KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Nie licząc sondażu partyjnego najlepszy jak do tej pory wynik Korwina w badaniach. Razem z Kukizem mają 15,4% i mogą sporo namieszać na jesieni, choć słyszałem, że Kukiz zaczął się bratać z jakimiś związkami zawodowymi...

tns_1.png

tomahawk

Well-Known Member
736
1 296
"Sondaż TNS Polska dla Prawa i Sprawiedliwości". Wynika z niego, że w drugiej turze "prawicowy" elektrorat Kukiza i JKM przejdzie na Dudę, który wygra wybory... Więc nie ekscytowałbym się tak badzo tym sondażem. Te wyniki Kukiza to kurwa jakiś kabaret. Przychodzi kolo, bez żadnych poglądów, tyle że kiedyś nagrywał jakieś popularne piosenki, i kurwa na wstępie ma po 8%, hahaha.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
IMO Kukiz to narodowiec-socjalista, więc nie ma się czemu dziwić, że jedna się z socjaluchami.
Nie daruję mu (pamiętam, jak się miział z Wilkiem), że odbiera Krulowi głosy, ściągając na siebie całkiem zasadne opinie o działaniu dla Układu. To też by mnie nie zdziwiło, zwłaszcza, że jak ktoś na forum zdążył przytomnie zauważyć, Układ w/s Kukiza nie cierpi bólu dupy.

Jeszcze w temacie celebrytów. Kazik Staszewski wypiął zad na JKM-a. Orzekł na antenie TOK-FM, że nie pójdzie na wybory, ma zasadniczo wyjebane i jak dawniej popierał Korwę, to teraz ni uja. Jako uzasadnienie podał jakieś masło maślane, nawet mi się tego nie chce ubierać w słowa. Wiadomo, że Kazik zawsze może się wyłgać niechęcią do polityków, ich gierek itp.

tomahawk

Well-Known Member
736
1 296
@tomkiewicz, na necie jest nagranie, jak kiedyś Kazik płaszczył się przed Michnikiem, i przepraszał go, że kiedyś głosował na Korwina. To, co pisałem już w wątku o czarnej liście celebrytów. Taki Kazik poprze Korwina, to nie będą puszczać jego piosenek w TOK-FM i innych reżimowych stacjach. Zdaje się, że Kazik sam kiedyś śpiewał, że "wszyscy artyści to prostytutki" (czy jakoś tak).

tolep

five miles out
8 579
15 476

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
"Te wyniki Kukiza to kurwa jakiś kabaret. Przychodzi kolo, bez żadnych poglądów, tyle że kiedyś nagrywał jakieś popularne piosenki, i kurwa na wstępie ma po 8%, hahaha.
Ma jeden pogląd i zdążył sobie wyrobić background polityczny. Jest za JOW-ami, czyli za 460 okręgami z ordynacją większościową. Jak ktoś będzie miał sposobność, to niech go zapyta dlaczego w swojej propozycji JOW-ów nie proponuje ordynacji preferencyjnej ani likwidacji dotacji dla partii politycznych.

Ostatnia edycja:

gelerth

Atlas Zbuntowany
107
278
Hmmm

3. JKM ma w dupie uczestników. Czekam na nagranie spychania czekających cierpliwie na foto na GoT. Przypominam i podkreślam: na konwentach wszyscy są fanami, więc wszyscy czekają - wszyscy są równi! To imprezy robione przez fanów dla fanów. Nie dla agitki politycznej i... foto na tronie postawionym przez stację, która w ramówce ma Last Week Tonight with John Oliver. Szacun dla orgów, że szybko pozbyli się pasożyta.

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Ja pierdolę co to za nerd? Jednak z tym punktem 3. ma absolutną rację, chamsko jest wpierdalać się bez kolejki wykorzystując znane nazwisko. Na pewno gość jest negatywnie nastawiony do JKM, jak on wywnioskował, że organizatorzy nie chcieli krula na imprezie, bo nie było go w informatorze? W mainstreamowych serwisach nie byłoby (tyle) o Pyrkonie gdyby nie uczestnictwo Korwina. Generalnie trzeba przyznać, że trochę wypromował im imprezę.

Ostatnia edycja:

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
Sorry, ale jakby Palikot się wpierdolił i robił tam polityczną agitkę, inaczej byście gadali. Tym bardziej że nie poszedł tam jako "osoba prywatna" tylko wlazł ze świtą sztabowców, m.in. z tym śliskim ryjem z Krakowa (nie pamiętam nazwiska ). A za wpierdalanie się bez kolejki powinien dostać po prostu plaskacza jak Boni.

[edit] o, tym z obrazka powyżej ^^

Alu

Well-Known Member
4 634
9 694
No własnie, nie zapominajcie, że to nie Korwin prowadzi kampanię tylko Wipler.
Korwinowi by do głowy nie przyszło jechać na jakiś Pyrkon, on pewnie nawet nie wie co to jest.

Ostatnia edycja:

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/na-kogo-zaglosuja-znani-w-nadchodzacych-wyborach/5dyg1l

Deska najwyrazniej zaangazowal sie w kampanie JKM-a. A ja myslalem, ze go tylko poparl w jakims w wywiadzie i tyle. Ale tu na zdjeciu stoi przed mownica z napisem "Korwin"!

P.S. Prezes Wolnych Konopi okazal sie kurwa. Korwin zawsze razem z nimi pikietowal...a on zaglosuje na Palikocura! I nie ma juz zadnej wymowki, ze glos na JKM-a to glos zmarnowany bo obecnie to wlasnie Palikocur jest na dnie!

Do góry Bottom