szeryf17
"No reason it's a good reason"
- 799
- 2 763
Kukushka / Kukułka / w reżyserii Aleksandra Rogożkina z 2002 r.
paszoł wom come to me
Kukushka / Kukułka / w reżyserii Aleksandra Rogożkina z 2002 r.
a na czym ten film stracił u ciebie 1,5 punktu?
@tolep, a na czym ten film stracił u ciebie 1,5 punktu? Ja uważam "Milczenie Owiec" za arcydzieło gatunku obok "Seven" i "The Chaser/W Pogoni/koreański-tytuł-którego-nie-potrafię-wymówić"
p.s. właśnie sobie czytam ile jest gatunków metalu: heavy metal, doom metal, power metal, funk metal, trash metal, black metal, speed metal, sludge metal, stoner metal, viking metal, epic metal, nu metal, industrial metal, brutal death metal
Mnie się "Hannibal" zawsze podobał bardziej od "Milczenia owiec".Se obejrzałem "Milczenie owiec" po 20 latach. Film jeszcze bardziej mi się spodobał. 8.5/10
Teraz pytanie: czy kolejne filmy, znaczy "Czerwony smok" i "Hannibal" dorastają mu do pięt? A jak jest z serialem "Hannibal" pod tym względem?
Zna wszystkie - słucha jednego. Naj;lepszego^^ Się odezwał ten, co z gatunków muzycznych zna tylko rockabilly i psychobilly -_-
zapomniales o najlepszych: progressive metal, progressive death metal, progressive black metal...
Wkrótce w kinach! Dawać mi to!!!
ale mimo wszystko warto film zobaczyć choćby dla tej odmłodzonej wersji Amy Adams.