KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Chuj w dupę eko-bucewałom i obrońcom zwierząt! Niech głosują na Enty.

Nie cierpię bestialstwa wobec zwierząt, cenię naturę, spokój, zieleń i czystą wodę, ale od własności wara skurwiałe syny Zielonej Matki Gai. Zagłosuję na Korwę nawet, jakby strzelał do ostatnich osobników pantery mglistej. Amen kurwa!

Tomasz Panczewski

Well-Known Member
699
3 849
Fajnie ale mógł się wstrzymać przed wyborami, wśród dużej części młodzieży powiedzenie czegoś takiego uchodzi za bluźnierstwo, a już szczególnie wśród młodych panienek, których chyba połowa to wegetarianki.

tomislav

4 777
13 003
Oczywiście, że mógł się wstrzymać, wnerwia mnie gdy tak gada w strategicznych momentach! Wkurwia mnie to wszystko, ale dla mnie JKM to rasowe mniejsze zło, na które bez mentalnych ceregieli oddam głos.

Dlaczego "mniejsze zło"? Bo jest państwowcem, chce umacniać państwo. Więc czemu jednak na niego? Powtórzę: IMO, z każdej ludzkiej społeczności, prędzej czy później wyłoni się struktura finalnie państwowa. To jest głupie, durne, ale taka jest "natura" przeciętnego człowieka. Walka o bezpaństwowość jest skazana na porażkę, dlatego jestem zdania, że musi zaistnieć pewien rodzaj szczególnego balansu, opierającego się o to, że gdy rząd zacznie fikać, ludzie zaczną Dzień Sznura. Do tego należy doprowadzić, bo to jest cokolwiek realne.

Jeżeli kandydat postuluje o swobodnym dostępie do broni, to ja wiem, że on liczy się z tym, co powyżej napisałem. To jest swego rodzaju kredyt zaufania.

Kenji

Member
45
104
W głębi duszy idol ;)
korwcdyri9.jpg

Grzechotnik

Well-Known Member
988
2 223
Wierzę w jednego Krula, Stworzyciela polskiej prawicy, i w Przemysława Wiplera, Syna Jego bynajmniej Niejedynego, Pana naszego, który z Krula jest zrodzony przed wszystkimi kucami, umęczon przez policjantów pod warszawską Enklawą, przez dziesięciu skopan i zgazowan, wstąpił na izbę i drugiego dnia zmartwychwstał, wstąpił na kanapę, siedzi po lewicy Krula, z której przyjdzie orać lewaków. Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.

comment_XojaIyKk7qwLDthW2Gt3o3iRJ6tfX8dh.jpg

Hitch

3 220
4 876
Ale oni będą siedzieć. Mają przecież krzesła i fotele w domach czy pracy. Tylko wyjątkowy debil próbowałby się o to sądzić, bo wystarczy taka argumentacja jak moja i po sprawie :)

Oczywiście szumi albo palikmiot bardzo prawdopodobne jest, że spróbują :)

tomislav

4 777
13 003
Wszystko jest dla mnie od wielu, wielu dni klarowne, niezmienne i zamknięte w regule: nie głosować na Systemowych Antysystemowców pokroju Kukiza, Wilka itp. Natężenie Bóldupizmu Układu, mierzone aktywacją możliwie licznych służbistów, niechaj mi zawsze będzie drogowskazem w Dolinie Ciemności Postokrągłostołowego Piekła.

kalvatn

Well-Known Member
1 317
2 112
Ale oni będą siedzieć. Mają przecież krzesła i fotele w domach czy pracy. Tylko wyjątkowy debil próbowałby się o to sądzić, bo wystarczy taka argumentacja jak moja i po sprawie :)

Oczywiście szumi albo palikmiot bardzo prawdopodobne jest, że spróbują :)

Bez czarnych pasków jak najbardziej ale z nimi analogia jest oczywista. Mają siedzieć w pierdlu, nie w domu. Nie zmienia to postaci rzeczy, ze plakat jest przedni.

tomky

Well-Known Member
790
2 038
Barack Hussein Obama II zaczyna korwinizować

JKM: "Niech sobie (ludzie) demonstrują, byle spokojnie. Bo jak zaczną palić, niszczyć domy i rozwalać samochody - to do akcji wkroczy policja, a w razie konieczności i wojsko. Nie można pozwalać na to, by jakaś grupa szantażowała całą Polskę, jak niedawno górnicy, którzy zażądali po 50 tys. zł. Dlaczego dano im te pieniądze? Bo mieli kilofy? To był taki sam rabunek, jak włamanie do mieszkania. Kazałbym strzelać do takich rabusiów. Bez cienia wahania".

Do góry Bottom