem on poprzednio pisal?
Osobnego konta jednak jakoś nie omieszkałeś założyć żałosny typie.
a co ty sie tak martwisz o to czy państwu coś tam wyjdzie?
Niestety wiele twoich wypowiedzi świadczy o tym, że lubisz napinkę z innymi ludźmi
przecie nigdzie nie pisze że jakieś działania ue czy polskiego państwa są dobre...Przeczytaj sobie temat wątku i pierwszy post. Zdanie na temat działań UE możesz mieć pozytywne - wtedy gadasz to co żakowski.
bo wkurwia mnie głupota, poza tym mam taki kaprysMożesz nie mieć zdania, nie interesować się itd. - wtedy diabli wiedzą po co się tu produkujesz.
no tyle że ja pisz eże problemem jest państwo a nie czepiam sie ludzi bo uchodźca to islamista i głowy odjebywać jedzie...Wreszcie: możesz mieć zdanie negatywne - wtedy masz takie poglądy jak ja i nie wiadomo o co jęczysz.
A czemu niby mamy nie pokazywać skutków spierdolonej polityki imigracyjnej?
Pokazywanie Jak szaleniec morduje ludzi z broni palnej w gun free zone jest spoko, aLe pokazywanie jak przytachany za pieniądze z podatków Muslim robi rozrube w obozie dla uchodźców to już jest źle? Jakiś temat tabu kurwa czy co?
A jak "rozrube" robi Polak, to czyja to wina?
http://www.for.org.pl/upload/File/raporty/Raport_o kosztach_emerytur_FINAL.pdfPracownicy należący do ponad 100 wyróżnionych grup zawodowych, wśród nich m.in. górnicy, nauczyciele, kolejarze, hutnicy, leśnicy, żołnierze zawodowi, strażacy, policjanci, prokuratorzy, sędziowie, dziennikarze, aktorzy, dyrygenci, wokaliści, tancerze czy treserzy zwierząt drapieżnych.
na razie technologicznie państwo nie jest w stanie przywieźć do burakostanu 100000 uchodźców więc nie ma problemu zanim dowiązą kolejne kilka tysięcy to tych pierwszych już tu pewnie nie bedzie heheNa kilkunastu tysiacach sie nie skończy.
No i ok. A skoro nie są dobre, to lepiej, żeby ich nie było. A skoro lepiej, żeby ich nie było, to lepiej, żeby "potrzebujący" nie mieli niemieckiego cyca i emigrowali sobie jak chcą, byle na swój własny rachunek. Dla mnie nie ma problemu.przecie nigdzie nie pisze że jakieś działania ue czy polskiego państwa są dobre...
No to kapryś se dalej. Natomiast meritum tego wątku są działania UE.bo wkurwia mnie głupota, poza tym mam taki kaprys
Jeszcze raz - pisze się tu o działaniu UE. To jest przedmiot tego wątku. Islamistów czepiamy się w innym wątku. Jak chcesz bronić islamu to bardziej tutaj.no tyle że ja pisz eże problemem jest państwo a nie czepiam sie ludzi bo uchodźca to islamista i głowy odjebywać jedzie...
nie zauważyłem... zauważyłem przeważnie pierdolenie że uchodźcy to islamiści i jadą narzucać szariat i takie tam...No to kapryś se dalej. Natomiast meritum tego wątku są działania UE.
po chuj mam bronić jakąś sekte od jahwy? gdyby było ino o działaniach ue to bym sie nie czepiał...Jeszcze raz - pisze się tu o działaniu UE. To jest przedmiot tego wątku. Islamistów czepiamy się w innym wątku. Jak chcesz bronić islamu to bardziej tutaj.
a co tobie do tego na czyj rachunek ktoś podróżuje? przecie od ciebie oni nie biorą...A skoro lepiej, żeby ich nie było, to lepiej, żeby "potrzebujący" nie mieli niemieckiego cyca i emigrowali sobie jak chcą, byle na swój własny rachunek.
nie zauważyłem... zauważyłem przeważnie pierdolenie że uchodźcy to islamiści i jadą narzucać szariat i takie tam...
po chuj mam bronić jakąś sekte od jahwy? gdyby było ino o działaniach ue to bym sie nie czepiał...
a co tobie do tego na czyj rachunek ktoś podróżuje? przecie od ciebie oni nie biorą...
a co libom w polszy do tego co berlin tam robi? przecie nie narzuca siłom nic libom, ani polskiemu państwu, polskie państwo samo sie zgadza bo to etaciki, no i na razie też nie słyszałem by w związku z planami narzucali coś libom...
a islam jaki by nie był nie ma nic z tym wszystkim wspólnego...