Krótkie pytanie od nooba - dlaczego Korwin jest tak nieskuteczny?

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 871
12 259
Z teorią jak z dupą, każdy ma swoją. Czekam już niecierpliwie do poniedziałku, bo męczy mnie już cała ta ruchawka ze "świętem demokracji".

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Ja wiem, że oni tam niby mają na wszystko wzory, ale kurde 536 (jak w badaniu powyżej) losowych osób przez telefon ma dać wynik taki jak cała Polska? Wiadomo, że skoro takie są wielkości próby to KNP raz będzie miała 3% a raz 7%. I tak się dziwię od lat, że te sondaże jako tako odzwierciedlają prawdziwe wyniki.

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124
No to chyba się wyjaśniło. Kameralny wywiadzik sprzed kilku lat. Korwin w przypływie szczerości zdradza, dlaczego pajacuje w TV i odpierdala takie przypały (6.39):

gelerth

Atlas Zbuntowany
107
278
http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=13241610&N=1
Polecam lekturę :) Proszę też zwrócic uwage na posty pana Atylla_bis :D

Inna sprawa, że lewactwo inaczej postrzega "skazę" cywilizacyjną i widzi ją przede wszystkim w instytucjach organizujących życie płciowe, wychowanie potomstwa itp. Stąd rzeczywiście jest co i przed czym bronić, bo ich choroba umysłowa jest tożsama z chorobą liberałów ekonomicznych, tyle, że koncentruje się na innych "produktach cywilizacji", które ponoć "gwałcą naturę", przez co zostaliśmy pozbawieni raju.

piezol

Jebać życie
1 263
4 235

Korwin o pragmatyzmie politycznym:
jak będziemy w Brukseli, to może nawet będę musiał im rękę podawać.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
comment_GZCvesumUjXZyYvQZUsdI0YzMLIIkdYu,wat.jpg

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Świecki krzewiciel wiary... Równie dobrze można być religijnym krzewicielem niewiary.
Chodzić od domu do domu i pukać do samotnych matek nie zatrzymując się na drzwiach.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Korwin masakruje na FB Zwiefkę.

Wreszcie słowa PRAWDY! P.Tadeusz Zwiefka (CEP, PO) otwarcie popiera złodziei ( w 2 minucie)::
http://tiny.pl/q2dbg lub (na WYKOP.PL): http://tiny.pl/q2dbh
Otóż, jak wyraźnie mówi obrońca aferałów z PO, ja atakuję złodziei, ale „mówię też znacznie gorsze rzeczy”. Z czego jasno wynika, że atakowanie złodziei jest ZŁEM!

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 871
12 259
Ten Sommer ładnie mówi, ale jak już w dresach chodzi, to powinien mieć też złoty łańcuch na szyi moim skromnym zdaniem. Więcej w obiektyw i w oczy patrzeć z czasem się pewnie też nauczy, widać kolejny swój człowiek z aspergerem.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Ale co? Korwin miał przez cały program z Olejnik i Kowalem mówić: "To jest ustawka czy nie jest? To jest ustawka czy nie jest"?

W sumie to niezły pomysł, żeby wyprowadzić dwóch kretynów z równowagi... Bo stokrotka wyglądem przypomina wyuzdaną kurwę, a nie kobietę.

Hitch

3 220
4 876
Może i mało miarodajne, ale niech Korwin ma:

abqxxz.jpg

Sonda ze strony Siedlec. Od której godziny można głosować? Bo pracuję w niedzielę :(

Do góry Bottom