KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Nie ufam temu grubasowi...

Nie rozumiem w czym problem? Od dawna opowiada się za liberalizmem, propsuje Korwina, ma młodą widownie, która wiadomo, że często głosuje na JKM-a. Bardzo dobry kandydat.
Od dawna? A od jak dawna? Pytam z ciekawości, bo ja odp. znam.

Ostatnia edycja:

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Nie ufam temu grubasowi...

Od dawna? A od jak dawna? Pytam z ciekawości, bo ja odp. znam.
No ja widziałem jego kanał spoko z rok temu i już propsował Korwę i KNP. Koleś ma trochę gimbokanał, ale bardzo często jebał na ogromny ZUS jaki musi płacić, na bandy urzędnicze itd... na pytanie czy jest kolibrem, a przynajmniej gospodarczym liberałem, powiedziałbym, że zdecydowanie tak.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Sondaż IBRiS:

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/sondaz-ibris-dla-onetu-zdecydowana-przewaga-pis/pylx26

Nie rozumiem kompletnie, skąd nadal tak duże poparcie dla Kukiza. Gość się zupełnie skompromitował tym przerżniętym referendum, nie ma kompletnie żadnego programu, nie ma nawet partii, gada tylko o JOW-ach a nadal ma wierne stado idiotów, którzy chcą na niego głosować.

A dlaczego ludzie wciąż głosują na pis i po też pewnie nie rozumiesz...

Annihilation

Well-Known Member
170
327
Cos czuje ze Król rozrusza polityczna scene na tych wyborach, cos tak czuje pod skóra na wyczucie.

Król na mikrofonie w glowie sie nie miejsci jebac lewakow z lamusami sie nie piescic XD

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
iWDQWKh.jpg

lvygZLH.jpg

Krzysztof "Ator" spoko, ale hehe leję z tego:

Ostatnia edycja:

Crov

Well-Known Member
558
1 557
Jesli chodzi o Atora to w sumie nie widze niczego dziwnego w jego starcie. Gość podobno ukończył prawo, jest zdaje się przedsiębiorcą (pamietam, ze w którymś wideo o tym wspominał) i ma dużą widownie. Nie ogladam jego kanału, bo nie podchodzi mi jego sposob mowienia i poczucie humoru, ale jako osoba nie jest jakims strasznym wybrykiem natury. Zwlaszcza, ze najwazniejsza konkurencyjna antysystemowa partia jest rządzona przez muzyka, który zna tylko trzyliterowe słowa.

A o co chodzi z tym Dziamborem? Probowal skakac z KNP, Kukiza do Korwina i Brauna? Smutno mi, bo gość z trójmiasta i niegdyś mocno go propsowałem.

tolep

five miles out
8 579
15 476
Nie zebrał podpisów - nawalił czy może właśnie wykonał zadanie?
Ten radosny twit nawet wygląda trochę jak meldunek "Czekam na kolejne wyzwania" hehe

Raczej na głupi uśmieszek. Gość ma taką stylówę, a i orłem intelektu nie jest z tego co się zdążyłem zorientować. Podejrzewam że chłopina miał za mało czasu u Brauna by się jakos ogarnąć.

Do góry Bottom