kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 727
Według mnie to jest jej prywatna własność i nikomu nic do tego.A dziecko w brzuchu matki to jej grunt prawny?
Póki jest w brzuchu matki czy jest zależny od rodziny, to żadnych specjalnych praw, niż prawa nadane mu przez swych właścicieli nie ma. Jak jest już wolnym człowiekiem, to niech se robi co chce.Dlaczego człowiek z deformacjami, z zespołem downa, z gwałtu, nie może mieć prawa do życia?
Dlatego to właśnie państwo jest naszym wrogiem.Wszystko zależy od stanowionego prawa w danym państwie,
Przestań robić kurwę z logiki.A przepraszam, czy uważasz że powinniśmy dążyć do wartości PRLu?
W PRL-u za morderstwo była czapa. Czy tylko dla tego, że czapa była właśnie za PRL-u to należy znieść czapę?
Czy czapa za morderstwo była jakąś "wartością PRL-u"?
Przecież wiele praw w PRL-u pochodziło z czasów sanacji, a wiele praw z czasów sanacji, pochodziło z wcześniejszych czasów.
Natomiast to o czym pisałem, było w PRL-u akurat dobre i nie miało żadnego związku z budowaniem socjalizmu czy miłością do sowietów.
Są dwie różne kwestie. Parady pederastów i innych zboczków oraz "parady równości".Natomiast nie każdy życzy sobie ogladania parad równości.
Same parady różnych osobliwości i indywiduów mieszczą się w zakresie swobód obywatelskich, tak samo jak procesje kościelne, pielgrzymki czy kondukty pogrzebowe.
Natomiast czymś innym są parady agresywnych lobbystów kulturowego marksizmu. Im nie chodzi o samo paradowanie, im chodzi o wywieranie presji na innych. To element wojny informacyjnej. Ci co tam paradują to żołnierze oddelegowani do działań informacyjnych. I w tym przypadku, według mnie, powinno się wjechać w kupę czołgami/transporterami na pełnej piździe i z góry z karabinów wybić wszystko co żywe. Zrobić tak samo jak kozackie sotnie które wchodziły w bydło wymachujące czerwonymi szmatami, tylko zrobić to dokładnie, by ta zaraza się nie odrodziła. Uważam też że z KOD-em, schetyniarnią, palikociarnią czy petru-balcerowiczarnią postąpić trzeba podobnie.