KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Dziennikarz-służbista reżimu rozpizgany w pył. Swoją drogą, mam nadzieję, że całe te starania KS i innych pierdolonych nihilistów pójdą jednak w piach, mimo, że widać, jak mainstream zaczął używać rozpowszechnionego przez środowiska "okołowolnościowe" znanego argumentu, jakoby Krul sam sobie funduje orbitowanie wokół progu 5%.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Mógł jej wyjąć chipa z tyłu głowy, albo wcisnąć reset w celu przywołania ustawień pierwotnych. Co za tępa kukieła - zamiast od razu maślić się do Krula, ta mu odburkuje. Niechaj nie liczy na łaskawość w czasach wolności, bo zawsze się trochę gwałci, nawet nierozgarnięta pacynka winna to wiedzieć.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
10489948_300269646814937_4171774307013850134_n.png

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Dziennikarz-służbista reżimu rozpizgany w pył. Swoją drogą, mam nadzieję, że całe te starania KS i innych pierdolonych nihilistów pójdą jednak w piach, mimo, że widać, jak mainstream zaczął używać rozpowszechnionego przez środowiska "okołowolnościowe" znanego argumentu, jakoby Krul sam sobie funduje orbitowanie wokół progu 5%.

Ale wkurwiające babsko z ograniczonymi horyzontami myślowymi. Nawet nie ukrywała swej nienawiści do Korwy.

Grzechotnik

Well-Known Member
988
2 223
Korwin kontrolowany przez Wiplera, aż tu nagle wchodzi Miriam i chcę kontrolować Wiplera? Jeśli jej się uda, uzyska władzę nad partią i zostanie zakulisowym prezesem. Przemo wykrakał z tą Thatcher.
Trafna diagnoza. Nie zauważasz jednak kto rozgrywa rozgrywającymi. A równanie jest proste: Krul>Miriam>Przemek...
Cóż, jak widać, środkowa persona, płci żeńskiej, jest w tym procesie wskazana, mimo że zawsze trochę się gwałci. :)
Zresztą, niebawem przekonasz się o słuszności mej tezy - widząc jak Wipler wyzbywa się swych centrowych poglądów.

Crov

Well-Known Member
558
1 557
Sory, zamuliłem, dzięki. :) Krul ostatnio wspomina o tym, ze zgodnie z wola wyborców omija tematyke Hitlera, itp., więc myslalem, ze moze z dystansem troche trolluje takimi tekstami. ;)

Do góry Bottom