dataskin
Well-Known Member
- 2 059
- 6 145
Pora zmienić nazwę wątku
Dobra, sukces jest, ale i tak rozpierdala, że Krul Złodziei Donek i Kaczor ciągle będą rządzić. W dodatku komuchy z SLD uciułały wstępnie 9 oczek. Jak ja bym chciał zajrzeć do głowy osoby, która głosuje na te mendy i jakoś zrozumieć procesy myślowy, które w niej zachodzą (o ile w ogóle jakieś zachodzą).
Dobra, sukces jest, ale i tak rozpierdala, że Krul Złodziei Donek i Kaczor ciągle będą rządzić. W dodatku komuchy z SLD uciułały wstępnie 9 oczek. Jak ja bym chciał zajrzeć do głowy osoby, która głosuje na te mendy i jakoś zrozumieć procesy myślowy, które w niej zachodzą (o ile w ogóle jakieś zachodzą).
Proszę:Dobra, sukces jest, ale i tak rozpierdala, że Krul Złodziei Donek i Kaczor ciągle będą rządzić. W dodatku komuchy z SLD uciułały wstępnie 9 oczek. Jak ja bym chciał zajrzeć do głowy osoby, która głosuje na te mendy i jakoś zrozumieć procesy myślowy, które w niej zachodzą (o ile w ogóle jakieś zachodzą).
Boją się zmian i głosują na znane zło. To nie jest wcale takie irracjonalne. Nikt nie wie, co dany polityk odpierdoli, więc bezpieczniej trzymać się sprawdzonych rozwiązań, nawet jeśli nie są idealne.Jak ja bym chciał zajrzeć do głowy osoby, która głosuje na te mendy i jakoś zrozumieć procesy myślowy, które w niej zachodzą (o ile w ogóle jakieś zachodzą).
Pomoże im przełamać barierę psychiczną u ludzi, a to już jest sukces. Dzięki temu wielu wyborców, z tych co odeszli wcześniej powróci.Mam nadzieję, że dzisiejsze, umiarkowane, zwycięstwo jakoś im pomoże...
Jezus Maria! Jest dobrze! Głosowałem na Korwina Mikkego. Wynik wyborów komentuje Krzysztof Jackowski, jasnowidz z Człuchowa
Aż trudno w to uwierzyć. Po 20 latach na marginesie, ciągłych porażkach i lekceważeniu Korwin wreszcie wraca do mainstreamowej polityki. Należało mu się jak mało komu.