KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Patriciush

akcjonariusz Najjaśniejszej RP Sp. ZOO
118
281
BTW: Chodzą słuchy po laboratoriach naukowych, że dziecko po porodzie zostawia w ciele matki na stałe swoje własne, niezależne komórki. Rozsiewają się zasadniczo po całym organizmie i podejrzewa się, że zawiązuje się w ten sposób swoista więź biologiczna.

A plemniki? No cóż, zachowują się jak żywe, niezależne dystrybutory dna z własnym napędem. Teoria przesiąkania powinna zainteresować dociekliwych. Kiedy wreszcie świat nauki wstanie z grobu i powie, że gówno wie o ludzkim ciele.
Ale już przecież udowodniono, że odpowiednia dawka spermy podana dopochwowo wpływa jakoś tam pozytywnie na psychikę kobiety. Nie chce mi się szukać, ale było o tym...

Racibor

Well-Known Member
408
2 160
comment_QID2sU971aSDJfcblswFzLZjFjvmTbTA.jpg

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Kapitalny spot, o dużym potencjale wiralowym i dobrze wpisujący się w myślenie przeciętnych ludzi, którzy "mają dosyć dotychczasowego pieprzenia i bełkotania w TV".

Wreszcie coś, co może pomóc zgarnąć elektorat tzw. "nie wiem" i uczknąć trochę elektoratu protestu.

Ostatnia edycja:

Volvek

Well-Known Member
797
1 919

Jak byłem młodszy to oglądałem Wojewódzkiego i mnie rozbawiał. Uniknie Dnia Sznura za ten tekst, czy chociaż damy mu opowiedzieć kawał przed śmiercią?

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
@up
Nie przepadam za nim, szczególnie pajacowaty styl mi nie leży. Powyższy tekst nie jest wcale najgorszy – bardziej wkurzał, gdy np. propsował bronka. ;) Fragmentami całkiem koszernie, np.:

„Coraz częściej mam wrażenie, że nie uczestniczymy w wyborach parlamentarnych tylko uczestniczymy w konkursie na kieszonkowca roku. Czyli na tego, kto nam skubnie najwięcej. I jeszcze powie, że to dla naszego dobra. Ruszyły kolorowe jarmarki ostatnich obietnic wyborczych.”

Król Julian

Well-Known Member
962
2 123
Patrząc z czysto marketingowego punktu widzenia, to wydaje mi się że Janusz średnio wypadł. Robił wrażenie takiego jakby spiętego i zdenerwowanego, nie odpowiedział na dobrą sprawę jak zamierza zlikwidować deficyt i jak widzi relacje z Rosją (ale może to i lepiej, że nie wychwalał Putina). Kukiz jeszcze bardziej, rzucał się jak jakiś menel. Niestety Petru wypadł dość dobrze. Był spokojny, zręcznie gestykulował, odpowiadał najbardziej na temat (choć prawił komunały rodem ze starego programu PO), unikał kontrowersji. Zachowywał się tak jak podczas całej kampanii, czyli jak taki menadżer z korpo na wyjeździe integracyjnym. Lemingi to niestety łykną. Lewaki też się nieźle prezentowały, zwłaszcza Zandberg ale i Nowacka. Pierdolili kompletne głupoty, ale nadawali im chociaż pozory racjonalności a i wyglądali całkiem dobrze.To był cwany ruch ze strony Palikota i Millera że zrobili z niej maskotkę ZLewu. Gdyby startowała w wyborach prezydenckich zamiast Ogórek, miałaby dużo lepszy wynik. Reszta była nudna. Straszenie przez Kopacz państwem wyznaniowym żałosne.

Sondaż TNS:

http://ewybory.eu/sondaz-tns-polska-dla-gazety-wyborczej-22-10-2015/

Nie no, skoro nawet TNS daje Krulowi 5% to jest zajebiście. Chciałbym żeby przyszły Sejm tak wyglądał, żeby poparcie dla POPiS-u jako całości się skurczyło. Kto wie, może nawet dało by się sklecić jakiś sojusz z tą Nowoczesną.

Ostatnia edycja:

Crov

Well-Known Member
558
1 557
Przecież Wojewodzki zawsze miał takie "antysystemowe" teksty, gdzie krytykowal wybory i polityke. To przechodzony punkowiec w stylu Kukiza, który PO zawsze oddawał swoje poparcie. Taki zbuntowany, byleby nie było PISu! Tj. wierze, ze prywatnie Wojewodzki moze byc nawet ogarniety, ale oficjalny przykaz jest inny. Choc po tym tekscie nie wiem kogo ostatecznie popiera, pewnie mniejsze zło bez charyzmy.

"Jeśli drogi czytelniku wydaje ci się, że zwrotami typu - lewak, żyd, komuna, zdrajca, układ, doskonale pojmujesz złożoność świata to gratuluje. (...) Bądź narodowcem, lewicowcem, ludowcem, prawicowcem, miłośnikiem Korwina ale nie bądź idiotą. Znajdź własną drogę."

No tak. Najlepiej droge przez centrum. Jak w PO... albo Nowoczesnej.

Obejrzyjcie końcówkę:

Bałem sie, ze sie zawiesił przy "Ja pani coś powiem" razy pięć. :D Ale podoba mi sie jej reakcja na Wiplera - "Pana policja pobiła!" Tylko ten Ator zbyt nachalny z tym glosowaniem na nich.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom