Imperator
Generalissimus
- 1 569
- 3 555
Żółtek tymczasem zakłada partię...
Skąd ta wypowiedź, bo nie mogę znaleźć? Czy to nie jest odnośnie Żółtka?Wiadomo: Gwiazdowski to agent, który realizuje postanowienia z Okrągłego Stołu i z Magdalenki, i na pewno to robota razwiedki.
View attachment 4843
Wypowiedź z jego fanpejdża, do znalezienia w kilka sekund:Skąd ta wypowiedź, bo nie mogę znaleźć? Czy to nie jest odnośnie Żółtka?
Wypowiedź z jego fanpejdża, do znalezienia w kilka sekund:
I nie, nie odnosi się ona do Żółtka...
To wygląda na partyjny przekaz dnia a' la PO. W podobnym wypowiedzieli się już Korwin i Winnicki.Wiadomo: Gwiazdowski to agent, który realizuje postanowienia z Okrągłego Stołu i z Magdalenki, i na pewno to robota razwiedki.
View attachment 4843
i ja tak mam w stosunku do groteskowej inicjatywy Żółtka i rozczarowującej inicjatywy Gwiazdowskiego.
Czy jako zwolennicy wolnego rynku nie powinni się wziąć mocniej do pracy, zamiast płakać nad nowo otwartą alternatywą? Konkurencja o ile mi wiadomo jest czymś dobrym, jeśli strony nie używają siły lub niekulturalnych zagrywek - a biorą się do pracy o głos wyborcy. Mogliby np robić lepsze plakaty lub akcje edukacyjne, ewentualnie dyskredytujące obecną władzę. A to z pożytkiem dla idei wolnościowej.Wiadomo: Gwiazdowski to agent, który realizuje postanowienia z Okrągłego Stołu i z Magdalenki, i na pewno to robota razwiedki.
View attachment 4843
Koalicja Propolska chce być jeszcze bardziej niszowa.
Gdzie się Kukiz rozleciał? Dalej ma stabilne poparcie 6-8%, jak miał.