Claude mOnet
Well-Known Member
- 1 034
- 2 339
Trochę to śmiesznie brzmi, jak jasnowidz się pyta o wynik wyborczy. Powinien był wiedzieć wcześniej, czyż nie?Jezus Maria! Jest dobrze! Głosowałem na Korwina Mikkego.
Trochę to śmiesznie brzmi, jak jasnowidz się pyta o wynik wyborczy. Powinien był wiedzieć wcześniej, czyż nie?Jezus Maria! Jest dobrze! Głosowałem na Korwina Mikkego.
Pewnie jest jasnowidzem w innej niż polityka dziedzinie Specjalizacja, dziffki!Trochę to śmiesznie brzmi, jak jasnowidz się pyta o wynik wyborczy. Powinien był wiedzieć wcześniej, czyż nie?
Najpierw Jaruzel kopnął w kalendarz, potem partia Korwina pierwszy raz powyżej progu wyborczego...Zaczyna się...
Pada pytanie o pogrzeb zmarłego wczoraj generała Jaruzelskiego. Ma on mieć charakter państwowy i z honorami. - To mu się należy. Był dobrym generałem - odpowiedział Janusz Korwin-Mikke. - Ale był politykiem, który zmarnował szansę. Gdyby zrobił to samo co Pinochet, Polska byłaby dziś trzy razy bogatsza niż Niemcy i byłby noszony na rękach. A on zrobił stan wojenny. Nie miał pojęcia o polityce i gospodarce. I nie miał odwagi, by słuchać swoich dobrych doradców - stwierdził JKM.