KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

D

Deleted member 427

Guest
- Ale nie jest tak jak w Szwajcarii!
Kukiz: No i Bogu dzięki, ja mieszkam... Zaraz, nie umawialiśmy się przed spotkaniem, że powie pani "Ale nie jest tak jak w Ameryce"? Bo teraz nie wiem, jak skończyć poprzednie zdanie. "Ja mieszkam obok..." Co mam powiedzieć, pani Moniko? Możemy to wyciąć?

T

Tralalala

Guest
I już widać, że zwolennikiem dostępu do broni nie jest. Powoływanie się na autorytet - check, szkoła i dzieciaczki - check.

Syf i gnój ten bydlak.

Volvek

Well-Known Member
797
1 919
Ale niech chociaż nie okaże się socjalistą i pójdzie w stronę niskich podatków, to nie będzie tragedii... Jestem tak zdesperowany o jakąś poprawę w tym kraju, że wezmę i Kukiza, jeśli ten miałby obniżyć jakikolwiek podatek o nawet 1%...

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193
Może Kukizowi i jego kumplom z koła łowieckiego było łatwiej :p. Chociaż jest za obroną konieczną (ale i tu nie powinno mu się ufać).

PS. Te ostatnie posty przeniósłbym do tematu o Kukizie.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Ale niech chociaż nie okaże się socjalistą i pójdzie w stronę niskich podatków, to nie będzie tragedii... Jestem tak zdesperowany o jakąś poprawę w tym kraju, że wezmę i Kukiza, jeśli ten miałby obniżyć jakikolwiek podatek o nawet 1%...
Też jestem zdesperowany, ale on już dawno temu okazał się socjalistą, natomiast teraz pogrążył się fundamentalnie w kwestii broni palnej.

Ostatnia edycja:
T

Tralalala

Guest
Jest również za zamykaniem do klatek za blanty. Jedyne co dobrego jest w nim to głosy lemingów i tylko jako nośnik głosów powinno się go traktować. Użyć i zostawić.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Zanim ktoś obśmieje tę historię "bo Fakt" to powiem, że to potwierdzone info. Słyszałem o tym już z tydzień temu od działaczy KORWiNu (tzn, że Korwa się wywalił na motocyklu, bo jakaś baba mu wyjechała)

Korwin-Mikke wolał się połamać niż zabić kobietę

Wiemy, w jakich okolicznościach kontrowersyjny europoseł Janusz Korwin–Mikke skręcił kostkę i złamał żebro. Lider partii KORWiN nabawił się tych kontuzji, bo musiał wykonać pewien niebezpieczny manewr, gdy jechał na motocyklu. Gdyby go nie wykonał, doszłoby do tragedii...

Znany europoseł przeżył chwile grozy podczas przejażdżki motocyklem. Jak dowiedział się Fakt, drogę zajechała mu rowerzystka, która - jak utrzymują niektórzy - poruszała się niezgodnie z przepisami ruchu drogowego. Żeby ratować sytuację i zdrowie nadjeżdżającej kobiety, 73–letni Janusz Korwin–Mikke musiał przewrócić motocykl.

Efekt? Złamane żebro i skręcona kostka, a później... drwiny europosłanki Platformy Obywatelskiej, Róży Thun.

Koniec końców, nieugięty i obolały Janusz Korwin–Mikke, dotarł do Brukseli. Na miejscu, od swojego znienawidzonego pracodawcy, otrzymał specjalny wózek, który miał ułatwić mu poruszanie się po gmaszysku Parlamentu Europejskiego.

W rozmowie z nami nawet nie napomknął o złamanym żebrze, a całą sprawę zbagatelizował: – Tylko skręciłem kostkę – powiedział Janusz Korwin–Mikke. – Już jutro zdejmują mi gips, sprawę uważam za zamkniętą – uciął.

http://www.fakt.pl/polityka/wiemy-jak-polamal-sie-korwin-,artykuly,552791.html

Ostatnia edycja:

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Ech.. W normalnych czasach - głupia baba na stos, ko... samochód zawłaszczony. Ewentualnie (przy wstawiennictwie samego Sir Korwina) - zawłaszczenie samochodu z całą zawartością i wszystkimi rzeczami. Kobieta jako rzecz (i to dosyć spora) podlega procedurze zawłaszczenia. Kiedy ludzie to wreszcie zrozumieją? Kobiety powinny kierować drągiem swojego męża i opanować tą sztukę do perfekcji. Taka jest natura, a natura to sztuka.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Ech.. W normalnych czasach - głupia baba na stos, ko... samochód zawłaszczony. Ewentualnie (przy wstawiennictwie samego Sir Korwina) - zawłaszczenie samochodu z całą zawartością i wszystkimi rzeczami. Kobieta jako rzecz (i to dosyć spora) podlega procedurze zawłaszczenia.

Korwin nie zawłaszcza złomu (baba jechała rowerem)

Do góry Bottom