vast
Well-Known Member
- 2 745
- 5 808
Zaraz się okaże że na listy wejdzie SA Wardęga, abstrachuje tv i Wiesław Wszywka...
Od dawna? A od jak dawna? Pytam z ciekawości, bo ja odp. znam.Nie rozumiem w czym problem? Od dawna opowiada się za liberalizmem, propsuje Korwina, ma młodą widownie, która wiadomo, że często głosuje na JKM-a. Bardzo dobry kandydat.
No ja widziałem jego kanał spoko z rok temu i już propsował Korwę i KNP. Koleś ma trochę gimbokanał, ale bardzo często jebał na ogromny ZUS jaki musi płacić, na bandy urzędnicze itd... na pytanie czy jest kolibrem, a przynajmniej gospodarczym liberałem, powiedziałbym, że zdecydowanie tak.Nie ufam temu grubasowi...
Od dawna? A od jak dawna? Pytam z ciekawości, bo ja odp. znam.
Sondaż IBRiS:
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/sondaz-ibris-dla-onetu-zdecydowana-przewaga-pis/pylx26
Nie rozumiem kompletnie, skąd nadal tak duże poparcie dla Kukiza. Gość się zupełnie skompromitował tym przerżniętym referendum, nie ma kompletnie żadnego programu, nie ma nawet partii, gada tylko o JOW-ach a nadal ma wierne stado idiotów, którzy chcą na niego głosować.
Sinior Korłin Majk na majku:
O takego krula walczyłem... Merytoryka... nawet jeśli cipy z Gazowni wytną słowo strzelanie, to osłuchując całość nawet leming, nie będzie miał wątpliwości.
Krul KURWA!Cos czuje ze Król rozrusza polityczna scene na tych wyborach, cos tak czuje pod skóra na wyczucie.
Król na mikrofonie w glowie sie nie miejsci jebac lewakow z lamusami sie nie piescic XD
A o co chodzi z tym Dziamborem? Probowal skakac z KNP, Kukiza do Korwina i Brauna? Smutno mi, bo gość z trójmiasta i niegdyś mocno go propsowałem.
Ostatnio miał kandydować od Brauna i najwyraźniej we własnym okręgu nie zebrał podpisów. Braun mówi że 18/41 zebrali a potrzebowali do list ogólnopolskich 21/41 okręgów.
Nie zebrał podpisów - nawalił czy może właśnie wykonał zadanie?
Ten radosny twit nawet wygląda trochę jak meldunek "Czekam na kolejne wyzwania" hehe
Dobrze mu tak, sprzedawczyk pierdolony. Wilk też już odpadł, czy dalej ma to 5 miejsce u Kukiza?