Grzechotnik
Well-Known Member
- 988
- 2 224
Mógłbyś jakieś przytoczyć? Od razu zaznaczę swój osobisty stosunek do Berkowicza: zero sympatii, ale o nic go nie podejrzewam póki co.Po tym jak Berkowicz zablokował mi możliwość komentowania na jego fanpejczu i skasował moje komentarze - choć były co najwyżej sceptyczne i bez żadnych pocisków,
Mógłbyś jakieś przytoczyć? Od razu zaznaczę swój osobisty stosunek do Berkowicza: zero sympatii, ale o nic go nie podejrzewam póki co.
W prawym górnym rogu masz taką strzałkę skierowaną w dół. Jest tam dziennik aktywności i można zobaczyć tam własne komentarze. Nie wiem przez jaki czas te komentarze będą widoczne. Jak mi dupokracja bezpośrednia pousuwała komentarze to mogłem je zobaczyć przez jakiś czas, ale później nie mogłem ich znaleźć, więc komentarze są pewnie trzymane tylko przez jakiś czas.Hm, jak zobaczyć własne komcie na fejsie które zostały skasowane?
Po tym jak Berkowicz zablokował mi możliwość komentowania na jego fanpejczu i skasował moje komentarze - choć były co najwyżej sceptyczne i bez żadnych pocisków, byłbym skłonny obstawić, że następnym Wilkiem będzie własnie on. Tyle że jest od Wilka dużo, dużo głupszy. Nadęty pajac i śliski typ.
Raczej UBekistan zrobił szopkę. Biernoty, miernoty i wiernoty oraz porzucone sieroty, wezbrały się na szczyty intelektu. Żenada. Obejrzałem z 5 minut z całości i mam dość. Toż sztuka teatralna zagrana ad hoc, w wykonaniu kasjerek i sprzątaczek teatru, wypadłaby lepiej.Śmieszki zrobiły imprę.