tolep
five miles out
- 8 576
- 15 476
Bez większego związku.
O to właśnie chodzi. Dodatkowo KNP, RN schodzące z drogi. To sporo głosów dla Korwina.Tak sobie myślę, że frekwencja w dzisiejszym referendum może zaorać Kukiza. Podobno lokale puste.
Aż jestem ciekawy, jak zagłosował SzumlewiczNa 3 pytanie 94% było na TAK. Ok, co za antyludzkie kurwy głosowały na NIE? Oo Chyba same biurwy ze skarbówki, co za popierdoleni ludzie.
- Ogromnym sukcesem jest, że w ogóle ktokolwiek poszedł do urn, biorąc pod uwagę, że pytania były sformułowane w sposób dramatyczny i od kilku miesięcy mamy do czynienia z hejtem tego referendum - stwierdził Kukiz w "Gościu Radia ZET".
Jego zdaniem "na podstawie tej frekwencji nie możemy oceniać, czy ludzie są JOW-ami zainteresowani, czy nie". - Instytucja referendum została wykorzystana do grypolitycznej między PO i PiS-em. Jeszcze ja przy okazji zostałem w to wmanewrowany - oświadczył.
Ocalić 100 milionów
Monika Olejnik przypomniała, że Kukiz dziękował prezydentowi Komorowskiemu za organizację referendum. - Podziękowałem, że w ogóle ten temat znalazł się w debacie publicznej - powiedział. Muzyk podkreślił, że 80 proc. osób opowiedziało się za JOW-ami. Na uwagę, że tylko niecałe 8 proc. poszło do urn, odpowiedział, że jeszcze do niedawna ten temat "w ogóle nie był poruszany".
- Warto było wydać 100 milionów? - zapytała dziennikarka. - Nie, absolutnie. W życiu! Mogę sparafrazować tytuł piosenki Kazika: "Komorowski, oddawaj moje 100 milionów" - stwierdził i dodał: - Ja i tak robiłem wszystko, żeby ocalić te 100 milionów.
Na 3 pytanie 94% było na TAK. Ok, co za antyludzkie kurwy głosowały na NIE? Oo Chyba same biurwy ze skarbówki, co za popierdoleni ludzie.
Warto było wydać 100 milionów? - zapytała dziennikarka. - Nie, absolutnie. W życiu! Mogę sparafrazować tytuł piosenki Kazika: "Komorowski, oddawaj moje 100 milionów" - stwierdził i dodał: - Ja i tak robiłem wszystko, żeby ocalić te 100 milionów.