Krótkie pytanie od nooba - dlaczego Korwin jest tak nieskuteczny?

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Pora zmienić nazwę wątku :)

600_sztab_mikke.jpeg

D

Deleted member 427

Guest
Dobra, sukces jest, ale i tak rozpierdala, że Krul Złodziei Donek i Kaczor ciągle będą rządzić. W dodatku komuchy z SLD uciułały wstępnie 9 oczek. Jak ja bym chciał zajrzeć do głowy osoby, która głosuje na te mendy i jakoś zrozumieć procesy myślowy, które w niej zachodzą (o ile w ogóle jakieś zachodzą).

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
Dobra, sukces jest, ale i tak rozpierdala, że Krul Złodziei Donek i Kaczor ciągle będą rządzić. W dodatku komuchy z SLD uciułały wstępnie 9 oczek. Jak ja bym chciał zajrzeć do głowy osoby, która głosuje na te mendy i jakoś zrozumieć procesy myślowy, które w niej zachodzą (o ile w ogóle jakieś zachodzą).

Mam takie osoby w rodzinie co głosują na SLD i są to poprostu podatni na manipulacje idioci.

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124

Mam to samo. Ja już się nawet nie wkurwiam. Ja po prostu chciałbym to pojąć.

np8b50.jpg

D

Deleted member 4476

Guest
Trochę mojego bólu dupy:
2010: Korwin Mikke 417 tys. głosów daje 2,5%
2014: Korwin Mikke ok. 490 tys. głosów daje ponad 7%
Niestety słaby przyrost popularności (chociaż część wyborców z 2010 na pewno odpadła po drodze), do następnych wyborów muszą jeszcze popracować. Mam nadzieję, że dzisiejsze, umiarkowane, zwycięstwo jakoś im pomoże (tak pewnie mówili wyborcy RPP parę lat temu).

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Jak ja bym chciał zajrzeć do głowy osoby, która głosuje na te mendy i jakoś zrozumieć procesy myślowy, które w niej zachodzą (o ile w ogóle jakieś zachodzą).
Boją się zmian i głosują na znane zło. To nie jest wcale takie irracjonalne. Nikt nie wie, co dany polityk odpierdoli, więc bezpieczniej trzymać się sprawdzonych rozwiązań, nawet jeśli nie są idealne.

Do góry Bottom