rawpra
Well-Known Member
- 2 741
- 5 410
Na gorąco (nie odsłuchałem rozmowy). Ale przykwasił. Wstyd i porażka. Zdaje mi się, że się rozwija, że wcześniej wypowiadał się w tego typu kwestiach i były to akceptowalne wypowiedzi (w stylu: nie wnikajmy, co dorośli zboczeńcy ze sobą robią).
Może odsłucham potem (ponad godzina niestety..., nie mam w zwyczaju manipulować prędkością odtwarzania), ale powiem, że gdy w swoim wątku Czy w akapie ludzkie mięso będzie dostępne wkleiłem pół roku filmik z jego wypowiedzią o tym, że libertarianie i obiektywiści to poniekąd ludożercy, to moja intencja była ostrzegawcza w sensie "zobaczcie, taki to z Brauna umysł i wolnościowiec, trzeba na niego jednak uważać".
Mentzen tego nie powiedział. Powiedział, że ludzi to nie interesuje. Sam czytałem program/deklarację Januszowych partii może ze 2 razy.I to cała kwintesencja tej zbieraniny w Konfederacji, Mentzen wam powie, że zagłupiśta żeby zrozumieć program a Braun że was aresztuje za wsadzanie sobie chuja w dupe.
Tak entuzjastów Konfederacja wyrucha jak LGBT nie ruchało.
I mało jest przy tym istotny ból dupy lewaków.
Całość tego demokratycznego oczadzenia, tańca chochołów przy urnach można podsumować krótko: libek szuka pana.I to cała kwintesencja tej zbieraniny w Konfederacji, Mentzen wam powie, że zagłupiśta żeby zrozumieć program a Braun że was aresztuje za wsadzanie sobie chuja w dupe.
Tak entuzjastów Konfederacja wyrucha jak LGBT nie ruchało.
I mało jest przy tym istotny ból dupy lewaków.
Przecież on głosił podobne rzeczy od dawna np. karanie śmiercią za zdradę ojczyzny - to bardzo szerokie pojęcie, dla p.Branuna tak 50% ludzi w Polsce było by do odstrzału (np. głosujący na POPiS). Podsumowując Braun to totalniak z dużą dozą wolności (tak jak byli Hanowie w Wielkiej Tatarii).Niestety z Brauna wyszedl totalniak:
https://www.grzegorzbraun.pl/2019/03/19/grzegorz-braun-jestem-za-penalizacja-homoseksualizmu/
A myslalem, ze normalny koles i prawie lib. A tu zwykly zamordysta. Noi teraz zacznie sie rozpierducha w mediach...
A to podobno Korwin gada glupoty i niszczy szanse wolnosciowcow. Przynajmniej Korwin nigdy tego typu totalitaryzmu nie popieral.
Tylko że niemal każde społeczeństwo działa zawsze tak, że samo tworzy takie reguły nieformalnie.który wie, że społeczeństwo się zjebie, gdy zapanuje brak reguł. Świat może być libertariański tylko wtedy gdy będzie jakieś konserwatywne tło za plecami.
na czym ta penalizacja ma polegać? jak jestem starym kawalerem to też pójdę do więzienia bo pomyślą że jak nie mam partnetki to pedał? to krzysia też chyba będą musieli zamknąć. i księży. może będę musiał jakiejś kobiecie zapłacić żeby przed urzędnikiem kłamała że miałem z nią seks? a co z biseksualistami? no i najważniejsze, czy trapy to homoseksualizm?Niestety z Brauna wyszedl totalniak:
https://www.grzegorzbraun.pl/2019/03/19/grzegorz-braun-jestem-za-penalizacja-homoseksualizmu/
A myslalem, ze normalny koles i prawie lib. A tu zwykly zamordysta. Noi teraz zacznie sie rozpierducha w mediach...
A to podobno Korwin gada glupoty i niszczy szanse wolnosciowcow. Przynajmniej Korwin nigdy tego typu totalitaryzmu nie popieral.
Przecież on głosił podobne rzeczy od dawna np. karanie śmiercią za zdradę ojczyzny - to bardzo szerokie pojęcie, dla p.Branuna tak 50% ludzi w Polsce było by do odstrzału (np. głosujący na POPiS). Podsumowując Braun to totalniak z dużą dozą wolności (tak jak byli Hanowie w Wielkiej Tatarii).
W temacie penalizacji homo to nie wierzę, żeby coś takiego powiedział, ktoś ma jakieś źródło? (jeśli ma to być godzinny filmik to czy nie dałoby się zaznaczyć czasu, w którym pada wypowiedź?)