Alu
Well-Known Member
- 4 638
- 9 700
Po islamofobach nie można oczekiwać logiki. I nie tylko logiki. Helmuty, mahmuty? Nisko upadła kultura libnetowego dyskursu.
Dlatego jedyną alternatywą jest islam.No jasne, logiczny jest eurokołchoz i jego imponujące humanitarnym podejściem projekty, których szczegółów na razie nie znamy...
Nad czym się tu zastanawiać? Nic co państwowe, nie ma perspektyw.Przecież nic tam nie napisałem oceniającego, ani wartościującego. Zastanawiam się tylko, czy państwowe multikulti ma w Polsce perspektywy.
Nie wszyscy, ale większość zwiewa. Co w tym dziwnego? Polacy robią to samo. Mam rodzinę w Wolfsburgu, miasto imigranckie. Każdy siedzi na zasiłkach i Polacy z Turasami nigdy nie byli tak zjednoczeni, jak w braniu pomocy od państwa. To jest normalne zachowanie, że wybieramy miejsca w których jest lepiej. Większość nie myśli przyszłościowo, tylko tu i teraz. Więc wybierają Niemcy, bo państwo nie pozwala zdechnąć z głodu i rozdaje pomoc socjalną na dosyć dobrym poziomie. W mojej rodzinie też biorą. W rodzinach tych krzykaczy internetowych, co by chcieli wszystkich biorących odjebać, też biorą i jakoś ich jeszcze nie odjebali za to. Można ubolewać nad zachowaniem mas, ale mas się nie zmieni. I nie jest tu ważny kolor skóry lub wyznawana wiara. Polaków nie powinno dziwić, że uchodźcy spierdalają z Polski i uciekają do Niemiec. To całkowicie racjonalne zachowanie, więc o co te oburzenie?Aktualni "uchodźcy" zwiewają do rajchu już teraz, ci co pielgrzymują z obecną falą deklarują "Niemcy Niemcy ponad wszystko". Wreszcie - mają tam całą masę ziomali i najlepsze "zabezpieczenie społeczne".
Daj link do tematów i do całych dyskusji. Inna sprawa, że nie chcę mi się tego czytać. Samych poglądów nie zmieniłem, ino ostatnio czasami trollowałem. A żeby doprecyzować poglądy, bo jesteś trollem i lubisz pogrywać:
naczelny islamofill i nagla zmiana jego pogladow
naczelny islamofill i nagla zmiana jego pogladow
a tutaj kolejny prominentny islamofill tego forum:
nie wie w jaki sposob lewaki i lewackie rzady zachecaja i sprowadzaja na stary kontynent imigrantow. a moze po prostu nie chce wiedziec?
Załóż temat o islamofilach, po chuj zaśmiecasz wątek tymi screenshotami?
Osobnego konta jednak jakoś nie omieszkałeś założyć żałosny typie.
Rozumiem, że to do mnie. Gdzie jest brak konsekwencji? Bo ja widzę ten brak konsekwencji u gościa, który notorycznie rzuca "kurwami" i wdaję się w pyskówki, a przy tym chcę pójść do Nieba. Ja wiem, że niektórzy mają inne wyobrażenie Boga i tych spraw. Może do twojego Nieba wpuszczają za takie rzeczy i to przy braku jakiejkolwiek skruchy. Nie wiem, może Ciebie obowiązują inne zasady i możesz być chamidłem w stosunku do innych i przy tym czerpać nauki z Jezusa? Nie zabraniam Ci tego, a po prostu zwracam uwagę. Znasz siebie lepiej niż ja i chyba wiesz, że twój poziom agresji na podobną zaczepkę byłby nieporównywalnie większy od mojej reakcji i stanowczo mniej kulturalny. A to dlatego, że nie mam większych powodów, aby obrażać jakiegoś anonimowego gostka z internetu i to właśnie bez najmniejszego powodu. Niestety wiele twoich wypowiedzi świadczy o tym, że lubisz napinkę z innymi ludźmi i często wplatasz niepotrzebne wulgaryzmy w zdaniu, żeby zwiększyć wydźwięk i połechtać ego.Troche dziwna motywacja, zakładać konto tylko po to żeby wykazywać brak konsekwencji jakiemuś śmieszkowi. To tak jakbyś włamał się do banku tylko po to żeby się wysrać w ich kiblu
a co ty sie tak martwisz o to czy państwu coś tam wyjdzie?Zastanawiam się tylko, czy państwowe multikulti ma w Polsce perspektywy.
no to po chuj histeryzujesz?Aktualni "uchodźcy" zwiewają do rajchu już teraz, ci co pielgrzymują z obecną falą deklarują "Niemcy Niemcy ponad wszystko". Wreszcie - mają tam całą masę ziomali i najlepsze "zabezpieczenie społeczne".
a dla kogo jest?Co w tym dziwnego, że Polandia nie jest dla nich atrakcyjna?
??? wtf ???co tam nam makrela ustali