Przyjrzyj się temu, co przez dłuższą chwilę działo się na linii spojrzeń między Miriam a Przemkiem. Zajarzyło jak w latarni ciemną nocą Przemo, trzymaj skarby w gatkach! Skup się na orce, a w ślady Krula to potem, jak już Sejm będzie zdobyty i służby odjebane.A z tyłu zadowolony Przemek Wipler
Niewidzialna Ręka Rynku zadecydowała, tej siły już nie powstrzymasz.Przyjrzyj się temu, co się przez chwilę działo na linii spojrzeń między Miriam a Przemkiem. Zajarzyło jak w latarni ciemną nocą Przemo, trzymaj skarby w gatkach Skup się na orce, a w ślady Krula to potem, jak już Sejm będzie zdobyty i służby odjebane.
No wiesz, to odwaga - mimo kosy w brzuchu. Spekuluję tylko.O skurwysyn, tego się nie spodziewałem.
BTW: Chodzą słuchy po laboratoriach naukowych, że dziecko po porodzie zostawia w ciele matki na stałe swoje własne, niezależne komórki. Rozsiewają się zasadniczo po całym organizmie i podejrzewa się, że zawiązuje się w ten sposób swoista więź biologiczna.Pomału zaczynam na serio traktować teorię nasiąkania poglądami.
Spokojnie, to tylko awaria ... zasilania. Za mało cukru w cukrze. Mafiozi też się całują, nie zapominaj o tym, a potem jest dół, jest łopata, jest wapno, jest rozwiązanie ...Korwin, straciłeś mój głos!
Spokojnie, to tylko awaria ... zasilania. Za mało cukru w cukrze. Mafiozi też się całują, nie zapominaj o tym, a potem jest dół, jest łopata, jest wapno, jest rozwiązanie ...
A tak na serio, strasznie czepiasz się nieistotnych rzeczy. Zapomniałeś, że właśnie zobaczyłeś zarejestrowany na focie proces przesiąkania poprzez ślinę?
@libertarianin.tom, wyraźnie było słychać, że się z Wolniewiczem nie zgadza. Też jestem zdania, by nie zaśmiecać trupami socjaluchów M.Śródziemnego
Serio, naprawdę myślisz, że oni działają w ten sposób?No wiesz, to odwaga - mimo kosy w brzuchu. Spekuluję tylko.
Z taką buźką, będąc na liście której wyborcy to w 3/4 mężczyźni, znający ją z internetu? Po opublikowaniu swoich zdjęć bikini? Żeby Krula samego nie przebiła w ilości głosów...Czy jest w ogóle możliwe, że ta Miriam się dostanie do sejmu? Bo chyba w przypadku tak małych ugrupowań, jak KORWIN, są małe szanse na to, że wejdą dwie osoby z listy, zakładając, oczywiście, że Sommer będzie miał mniej głosów od Miriam.