PE zdecydował: Polska przyjmie emigrantów z Afryki i jeszcze za to zapłaci Unii Europejskiej

D

Deleted member 4683

Guest
Czy ja ciągle jestem na forum libertarian, czy na forum wystraszonych koserw?

Wydaje mi się, ze nasze poglądy na temat uchodźców nie mają większego praktycznego znaczenia. Libertarianami czyni nas przecież głównie fakt, że widząc jakąś grupę uchodźców przemykającą gdzieś w Bieszczadach nikt z nas nie złapie za telefon żeby wzywać straż graniczną albo wiedząc o ich kryjówce w lesie nie pobiegnie na komisariat - w przeciwieństwie do takiego Gadomskiego.

Kompowiec2

Satatnistyczny libertarianin
459
168
a co libom w polszy do tego co berlin tam robi? przecie nie narzuca siłom nic libom, ani polskiemu państwu, polskie państwo samo sie zgadza bo to etaciki, no i na razie też nie słyszałem by w związku z planami narzucali coś libom...
Chyba faktycznie zaszkodziła mu jakaś zmutowana roślinka którą sobie wychodował na balkonie. Sam nazywałeś polskę okupantem, faktycznie rządzi UE....

The Silence

Well-Known Member
430
2 600

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
"Mam spuchnięte jądra", "jest nas 400, jak zaprosić dziewczynę". Uchodźcy domagają się seksu i warunków,by go uprawiać

Wy tu sobie śmieszkujecie, a ludzie cierpią z powodu wojny! Należy natychmiast stworzyć ministerstwo redystrybucji seksu i pomóc tym biedakom zanim będzie za późno.

A jak on to załatwiali podczas podróży? Więksi i silniejsi brali słabszych i walili ich w kakę. Ale jak już koniecznie rządy chcą rozwiązać ten problem, to należy dać im trochę kóz, osłów, baranów i może pożyczyć im z ZOO jakiegoś wielbłąda. ;)

A na poważnie, to należy się zwrócić do lewaczek i suczy z AI, niech jako wolontariuszki dają im swa ciała za darmo. Niech Merkelowa sama da przykład i niech obsłuży kilku chętnych. Gdybym był Niemcem, to zainicjowałbym petycję do rządzących zasrańców i do lewackich suczy, by im zorganizowały seks. Można się zwrócić UE o dotacje na wysłanie gejów do obozów, by ci zorganizowali warsztaty z homoseksualizmu i tolerancji.

Ostatnia edycja:

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
Ponoć widać już światła pochodni i słychać zgrzytanie maczet!
12106696_1070353683005204_1167634915817997912_n.jpg
Skąd niby ten koleś wie, że to przestępcy? Bo co, nie mają książeczki wydawanej przez jakieś państwo, które pozwala na przekroczenie wyimaginowanych linii na mapie? To może przestępstwem jest również przenoszenie wysuszonych kwiatów, albo płynu powstałego w wyniku procesu fermentacji ?
Ojcze Tuckerze, przecież Vast pisze ironicznie, z akcentami humorystycznymi... Sam dlatego dałem like'a!

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
Co do islamu - napisałem, że nie o tym jest ten wątek.
no to nie pisz tu o tym
Drugi - który w zasadzie nie jest przedmiotem tego wątku - to islam, który przeżywa swoje średniowiecze i przez wielu uważany jest obecnie (w znacznej swojej części) za religię najbardziej etatystyczną W zupełnie realnym wymiarze, na sporym kawałku Ziemi. I to jest drugi element, który wzmacnia reakcję wywołaną elementem pierwszym.

Wspólnego ma tyle, że islamiści są głównym faktycznym adresatem demopolityki Berlina.
no i zaś gadasz jak pojebany... adresatem są uchodźcy z różnych krajów akurat ostatnio państwa zachodu podłożyły ogień w afganistanie iraku, libii, syrii gdzie większość jest muzułmanami ale nie tylko... ale ty zaś uchodźca = islamista...
Więc nic dziwnego, że obie kwestie się przeplatają. No ale pisałem - jest na to osobny wątek.
przeplatają sie ino w ramach manipulacji i histerii u prawicowych i konserwatywnych komuchów
Jeśli Berlin robi coś, co jest złe i jest na wielką skalę - nic nie stoi na przeszkodzie, żeby o tym pisać.
no to dyskutuj na temat co takiego złego robi berlin, bo nie widze tu nic o berlinie...
Po to jest forum dyskusyjne. Nawet jak nie ma to wpływu na piszących. Niemniej - można o tym wpływie dyskutować.
no to dyskutuj, a nie fantazjuj i histeryzuj
Co z tego, że państwo polskie się zgadza? To powoduje, że demo-polityka staje się dobra?
nie to powoduje że faktem jest że ani berlin ani bruksela nie narzuca jak siłą by histeryzować ino całkiem zwyczajnie polskie państwo sie godzi bo jest to na jego korzyść...
Jak Berlin robi coś w swoim landzie i władze landu się zgadzają, to już jest ok?
no jak berlin se coś tam robi a władze landu nie są przeciw to nie jest narzucaniem siłą ani zakazywanie siłą...
też ostatnio wielokrotnie zadawałem se to pytanie

