Staszek Alcatraz
Tak jak Pan Janusz powiedział
- 2 794
- 8 465
Pytanie do SL: ile procent dochodów Polaków będzie zabierało państwo po reformie podatkowej Gwiazdowskiego? Bo mi się wydaje, że nic się nie zmieni.
Pytanie do SL: ile procent dochodów Polaków będzie zabierało państwo po reformie podatkowej Gwiazdowskiego? Bo mi się wydaje, że nic się nie zmieni.
A) Taki chuj, najwyżej im da pomacać kutasa swojego pieskaZastanawiam się czym jest to spowodowane:
A) Dał środowisku SL miejsca na listach.
B) Solidarność akademików.
C) Gwiazdowski ma szansę uwalić inicjatywę Janusza do PE, a wiadomo o waszym do Janusza stosunku.
PS. Samo pianie części osób z koalicji narodowo-korwinowej, że ktoś tworzy im konkurencję uważam za żenujące, bo wygrywa się ofertą. Mówię im to co mówiłem partio-Libkom. Pokażcie, że jesteście lepsi!
Mnożą się, mnożą.To ma być szalupa dla pis-u?
'''Jako Stowarzyszenie Libertariańskie patrzymy na projekt Roberta Gwiazdowskiego przychylnym okiem i z dużą dozą życzliwości.'''Jak do tej pory nigdzie takiego poparcia jako SL nie wyraziliśmy, zatem nie wiem, o co pytasz.
'''Jako Stowarzyszenie Libertariańskie patrzymy na projekt Roberta Gwiazdowskiego przychylnym okiem i z dużą dozą życzliwości.'''
To z waszej strony z tekstu Frontczaka. Jak nie jest to poparcie to czy ta życzliwość nie jest nadmierna?
Pokażcie, że jesteście lepsi!
W grze wybory lepsi to tacy co przekonali więcej wyborców. Ewentualnie w grze polityka, lepsi to tacy co którym udało się wprowadzić w życie więcej swoich postulatów.Wybory wygrywa się ostrym trollingiem (jeśli nie ma sie poparcia jakiejś części mediów) lub wskutek poparcia głównych mediów. Palikot, Lepper, Petru, Kukiz (za rogiem już Biedroń) wygrali bo byli lepsi?
Co znaczy "lepsi" w tym kontekscie?
W grze wybory lepsi to tacy co przekonali więcej wyborców. Ewentualnie w grze polityka, lepsi to tacy co którym udało się wprowadzić w życie więcej swoich postulatów.
Ja o chlebie, Ty o niebie. Głosowałem, na tych co mnie bardziej przekonali i mieli zgodne z moimi przekonania. Jeśli odwołujesz się do tego samego elektoratu to i tak wynik wyborczy jest miernikiem sukcesu.Tak? I głosowałeś na lepszych? CZY JEDNAK na "gorszych"? Bo jak na lepszych, to już wiemy, że albo PO albo PiS.
Ja w zasadzie zawsze głosowałem na (w Twojej terminologii, w cudzysłowie) "gorszych". Bo to był lepszy wybór.
Ja o chlebie, Ty o niebie. Głosowałem, na tych co mnie bardziej przekonali i mieli zgodne z moimi przekonania. Jeśli odwołujesz się do tego samego elektoratu to i tak wynik wyborczy jest miernikiem sukcesu.
Korwin ma szansę tylko musi nakurwiać o Hitlerze i troszkęgwałciźmie i lekkiej pedofilii przed wyborami (...) - to daje mu pewien boost do elektoratu)
Gwiazdowski to nie jest wolnościowiec ani libertarianin.