KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

rawpra

Well-Known Member
2 741
5 410
TpOg6HV.jpg

1iapi6B.jpg

Ma już 16 lat, więc Krul może przesiąkać spokojnie.
eh z taką to bym mógł uprawiać nieagresje
na fotce z krulem imo ladniej wyszła niż w awatarze i ladniej niz na tych fotkach z filmiku nizej. przy krulu dziewczęta kwitną

rajtuz opublikowal oransko tej panny

Ostatnia edycja:
  • Like
Reactions: Alu

Hanki

Secessionist
1 531
5 108
Czyżby środki z posłowania w unioparlamencie zaczynały nie wystarczać (obstawiam również, że z powodu błędów formalnych nie otrzymają subwencji na działanie partii) i zapukała do drzwi potrzeba finansowania via składki członkowskie?

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
LOL, ten co nie używał rasistowskich słów w swoich piosenkach i nie miał za to sprawy w sądzie.

Ale weź mi tu nie pierdol o jakiś cwelach co go ciągały po polskich cwelowskich sądach - i że opinia tych cweli jest jakimś obiektywnym wyznacznikiem co rasizmem jest, a co nie. Bo o ile mi wiadomo - rasizmu tam raczej de facto nie było, byłą tylko zjebana interpretacja jakiegoś lewaka i sądu.

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
O co ci chodzi? Przecież nie napisałem, że piosenka była rasistowska tylko, że użył słów powszechnie uznawanych za rasistowskie. I teraz hipokryta wytyka rasistowskie słowa innym.

osman

Well-Known Member
380
2 308
"eh z taką to bym mógł uprawiać nieagresjena fotce"

a co to nie ma normalnych kobit tylko za smarkate się byś brał? a może sam jeszcze dzieciakiem jesteś to bym się nie dziwił.

""Cieszę się w sumie, że uwolniłem się od tego cyrku,"

od czego się uwolniłeś? jak żyjesz w polsce, płacisz podatki i stosujesz się do prawa jakie jest narzucone od góry, to od niczego sie nie uwolniłeś.ja zawsze na Korwina głosowałem bo wszyscy pozostali to komuchy z dziada, ojca, syna i wnuka.ale Korwa ma za małe poparcie żeby coś zdziałać, ale mam spokojne sumienie, że ręki nie przyłożyłem do tego żeby świnie komunistyczne rządziły.

osman

Well-Known Member
380
2 308
ja tam widze nastolatki upaćkane na gebach strasznie, pudru i tuszu tony a z ich cnotliwościa to bym dyskutował bo slyszalem jak sobie takie gdzieś 13 latki opowiadaly jak seks w kiblu uprawialy.

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Hanki Zobacz film "Biały cień" - albinosi są tam wykorzystywani w medycynie ludowej, jak kły nosorożca czy skorupy zółwia. Poluje sie na nich, a albinizm wystepuje tam relatywnie często podobno na skutek mutacji jakichs genów.
Znając UE to mnie nie dziwi, że sie tym zajmują.

Edit: Przy okazji, znalazłem przed chwilką
https://pl.wikipedia.org/wiki/Prześladowania_osób_dotkniętych_albinizmem

Ostatnia edycja:

Król Julian

Well-Known Member
962
2 123
Afryka kompletnie zeszła na psy po dekolonizacji. Gdyby nadal trzymała ją mocno żelazna pięść Białego Człowieka, to by się nie zdarzało. Ciekawe czy gdyby dziś przeprowadzono tam referenda za przyłączeniem np. do USA, ile krajów byłoby na tak. Ja myślę że większość. :)

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
Afryka kompletnie zeszła na psy po dekolonizacji. Gdyby nadal trzymała ją mocno żelazna pięść Białego Człowieka, to by się nie zdarzało. Ciekawe czy gdyby dziś przeprowadzono tam referenda za przyłączeniem np. do USA, ile krajów byłoby na tak. Ja myślę że większość. :)

No jasne, szczegolnie ci z Kongo musza kochac Bialego Czlowieka, bo dzieki nim maja mniej roboty z obcinaniem paznokci....:

http://www.digitaljournal.com/blog/11297

Some_survived_their_hands_being_severed.JPG

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom