KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Alu

Well-Known Member
4 634
9 694
Zmuszając się zadam pytanie na poważnie i proszę o poważną odpowiedź czytających forum - kto z Was udostępniłby trupa swoich bliskich nekrofilowi do ruchania - jeśli tak to na jakich zasadach? Bez żartów, konkretnie.

A czemu mieliby to robić bliscy? Sam zmarły mógłby udostępnić swoje zwłoki w testamencie. Tak samo jak teraz np. można przekazać je akademiom medycznym. Naprawdę jest jakaś różnica?

Powiedzmy, że jest klub nekrofili oferujących 5000 zł za zapisanie im zwłok - wielu mogłoby się na taką ofertę skusić.
Ba, niektórych może nawet podniecać myśl o pośmiertnym gang bangu.

Ale nie, musi wejść komuch w muszcze między wódkę i zakąskę i tego zabronić.

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
Nekrofila i zoofilia - dałaby więcej głosów? a ile by odebrała?

Konserwy juz dawno na JKM-a nie glosuja. Tudziez ze wzgledu na jego akceptacje narkotykow, wlasne interpretacje Biblii, czy tez posiadanie kochanek i nieslubnych dzieci, wiec zadnych glosow by nie stracil, a tylko by zyskal glosy libow jak i zbokow.

Słuchaj a tak poważnie to zakaz nekrofilii obecnie jest dla Ciebie ważny?

Dla mnie wazna se 3 rzeczy: logika, spojnosc i konsekwentnosc. Jak ktos mowi "A" ("chcacemu nie dzieje sie krzywda", "wolnosc umow powinna byc bezwzgledna" etc.) to powinien tez powiedziec "B" ("nekrofilia, zoofilia i kazirodztwo powinny byc legalne"). Skoro JKM pisal, ze pies nie ma zadnych praw wiec mozna go ubic to wynika z tego, ze mozna tez z tym psem kopulowac. Tak nakazuje logika!

Spojnosc jest bardzo wazna. Jak zostawisz pare baboli to one pozniej zapoczatkuja kolejny rozrost raka. Jak kurzajka. Dlatego obok reform gosp., najwazniejszym celem Korwina powinno byc usuniecie z kodeksu karnego wszelkich victimless crimes. Czlowiek powinien byc na 100% pewny, ze poki nie rani innych ludzi wbrew ich woli to nie ma sie czego obawiac.

Ja o tym nawet nie pomyślałem w moim wieloletnim już życiu ani razu.

Widac masz krotki stasz jak na liba. Nie masz jeszcze wypracowanej typowej, libowej wyobrazni ;-).

Korwin gdzieś mówił że właśnie takie zakazy są piękne, bo przy ich łamaniu czuć dreszczyk emocji - czy mnie złapią, itp. ;)

Czyli trza zostawic POdatki. Bo omijanie zakazu nieplacenia przysparza kupy emocji... Tak samo w przypadku cel (ah, te uroki szmuglowania...), licencji (nie ma to jak z urzednikiem na wodzie pojsc!) i innych zakazow/nakazow!

Ale nie, musi wejść komuch w muszcze między wódkę i zakąskę i tego zabronić.

Tego jeszcze nie wiemy. Trza sie Korwina na serio zapytac.

Też macie problemy. Przecież każdy Kuc wie, że nie ma to jak dreszczyk emocji w kostnicy. :p

My tu powazne dylematu rozstrzygamy a Krzysztof jaja sobie robi. Ehhhh.... :mad:

Tomasz Panczewski

Well-Known Member
699
3 849
Ale jak chcecie zapytać to lepiej jakoś prywatnie, bo kolejna gównoburza w mediach będzie... A skoro Korwin jest za prywatnymi miastami i tworzeniem w nich własnego prawa, do którego państwo nie może się wtrącać, to to samo przez się daje odpowiedź że nie jest bezkompromisowo przeciwny ssaniu końskich pyt jak ktoś ma taką fantazję... hehe

kalvatn

Well-Known Member
1 317
2 112
Czarny rynek zawsze kwitnie przy wszelkiego rodzaju zakazach ale coś jakoś obawiam się, że nie znalazłbym poważnego chętnego na swoje ciało do kopulacji po swojej śmierci nawet za tysiąc złotych. Żaden interes.

kalvatn

Well-Known Member
1 317
2 112
Ale jak chcecie zapytać to lepiej jakoś prywatnie, bo kolejna gównoburza w mediach będzie... A skoro Korwin jest za prywatnymi miastami i tworzeniem w nich własnego prawa, do którego państwo nie może się wtrącać, to to samo przez się daje odpowiedź że nie jest bezkompromisowo przeciwny ssaniu końskich pyt jak ktoś ma taką fantazję... hehe

Można wysłać meila, ciekawe czy będzie ktoś chętny?

