KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Grzechotnik

Well-Known Member
988
2 223
Dokładnie:
comment_1m3As4hj848kXN5Zi8xRuha0M5bhwWLW.jpg

Hitch

3 220
4 876
Korwin w piątek będzie w Siedlcach. Jak się uda, postaram się go przekonwertować na liba i wypytam dokładnie, jak wyobraża sobie wolny dostęp do broni. Oczywiście jak bydło dopuści do głosu :)

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
Więcej > mniej.
lol :D Muszę sobie założyć kolekcję cytatów internetowych. ;)
Ale skoro twierdzisz, że Korwin może wygrać te wybory, to śmiało, walcz z większością. Ja będę siedział w domu i zobaczę jak Krul ponosi porażkę.
W tych wyborach nie chodzi o to, żeby Korwin wygrał, bo to nierealne. Chodzi o to, że im lepszy wynik zrobi teraz, tym więcej ludzi przestanie traktować jego formację jako głos stracony w wyborach parlamentarnych ("Korwin i tak nawet nie przekroczy progu wyborczego więc zagłosuję na PIS/PO, bo to mniejsze zło, a przynajmniej głos się nie zmarnuje"). Fundamentalna sprawa, to przekroczyć magiczne 5%. Jeśli się to uda, to obstawiam o 50%+ lepszy wynik w wyborach parlamentarnych.

kalvatn

Well-Known Member
1 317
2 112
Przykra sprawa to to, że JKM ma już siedemdziesiątkę, trzyma się doskonale jak na ten wiek, ale wyobraźmy sobie jak odejdzie co potem. Kto to będzie ciągnął? Nikt nie jest wieczny to co robi wymaga nie oszukujmy się sił nadludzkich dla osoby w jego wieku.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
No sorry, z 10 lat jeszcze na pewno pożyje, a jak do tej pory nie będzie przynajmniej jakiejś małej zmiany w dobrym kierunku to trzeba będzie olać sprawę i tyle. Będzie wtedy wiadomo na bank że nic dobrego nie wyrośnie w tym kurwidołku.
W latach 90-tych też pewnie sporo osób sobie tak mówiło :)

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
Korwin w piątek będzie w Siedlcach. Jak się uda, postaram się go przekonwertować na liba i wypytam dokładnie, jak wyobraża sobie wolny dostęp do broni. Oczywiście jak bydło dopuści do głosu :)

Zapytaj go jeszcze o jego stosunek do legalizacji zoofilii i stosunkow kazirodczych! Dzieki temu przekonamy sie na ile JKM jest koszernym libem, a na ile stechla konserwa ;-). Byloby na czasie bo akurat ostatnio w Europie sie o tym mowi (gdzies czytalem, ze w Szwajcarii mieli jakis czas temu zalegializowac kazirodztwo i konserwy bardzo sie wzburzyly...).

P.S. Za duzo ostatnio ogladam Wloskich thrillerow (gialli) i teraz mi tylko takie oblesnosci w glowie hehe.

Xsenon

New Member
8
3
Zapytaj go jeszcze o jego stosunek do legalizacji zoofilii i stosunkow kazirodczych! Dzieki temu przekonamy sie na ile JKM jest koszernym libem, a na ile stechla konserwa ;-)

Pamiętam, jak w circa 2012 roku mówił o kazirodztwie, że każdy może robić co chce z kim chce w domowym zaciszu (oczywiście, przy zgodzie obu stron). Zaś jeśli chodzi o formalizację takich rzeczy to Korwin-Mikke sądzi pewnie podobnie jak z homosiami. Raz powiedział kiedyś, że "nikt nie zabrania dwóch panom założenia spółki o nazwie "małżeństwo Kowalskiego i Wiśniewskiego"". A odnośnie manifestacji to ma zdanie w stylu "jak ktoś jest normalny to nie musi tego manifestować".
Wg mnie JKM to lib o tradycjonalistycznym zabarwieniu.

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
Pamiętam, jak w circa 2012 roku mówił o kazirodztwie, że każdy może robić co chce z kim chce w domowym zaciszu (oczywiście, przy zgodzie obu stron). Zaś jeśli chodzi o formalizację takich rzeczy to Korwin-Mikke sądzi pewnie podobnie jak z homosiami. Raz powiedział kiedyś, że "nikt nie zabrania dwóch panom założenia spółki o nazwie "małżeństwo Kowalskiego i Wiśniewskiego"". A odnośnie manifestacji to ma zdanie w stylu "jak ktoś jest normalny to nie musi tego manifestować".
Wg mnie JKM to lib o tradycjonalistycznym zabarwieniu.

Ale nie dawno powiedzial, ze "zakaz stosunkow homoseksualnych" to zaden problem. Bo przeciez zawsze mozna to robic w domowym zaciszu. Gada jakby nie sprawdzil statystyk, z ktorych wynika, ze co roku kilkatysiecy homosiow traci glowe w krajach muzumanskich. To mam rozumiec, ze Arabowie to debile i tamtejsze pedaly rzna sie pod golym niebem czy jak?!

JKM powinien wyraznie powiedziec, ze wykasuje z kodeksu zakaz kazirodztwa i zoofilii (zreszta nekrofilii tez). A od tego, zeby ludzie sie nie pieprzyli na srodku placu jest przepis dotyczacy "nieobyczajnego zachowania w miejscach publicznych". Obecnie nie ma np. zakazu uprawiania seksu z zona, a mimo wszystko nikt zony na srodku ulicy nie rucha... Tak wiec gadanie, ze jak sie zalegalizuje np. zoofilie spowoduje wylew zbokow na ulice jest zupelnie od rzeczy.

P.S. A taka deklaracja napewno dala by JKM-owi pare cennych glosow roznych zbokow ktorzy do tej pory wspierali Palikota. A konserwy zawsze mozna przekonac, ze kasacja tych przepisow jest zgodna z konserwatywnym "my home is my castle"!

kalvatn

Well-Known Member
1 317
2 112
Nekrofila i zoofilia - dałaby więcej głosów? a ile by odebrała? Słuchaj a tak poważnie to zakaz nekrofilii obecnie jest dla Ciebie ważny? Ja o tym nawet nie pomyślałem w moim wieloletnim już życiu ani razu.

kalvatn

Well-Known Member
1 317
2 112
Zmuszając się zadam pytanie na poważnie i proszę o poważną odpowiedź czytających forum - kto z Was udostępniłby trupa swoich bliskich nekrofilowi do ruchania - jeśli tak to na jakich zasadach? Bez żartów, konkretnie.

Do góry Bottom