Libertarianami czyni nas przecież głównie fakt, że widząc jakąś grupę uchodźców przemykającą gdzieś w Bieszczadach nikt z nas nie złapie za telefon żeby wzywać straż graniczną albo wiedząc o ich kryjówce w lesie nie pobiegnie na komisariat - w przeciwieństwie do takiego Gadomskiego.
nie byłbym tu taki pewny w kilku przypadkach użytkowników tego forum
Sam nazywałeś polskę okupantem, faktycznie rządzi UE....

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
no to nie pisz tu o tym
no i zaś gadasz jak pojebany... adresatem są uchodźcy z różnych krajów akurat ostatnio państwa zachodu podłożyły ogień w afganistanie iraku, libii, syrii gdzie większość jest muzułmanami ale nie tylko... ale ty zaś uchodźca = islamista...

Piszę uchodźca=islamista? Masz urojenia?

no to dyskutuj, a nie fantazjuj i histeryzuj

Zacznij siebie lekarzu.

no jak berlin se coś tam robi a władze landu nie są przeciw to nie jest narzucaniem siłą ani zakazywanie siłą...

Jasne, jak Beria wydaje rozkaz, a czekista nie jest przeciw, to do Berii nie ma co mieć pretensji.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
Piszę uchodźca=islamista? Masz urojenia?
islamiści są głównym faktycznym adresatem demopolityki Berlina
Jasne, jak Beria wydaje rozkaz, a czekista nie jest przeciw, to do Berii nie ma co mieć pretensji.
czytaj kurwa ze zrozumieniem...
gdzie ja coś pisze o tym czy działania są dobre czy złe, chodzi o to że jak beria daje rozkaz i czekista go wykonuje to beria mu nic siłą nie narzuca kurwa...

Zacznij siebie lekarzu.
to zdanie nie ma sensu...

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
czytaj kurwa ze zrozumieniem...
gdzie ja coś pisze o tym czy działania są dobre czy złe, chodzi o to że jak beria daje rozkaz i czekista go wykonuje to beria mu nic siłą nie narzuca kurwa...

No ale jakie ma znaczenie ta filozoficzna rozkmina? Wcześniej pisałeś, że libom nic do tego co robi Berlin?

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
No ale jakie ma znaczenie ta filozoficzna rozkmina? Wcześniej pisałeś, że libom nic do tego co robi Berlin?
a no to że pisze coby nie fantazjować i histeryzować ino sie faktów trzymać
poza tym jak pisałem nikomu nic do tego w sumie co robi berlin, no chyba że sie mieszka w berlinie...
nie wiem, poza krystkiem chyba nikt w berlinie nie mieszka...

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
a no to że pisze coby nie fantazjować i histeryzować ino sie faktów trzymać
poza tym jak pisałem nikomu nic do tego w sumie co robi berlin, no chyba że sie mieszka w berlinie...
nie wiem, poza krystkiem chyba nikt w berlinie nie mieszka...

