kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 728
Yoweri Museveni to prawacki i katolicki przypał z Ugandy. Jest jej prezydentem. Wcześniej zabronił pederastii. Za pederastię grozi w Ugandzie dożywocie. Teraz ma zamiar iść dalej.
Źródło: Strajk.eu -> Uganda: proamerykański dyktator chce zakazać seksu oralnego
Yoweri Museveni ostatnio polubił Trumpa:
Tak to już jest. Zaczyna się od zakazu aborcji, a kończy się na różnych zakazach seksualnych.
...
Swoje wynurzenia Yoweri Museveni zaprezentował podczas konferencji prasowej z udziałem zagranicznych dziennikarzy. Rządzący krajem od 1986 roku satrapa zaatakował obce wzorce kulturowe, które negatywnie wpływają na ugandyjskie społeczeństwa. Do tych najbardziej niebezpiecznych zaliczył seks oralny, według niego – rozpowszechniony przez przybyszy z zagranicy, a zupełnie sprzeczny z miejscową tradycją. Na nagraniu, które, jak nietrudno się domyślić, stało się w ciągu ostatnich godzin przebojem mediów społecznościowych, możemy zobaczyć, jak Museveni przekonuje, że „usta służą do jedzenia”, a nie do innych czynności.
...
Nie jest to pierwsza wypowiedź dyktatora odnosząca się do seksu oralnego. W 2014 roku Museveni stwierdził, że poprzez taką czynność seksualną można się nabawić robaków.
...
(wytłuszczenia moje)Swoje wynurzenia Yoweri Museveni zaprezentował podczas konferencji prasowej z udziałem zagranicznych dziennikarzy. Rządzący krajem od 1986 roku satrapa zaatakował obce wzorce kulturowe, które negatywnie wpływają na ugandyjskie społeczeństwa. Do tych najbardziej niebezpiecznych zaliczył seks oralny, według niego – rozpowszechniony przez przybyszy z zagranicy, a zupełnie sprzeczny z miejscową tradycją. Na nagraniu, które, jak nietrudno się domyślić, stało się w ciągu ostatnich godzin przebojem mediów społecznościowych, możemy zobaczyć, jak Museveni przekonuje, że „usta służą do jedzenia”, a nie do innych czynności.
...
Nie jest to pierwsza wypowiedź dyktatora odnosząca się do seksu oralnego. W 2014 roku Museveni stwierdził, że poprzez taką czynność seksualną można się nabawić robaków.
...
Źródło: Strajk.eu -> Uganda: proamerykański dyktator chce zakazać seksu oralnego
Yoweri Museveni ostatnio polubił Trumpa:
Tak to już jest. Zaczyna się od zakazu aborcji, a kończy się na różnych zakazach seksualnych.