MaxStirner
Well-Known Member
- 2 775
- 4 721
Z takich samych powodów dla których startuje w wyborach na prezydenta państwa - żeby przebić się do mediów z przekazem. Jeśli dogadają się z Kukizem, to najprawdopodobniej Wolność poprze ich kandydata, czyli Tyszkę.Dalej nie rozumiem po co chce startować. Ni cholery nie rozumiem
Jesli chodzi o ogólny nadzór nad wyborami samorządowymi to jeszcze jakoś obczajam
Ale prezydent Warszawy...
Z punktu widzenia kukizowców dobry ruch.Według FB JKMa kukiz powiedział że jest na nie jeśli chodzi o koalicję wyborczą. Dla mnie to akurat jasne - wolnościowcy ciągną za sobą elektorat negatywny i podejrzewałem o to Kukiza jak zaczeli z tymi badaniami elektoratu.
Ale po co w ogóle strzępi język na te cyrki to dla mnie zagadka.
Tutaj Kukiz wyraźnie wyjaśnia, że JKM jest jak tykająca bomba, która w czasie kampanii wybuchnie, a wolnościowców z jego (JKM-a) partii chętnie by wziął czy z nimi współpracował:Według FB JKMa kukiz powiedział że jest na nie jeśli chodzi o koalicję wyborczą. Dla mnie to akurat jasne - wolnościowcy ciągną za sobą elektorat negatywny i podejrzewałem o to Kukiza jak zaczeli z tymi badaniami elektoratu.
Ale po co w ogóle strzępi język na te cyrki to dla mnie zagadka.
Nie byłbym tego pewny. Korwin uzyskał najlepszy wynik, gdy atakował go cały mainstream, z premierem włącznie. Dla partii antysystemowych jest to zjawisko korzystne.Z punktu widzenia kukizowców dobry ruch.
Jak powiedział Łukasz Skywalker w Ostatnim Jedi, żadne z tych zdań nie jest prawdziwe, nie zawiera słowa prawdy.Kukiz to ignorant, Korwinowi nie dorasta do pięt. Musi sie jeszcze długo uczyć. Korwin jest czlowiekiem z zasadami, doświadczonym politykiem i ograć go nie łatwo. Jest kontrowersyjny, ale twardy i takiego człowieka nam trzeba. W Polsce takich ludzi coraz mniej , niestety.
Ale to moje zdanie nie Łukasza. Nie musisz się z nim zgadzać.Jak powiedział Łukasz Skywalker w Ostatnim Jedi, żadne z tych zdań nie jest prawdziwe, nie zawiera słowa prawdy.