Alu
Well-Known Member
- 4 634
- 9 694
Koleś zachwalający reklamę z trawką też wyglądał na podstawionego.
Ator właśnie sprawnie uchronił Korwina przed pierdolnięciem jakiejś głupotki...Tylko ten Ator zbyt nachalny z tym glosowaniem na nich.
Według komentarzy pod filmem na YouTube to nie pierwszy raz, gdy przyjechała ona zadawać pytania Korwinowi. Czyli tak samo jak niejaki pan Andrzej, obecny na każdym wiecu praktycznie wszystkich partii, tyle, że jej przed podróżami po całej Polsce nie hamuje nawet niepełnosprawność. Według mnie istniała nawet możliwość, że to zwykła osoba - do czasu, gdy powiedziała do Wiplera: "a, pan to się bił z policją". Ile jest biednych, nieradzących sobie w życiu niepełnosprawnych osób o takiej bezczelności? Plus ten uśmiech, z pewnością widzieliście sporo ludzi zaczepiających polityków by na coś im się żalić, ilu z nich się uśmiechało?Dlaczego podrzucili? Wipler też mowi na poczatku, że prowokacja, ale wyszło bardzo ładnie. Zreszta ona też nie zadawała jakichś niewygodnych pytań. Wrecz przeciwnie. Gdy ona mowi, że Korwin podobno chce inwalidów "zniszczyć" to trudno byloby odpowiedziec cos złego, chyba, ze sie naprawde chce.
Według komentarzy pod filmem na YouTube to nie pierwszy raz, gdy przyjechała ona zadawać pytania Korwinowi. Czyli tak samo jak niejaki pan Andrzej, obecny na każdym wiecu praktycznie wszystkich partii, tyle, że jej przed podróżami po całej Polsce nie hamuje nawet niepełnosprawność. Według mnie istniała nawet możliwość, że to zwykła osoba - do czasu, gdy powiedziała do Wiplera: "a, pan to się bił z policją". Ile jest biednych, nieradzących sobie w życiu niepełnosprawnych osób o takiej bezczelności? Plus ten uśmiech, z pewnością widzieliście sporo ludzi zaczepiających polityków by na coś im się żalić, ilu z nich się uśmiechało?
To ci się źle wydaje. Zdaniem zwykłych lemingów, Januszów polityki i osób popierających całkiem inne opcje polityczne, najlepsi w debacie byli Korwin, Kukiz i komuch Zandberg. A wiem to, bo czytałem wiele opinii w necie i widziałem sondy internetowe gdzie JKM zawsze był w czołówce. W sondzie na Onecie "Kto twoim zdaniem wygrał debatę?" gdy patrzyłem było oddanych ponad 18o tysięcy głosów, a na pierwszym miejscu był Ozjasz z ponad 30% głosów na niego. Najsłabszy był bezpłciowy Petru i Kopaczowa.Patrząc z czysto marketingowego punktu widzenia, to wydaje mi się że Janusz średnio wypadł. Robił wrażenie takiego jakby spiętego i zdenerwowanego, nie odpowiedział na dobrą sprawę jak zamierza zlikwidować deficyt i jak widzi relacje z Rosją (ale może to i lepiej, że nie wychwalał Putina). Kukiz jeszcze bardziej, rzucał się jak jakiś menel. Niestety Petru wypadł dość dobrze. Był spokojny, zręcznie gestykulował, odpowiadał najbardziej na temat (choć prawił komunały rodem ze starego programu PO), unikał kontrowersji. Zachowywał się tak jak podczas całej kampanii, czyli jak taki menadżer z korpo na wyjeździe integracyjnym. Lemingi to niestety łykną. Lewaki też się nieźle prezentowały, zwłaszcza Zandberg ale i Nowacka. Pierdolili kompletne głupoty, ale nadawali im chociaż pozory racjonalności a i wyglądali całkiem dobrze.To był cwany ruch ze strony Palikota i Millera że zrobili z niej maskotkę ZLewu. Gdyby startowała w wyborach prezydenckich zamiast Ogórek, miałaby dużo lepszy wynik. Reszta była nudna. Straszenie przez Kopacz państwem wyznaniowym żałosne.
Nie cały internet z którego korzysta codziennie kilkanaście milionów Polaków jest opanowany przez kuców.Ale wiesz, że internet jest opanowany przez elektorat Korwina, więc sondaże się nie liczą?
Ja mysle, ze jezeli typiara zyje np. z renty czy czegos to moze miec czas, by sobie jezdzic, a sama mowi w tym wideo, ze Kopacz probowala kilka razy zagadac, a ta zawsze uciekala. Wiec to nie jest tak, ze tylko za Krulem sie ugania.Według komentarzy pod filmem na YouTube to nie pierwszy raz, gdy przyjechała ona zadawać pytania Korwinowi. Czyli tak samo jak niejaki pan Andrzej, obecny na każdym wiecu praktycznie wszystkich partii, tyle, że jej przed podróżami po całej Polsce nie hamuje nawet niepełnosprawność.
No wlasnie ona powiedziała: "A pana witam! Pana to policja pobiła leżacego!" I że ją tez załatwili. Gdyby byla podstawiona to by tak nie powiedziala.Według mnie istniała nawet możliwość, że to zwykła osoba - do czasu, gdy powiedziała do Wiplera: "a, pan to się bił z policją". Ile jest biednych, nieradzących sobie w życiu niepełnosprawnych osób o takiej bezczelności? Plus ten uśmiech, z pewnością widzieliście sporo ludzi zaczepiających polityków by na coś im się żalić, ilu z nich się uśmiechało?