KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694
Nie, to chyba serwer im padł. Za dużo osób próbuje się dostać na stronę albo beton ddosuje.
Ale jeśli usuną Wielomskiego to propsy dla dataskina. Macki libnetu sięgają daleko...

Ostatnia edycja:

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Ściągnęli z sieci stronę. Mam nadzieję, że tekst również ściągną.. Tak czy siak - wysłałem info gdzie trzeba.

A tak z innej beczki:
od:11:45 do:12:00

Konferencja prasowa - Wipler i Ryfiński przed Komisję Etyki

sala 101/bud. C
PO - Biuro Prasowe Klubu
Jakub Rutnicki, Cezary Tomczyk (PO)

Ostatnia edycja:

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Korwin na dzien dobry strzela sobie gola do wlasnej bramki i publikuje faszystowski tekst Wielomskiego na pierwszej stronie swojej nowej partii:

http://www.partiakorwin.pl/adam-wielomski-o-charlie-hebdo/

Najwyrazniej libertarianie nie sa tam mile widziani... A mialoby byc przyciaganie roznych srodowisk. Takimi tekstami zdystansowali od siebie tak libertarian jak i liberalow klasycznych. "Brawo"...
Nawet nie trzeba być libertarianinem, by ten tekst go odpychał. Tam jest napisane, że karykatury to była ohydna profanacja. To raczej artykuł jest ohydny. Autor jest zszokowany skalą obrazy religii, a ja jestem zszokowany, że go zszokowały obrazki, a nie same morderstwa. Facet ma chyba zero empatii albo jest takim samym psycholem jak zamachowcy. W każdym razie jest wrogiem wolności, niestety tak jak i Korwin.

http://nczas.com/publicystyka/cenzura-obyczajowa-w-charlie-hebdo/

Zależy co Żółtkowcy wymyślą (a póki co - obstają przy wykorzystaniu nazwy: "Kongres Nowej Prawicy Janusza Korwin Mikkego")
Mendy liczą, że wyborcy będą zdezorientowani, będą mylić partie i część zagłosuje na KNP myśląc, że jest tam Korwin.

Ostatnia edycja:

Łukash

Well-Known Member
261
531
Wilku tez udostępnił, a pod w komentarzach WTF ? :D

wilk.jpg

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Dawno nic tak zabawnego nie przeczytałem.

- Popieraliśmy go, bo myśleliśmy, że Korwin-Mikke nas straszy i sprawa nowej partii rozejdzie się po kościach - przyznaje Artur Dziambor przywrócony na wiceprezesa KNP.

KNP nie poprze Korwin-Mikkego, ale zachowa jego nazwisko

Ps. Coś czuję, że do jutra strona KORWiN na facebooku będzie miała więcej polubień niż PO, która ma 60 tysięcy. Na razie nowa partia Korwina zbliża się do 30 tysięcy.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom