vast
Well-Known Member
- 2 745
- 5 808
Ma, natomiast niezłym zgrzytem jest obecność Rafała Otoki Frąckiewicza u Ciastka. No ale temu wariatowi jestem w stanie wybaczyć faux pas.
Gdzieś czytałem że zrobił to dla jaj, nie wiem na ile legitne info.
Ma, natomiast niezłym zgrzytem jest obecność Rafała Otoki Frąckiewicza u Ciastka. No ale temu wariatowi jestem w stanie wybaczyć faux pas.
Zrobił to by spróbować dostać się do Sejmu.Gdzieś czytałem że zrobił to dla jaj, nie wiem na ile legitne info.
To jest klasyczny trójpodział władzy:Ale jak to jest bo już Maryja jest królową Polski - matka może być królową i partnerką syna swojego, który też jest królem ?
Pewnie liczy na kasę z subwencji za ewentualne 3%.Byłby najlepszym posunieciem. Dziwi mnie, ze w ogole Braun jeszcze rozwaza samodzielny start. Nie wiem, co na tym zyskuje.
Z tym, że teraz to będzie bardzo trudne (w okręgach, w których startuje musiałby mieć ponad 2 razy tyle % poparcia). Jak nie zrezygnuje, to obniży się mocno jego wiarygodność (JKM ma bardzo mocno zbliżony program, ale bez motywowanych religijnie naleciałości).Pewnie liczy na kasę z subwencji za ewentualne 3%.
Ekhm, "Krulewska".3. JKM (Jego Królewska Mość)
jasne?
No właśnie nie, bo KWW nie dostają subwencji budżetowych.Pewnie liczy na kasę z subwencji za ewentualne 3%.
Dupy nie urywa. Szkoda też, że nie ma żadnej naturalnej rudej albo chociaż naturalnego rudzielca. Wszędzie tylko brunety albo inne farbowane liski udające czystych, i jak tu takiego odróżnić od Turasa? Ja tam jestem za tym, żeby przy okazji z wszystkimi brunetami/farbowanymi zrobić porządek. Może to ostre rozwiązanie, ale sto procent skuteczności w walce z zakamuflowanymi muzułmanami/murzynami. Może blondyni ponownie powrócą do Włoch/Hiszpanii i ich widok nie będzie niczym zaskakującym?
ale z drugiej czy nie zwiększyłby elektoratu negatywnego...