Krótkie pytanie od nooba - dlaczego Korwin jest tak nieskuteczny?

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
PL tego nie zrobi, bo Sierp boi się Korwina bardziej niż PO i PiS-u :(

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
Tak na serio, to jest gdziekolwiek w jakimkolwiek parlamencie na poziomie krajowym lub wyższym partia tak wolnorynkowa jak Nowa Prawica? Ja często powtarzałem, że w porównaniu do innych krajów jesteśmy dosyć podatni na idee liberalne.

GoldenColt

Well-Known Member
817
3 627
Wśród młodych ludzi idee wolnorynkowe stają się coraz popularniejsze, wiec przyszłość tego kraju nie będzie może aż taka chujowa ;)

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
Sierp teraz wejdzie do PISu, żeby ściągnąć libów do Kaczora. Trzeba jakoś zatrzymać Korwina zanim wprowadzi monarchię i cenzurę w stylu chińskim!

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Uwaga!

Szykujcie się na ataki, pomówienia ze strony różnych stron na KNP w najbliższym czasie.
Na wszystko! Do zabójstwa się raczej nie posuną, ale będą wymyślać i szukać różnych haków na prezesa i całą partię.
Wszyscy, bo wszyscy są w walce z liberalną partią połączeni jak nigdy wcześniej.

Mam nadzieję, że będziecie na to wyczuleni i nie dacie się zmanipulować.
Wierzę w KNP i pokładam w nich nadzieję.

Zarówno KNP jak i PL zapiszą się w historii złotymi głoskami - zobaczycie. Żadna propaganda medialna tego nie zmieni i bądźmy na nią wyczuleni.

Hitch

3 220
4 876
Sierp boi się Korwina bardziej niż PO i PiS-u

Sierp niech się, kurwa, ogarnie. Liczy się tu i teraz. Korwin zanim wprowadzi swoją dyktaturę to jeszcze 10 razy zmieni zdanie pod wpływem obcowania z libami. Póki jest po drodze to trzeba przeć razem do przodu, ku świetlanej przyszłości przyozdobionej dyndającymi na wietrze ścierwami skurwysynów.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Jak Sierpa nikt nie przekona do zmiany taktyki to chyba serio jest agentem i to on niszczy ruch wolnościowy, a nie Korwin.

Wierzę w PL i mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Trzeba być z KNP i razem z nimi odpierać ataki bandy, a nie być razem z bandą w atakowaniu Korwina.

Do góry Bottom