D

Deleted member 4683

Guest
Mnie ciekawi co zrobili z cyckami Angeliny Jolie ? Chyba nie wyjebali tak po prostu do kibla ? W sumie to przecież zajebista gratka dla fanów i kolekcjonerów. Ja bym sobie po operacji skitrał jeden cycek do fartucha. Pewnie niedługo wypłyną na jakimś serwisie aukcyjnym..

Att

Manarchista
286
495

Korwin twierdzi, że dopóki się o kazirodztwie nie mówi, to nic się nie dzieje. O nekrofilii i zoofilii się nie wypowiedział, ale brzmi, jakby miał na te tematy podobne zdanie. I z tego też powodu nie może tego przedstawiać jako swój ważny postulat. Bo o tym nie należy mówić. Swoją drogą, w kwestii narkotyków Mu to nie przeszkadza...

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Jeśli chodzi o zoofilię to sprawa jest jasna. W świecie Korwina właściciel może robić wszystko ze swoim zwierzęciem jeśli nie robi zgorszenia w miejscu publicznym.

Ostatnia edycja:

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
W swoim życiu widziałem więcej prób gwałtu psów na człowieku niż odwrotnie. Wniosek? Nie ma problemu z zoofilią u ludzi.
Jedyny problem to zbyt duża miłość czworonogów do nas. Rozwiązanie? Powrót do zawodu hycla. Nie możemy pozwolić na niesienie zgorszenia publicznego!

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
W swoim życiu widziałem więcej prób gwałtu psów na człowieku niż odwrotnie. Wniosek? Nie ma problemu z zoofilią u ludzi.
No tak - za to jest problem z homofilią u zwierząt. Gdy Cię przyłapią na takim procederze, zawsze możesz powiedzieć, że to nie była żadna zoofilia z Twojej strony, tylko Twoja lama jest homofilką. ;)

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Ciekawe jaka część ciała Angeliny będzie następna. Ja nie mogę się doczekać, kiedy ta durnota każe sobie amputować głowę.
Terlikowski, gdy się dowiedział o kolejnym wyczynie AngeLoLiny, doznał przebłysku boskiego natchnienia, po czym strollował babę na cacy. Zapytał: czy ona wie, że istnieje coś takiego jak rak mózgu? No doyebau tak, że ległem :) Piękne.

Ostatnia edycja:

niohnioh

Kucolibertarianin
77
168
Może powinniśmy założyć oddzielny wątek dla Kanapek?

http://wmeritum.pl/wilk-o-korwin-ie-jest-takim-nowym-ruchem-palikota/
http://c01.common.smcloud.net/s/2111703LiNs.mp3

Wycinki z rozmowy:
- KORWIN to partia liberalna, jest nowym ruchem palikota
- JKM jest populistą
- Dalej obiecuje napisanie konstytucji
- JKM chciał zmienić KNP w przystawkę PiS i uciekł z partii
- Korwin wróci na kolanach do KNP
- To wina Wiplera

Generalnie nie życzę tym panom sukcesu i mam nadzieję że przed wyborami parlamentarnymi nie zwrócą się o pomoc do KORWINa. I tak wkurwiłem się już na to, że wiele kuców zbierało podpisy na obie partie.

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
Może powinniśmy założyć oddzielny wątek dla Kanapek?Generalnie nie życzę tym panom sukcesu i mam nadzieję że przed wyborami parlamentarnymi nie zwrócą się o pomoc do KORWINa. I tak wkurwiłem się już na to, że wiele kuców zbierało podpisy na obie partie.
Partia na razie jest jedna. ;) Obecny "Korwin" to komitet wyborczy a JKM jest dalej członkiem KNP. Pierwszy raz w historii będzie startowało dwóch kandydatów z jednej partii jeśli Wilk zbierze podpisy. ;) Pewnie później JKM przerobi KW Korwin na partię do parlamentarnych jeśli się ostatecznie nie dogadają.

Do góry Bottom