Dziwne założenie. W ten sposób nic nikomu do tego, co robi rząd w Warszawie, chyba, że się mieszka w Warszawie.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
Skoro libom nic do tego, co robi Berlin, o ile nie mieszkają w Berlinie, to czemu miałoby im być coś do tego, co robi Warszawa, skoro nie mieszkają w Warszawie? (mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że mowa była o rządach a nie o miastach czy czymś).
po pierwsze jak byś sprecyzował to oszczędziło by pisanie kilku postów, bo piszesz cały czas o berlinie i landzie, i akurat miasto berlin jest swoim własnym landem...
po drugie jeśli masz na myśli rząd niemieckiego pańśtwa w skrócie rfn abo niemcy to też nei wiem co ci do deto jak nie jesteś w niemczech...
niby coś tam robi, ja jestem w tej chwili na terytorium tego państwa, i jakoś nie widze różnicy z przed nadejściem fali a teroz... więc tym bardziej nie wiem jak to wpływa na ciebie w bielsku?
pomijam tu kwestie czy działania jakiekolwiek by były są dobre czy złe, bo chyba wystarczająco wyraźnie sie wyraziłem że problemem jest państwo...
Jak gada, że liby chcą tu granic, zakazu migrowania itd. że twierdzę, że każdy uchodźca = islamista itd. to głupio tak to zostawić.
nadajesz sie na polityka kurwa jak nic, powyzej wkleiłem to coś nabazgrolił a teroz nawijasz ze nic nie było i nadal twiedzisz ze coś tam twierdze ja cego nie robisz...

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
No ok - myślałem, że to oczywiste, że mówimy o rządzie niemieckim.

Ustaliliśmy, że etatystyczna zbawawa w stymulowanie i finansowanie migracji nie jest czymś dobrym.

Podmiotem oficjalnie odpowiadającym za to jest Unia Europejska będąca pod wpływem rządu w Berlinie, który lekko się zesrał w tej sprawie i chce to sprzedać innym rządom unijnym, w tym polskiemu, który jest rządem wasalnym. Tyle o sprawie. Uważam to za wystarczający powód, żeby można było zwrócić uwagę na takie przedsięwzięcia.

Natomiast nie zgadzam się z twierdzeniem, że żeby mieć zdanie na temat polityki jakiegoś rządu, trzeba mieszkać na terytorium państwa oficjalnie zarządzanego przez ten rząd. Sformułowanie "co ci do tego co robi rząd niemiecki" brzmi wręcz jak obrona rządu niemieckiego przed wścibstwem.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
Ustaliliśmy, że etatystyczna zbawawa w stymulowanie i finansowanie migracji nie jest czymś dobrym.
etatyzm sam w sobie nie jest dobry, o niczym innym nie pisałem cały czas, problemem jest zawsze pańswto
No ok - myślałem, że to oczywiste, że mówimy o rządzie niemieckim.
pisałeś o berlinie i o landzie, żadne z nich nie jest rządem
Podmiotem oficjalnie odpowiadającym za to jest Unia Europejska będąca pod wpływem rządu w Berlinie, który lekko się zesrał w tej sprawie i chce to sprzedać innym rządom unijnym, w tym polskiemu, który jest rządem wasalnym
ale za co odpowiadającym, bo w syrii iraku i afganistanie też ostro mieszali inni...
no i jak sie wasalowi coś powie, nawet nie rozkaże i ten chętnie sie zgadza to gdzie tu jest narzucanie? przecie polskie państwo profituje z tego że niemcy im uchodźców przekażą, więcej etacików więcej możliwości do zajebania czegoś...
Uważam to za wystarczający powód, żeby można było zwrócić uwagę na takie przedsięwzięcia.
owszem do tego nic nie mam, jak już pisałem wkurwia mnie to pierdolenie głupie nie na temat...
Natomiast nie zgadzam się z twierdzeniem, że żeby mieć zdanie na temat polityki jakiegoś rządu, trzeba mieszkać na terytorium państwa oficjalnie zarządzanego przez ten rząd. Sformułowanie "co ci do tego co robi rząd niemiecki" brzmi wręcz jak obrona rządu niemieckiego.
zdanie można mieć, ino nie pierdolić głupot bo wtedy ja bede sie czepiał... nie tego że ktoś ma odmienną opinie (bo każdy ma prawo do tego nawet jak jest totalnie zjebana) ino jako że to forum dyskusyjne ja po przeczytaniu bzdury bede na to reagować jak zareagowałem...
to że ci sie wydaje to jako obrona mnie już nie dziwi, po tym co tu wyczytałem...

ale teraz tak szczerze i bez kombinowania odwracania kota ogonem itd
makrela gado że przyjmie każdego, fala nadciąga, przeraasta makrele ta prosi inne pańśtwa łunii o przyjęcie części? jaki ma to wpływ na ciebie w bielsku? przyjdzie makrala do ciebie i zapuka, a nie chuj od razu z kopa wyjebie ci drzwi i wrzuci taliba?
polskie państwo finansuje całą chujnie z podatków, ono cie okrada z talibami czy bez, i puki sie bedziesz dawał okradać to bedom cie okradać niezależnie od tego co "narzuci" ci "berlin"

Do góry Bottom