KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Raczej nic się w mediach nie powjawi, układ ma teraz inne zajęcie, znacznie bardziej priorytetowe.
Teraz oczywiście że nie. Dziś wszystkie krasnale radośnie skaczą "dla demokracji". Ale jak kiedyś zostanie poruszona kwestia ruska czy ukraińska, to jedyną opozycją do oficjalnego dyskursu będzie JKM.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Bardzo dobre wystąpienie Korwina. Jedyne, co tam zmasakrował, to zasadniczo lewackie pokurwieństwo. O broni świetnie gadał, jak również w pewnym momencie tak poszła w ruch brona, że przez kilka sekund na sali panowała cisza (ok. 35 min.) To nie level Braunowego zajechania GŁOMBUF, ale trzeba przyznać, że było naprawdę ok.

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694
Faktycznie nieźle wypadł, choć unikał krytykowania PiS (no ale Korwin lubi autorytaryzm, może dlatego).

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
obczajcie typa obok Korwina.
Amelu, ten brechtający siwy gostek to Bruno Gollnisch z Frontu Narodowego. Z wiki: w 2007 został skazany w procesie karnym za publiczne podważanie Holocaustu. Reprezentuję skrzydło katolików we Froncie Narodowym, co odróżnia go od laickiej Le Pen. Kiedyś wierzył w możliwość reformy UE, teraz chcę jej zniszczenia. Znalazłem jego cytat utrzymany w duchu wolnorynkowym i o tym, żeby powrócić do dawnej współpracy gospodarczej między krajami. Niestety nie dam se chuja uciąć, że nie jest za interwencjonizmem w gospodarce. Był w partii za starego Le Pen, więc pewnie jest zdecydowanie mniej socjalistyczny od obecnej blondi szmaty. Nie ma nic przeciwko obecności we Froncie muzułmanów lub pierdolonych czarnuchów, ale osobiście uważa, że wygląd piłkarskiej reprezentacji Francji jest mało estetyczny. W jednej wypowiedzi podkreślił celtycko-germańskie korzenie Francji, za co zdobył u mnie osobistego plusika. Często porównuję UE do ZSRR, w sumie to pewnie mógłby wstąpić do Kongresu Nowej Prawicy.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
ten brechtający siwy gostek to Bruno Gollnisch z Frontu Narodowego.
Amelu, dotarły do mnie przykre wieści. Bruno Gollnisch został wyjebany z Frontu Narodowego, widocznie musiał zapłacić za oblany test z nowomowy. Ufam, że propozycja wstąpienia do KNP jest dalej aktualna.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Nie panie Januszu, to pan niezmiennie naiwny sadzi babole. Jak trzeba być, no dobra - naiwnym, by uwierzyć w pierdolenie fagasów z PO i jeszcze to rozpowszechniać?
Ale Korwin powiedział tylko, że w Wigilię zwierzęta mówią ludzkim głosem. Nic więcej. Potwierdził to dowodem, wklejając wideo na którym jakiś świniak z PO (lub inne bydle - ja nie mam zdania w tej kwestii) ludzkim głosem przemawia.

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Jego zachowanie wynika z tego, że on jak i większość polityków są konformistami. Podejrzewam, że ten poseł PO (jak i wielu innych, bo PO to przecież miała być partia liberalna) rzeczywiście ma takie poglądy jakie przedstawił w programie, chciał też przypodobać się młodzieży i zaatakować PiS. Gdy był u władzy, która brnęła w socjalizm siedział cicho, bo ważniejszy był jego własny interes niż ideały. Trzeba mieć silny charakter by sprzeciwić się większości, zrezygnować z pieniędzy i kariery. Takie życie.

Ostatnia edycja:

jkruk2

A fronte praecipitium a tergo lupi
828
2 387
Ten koleś z PO z tego filmiku powiedział, że zamierzałby pomóc jednym wywłaszczając i gnębiąc przy tym innych. W istocie nie zamierza nikomu pomagać, rąk sobie sam nie ubrudzi. Do piachu albo przynajmniej dobry wpierdol.

Do góry Bottom