Bernard
Member
- 59
- 82
Dobra, olać Wiecha i jego wiernego giermka aluzciego ..
Przedstawię kolejny (być może najbardziej) zadziwiający przypadek jaki do tej pory odkryłem
Będzie mowa o Patrick Pelloux, który wg wikipedii od 2008r jest szefem Związku Zawodowego Służb Medycznych.
tu jego wypowiedź dla stacji radiowej "France Info", dzień po 13.11:
(na dole napisy po angielsku)
Tak więc poza tym, że potwierdza to co już wiemy dodaje nowe info, że w ćwiczeniach udział brały nie tylko służby medyczne ale także straż pożarna, policja itp
inne ciekawostki o tym panu:
Jest lewicowym aktywistą, sprzeciwia się m.in. Corridzie. Poznany szerzej we Francji (czytaj pojawił się w mediach reżimowych) w 2003r. w czasie rekordowej fali upałów (czyżby promował walkę z globalnym ociepleniem?). Jest też aktorem - brał udział w dwóch filmach.
No i teraz najlepsze
- Pisał artykuły do Charlie Hebdo!
- W momencie ataku na redakcję był akurat w pobliżu
- Pierwszy udzielił pomocy postrzelonym!
oraz uwaga - perelka!
- niezwłocznie zadzwonił do prezydenta Francji aby osobiście poinformować go o tym co się stało
BUAHAHAHAAA dawno się tak nie uśmiałem
dla niedowiarków printscreen z wiki
Przedstawię kolejny (być może najbardziej) zadziwiający przypadek jaki do tej pory odkryłem
Będzie mowa o Patrick Pelloux, który wg wikipedii od 2008r jest szefem Związku Zawodowego Służb Medycznych.
tu jego wypowiedź dla stacji radiowej "France Info", dzień po 13.11:
(na dole napisy po angielsku)
Tak więc poza tym, że potwierdza to co już wiemy dodaje nowe info, że w ćwiczeniach udział brały nie tylko służby medyczne ale także straż pożarna, policja itp
inne ciekawostki o tym panu:
Jest lewicowym aktywistą, sprzeciwia się m.in. Corridzie. Poznany szerzej we Francji (czytaj pojawił się w mediach reżimowych) w 2003r. w czasie rekordowej fali upałów (czyżby promował walkę z globalnym ociepleniem?). Jest też aktorem - brał udział w dwóch filmach.
No i teraz najlepsze
- Pisał artykuły do Charlie Hebdo!
- W momencie ataku na redakcję był akurat w pobliżu
- Pierwszy udzielił pomocy postrzelonym!
oraz uwaga - perelka!
- niezwłocznie zadzwonił do prezydenta Francji aby osobiście poinformować go o tym co się stało
BUAHAHAHAAA dawno się tak nie uśmiałem
dla niedowiarków printscreen z wiki
Attachments
Ostatnia edycja: