szeryf17
"No reason it's a good reason"
- 800
- 2 764
Kukushka / Kukułka / w reżyserii Aleksandra Rogożkina z 2002 r.
paszoł wom come to me
Kukushka / Kukułka / w reżyserii Aleksandra Rogożkina z 2002 r.
a na czym ten film stracił u ciebie 1,5 punktu?
@tolep, a na czym ten film stracił u ciebie 1,5 punktu? Ja uważam "Milczenie Owiec" za arcydzieło gatunku obok "Seven" i "The Chaser/W Pogoni/koreański-tytuł-którego-nie-potrafię-wymówić"
p.s. właśnie sobie czytam ile jest gatunków metalu: heavy metal, doom metal, power metal, funk metal, trash metal, black metal, speed metal, sludge metal, stoner metal, viking metal, epic metal, nu metal, industrial metal, brutal death metal![]()
Mnie się "Hannibal" zawsze podobał bardziej od "Milczenia owiec".Se obejrzałem "Milczenie owiec" po 20 latach. Film jeszcze bardziej mi się spodobał. 8.5/10
Teraz pytanie: czy kolejne filmy, znaczy "Czerwony smok" i "Hannibal" dorastają mu do pięt? A jak jest z serialem "Hannibal" pod tym względem?
Zna wszystkie - słucha jednego. Naj;lepszego^^ Się odezwał ten, co z gatunków muzycznych zna tylko rockabilly i psychobilly -_-
zapomniales o najlepszych: progressive metal, progressive death metal, progressive black metal...
Wkrótce w kinach! Dawać mi to!!!
ale mimo wszystko warto film zobaczyć choćby dla tej odmłodzonej wersji Amy Adams.