dataskin
Well-Known Member
- 2 059
- 6 145
A wiedział? Nie ma na to dowodów, nie ma nigdzie dokumentu który nakazywałby budowę obozów zagłady, a który zostałby podpisany przez Hitlera. Co jest w tym takiego trudnego do zrozumienia?Twój cały wysiłek wytłumaczenia, że naprawdę JKM mówi prawdę (serio, że Hitler nie wiedział?)
Nie agitacja, tylko wymiana poglądów.Oficjalna wykładania jest taka, że nie przychodzi się tu wciskać nam ciemnoty. Agitacja na JKM jest niemile widziana, bo większość z nas już ten temat przerabiała i jesteśmy znudzeni, gdy co chwila przychodzi ktoś nowy i odkrywa przed nami, że Krul nas zbawi, gdy tylko znów na niego zagłosujemy, bo jest przecież o krok.
Czy ja ten temat założyłem i czy ja go, co rusz - odkopuję? Nie lubisz chłostania ale lubisz się chłostać? Schizofrenia? Przecież nie ma żadnego nakazu prowadzenia dyskusji z kimkolwiek
I w którym miejscu nawołuję ludzi do głosowania na Korwina? Proszę o konkretny cytat
Nie ignorują jego, tylko wszelkie jego akcje które są związane z partią KNP. Bo, jak widać - publicystyką nigdy nie pogardzą.i to wg mnie najlepsze podsumowanie JKM.