F
fidelio
Guest
Albo tak mu wyszło.
Trochę zbyt wiele wyszło tego dnia tym amatorom, nie sądzisz? Trafić 3 trudne cele na 4 jednego dnia mając podstawowe problemy z lataniem awionetką... rachunek prawdopodobieństwa says no.
Albo tak mu wyszło.
Rodzaj wykonanego podejście sugeruje, że nie było błędu w celowaniu. Żeby uderzyć od góry nie trzeba by wykonywać takich dzikich ewolucji i cyrkowych manewrów.Mialem na myśli że nie wyszło wcelowanie w środek. I zdaje się że mowimy już tylko o Pentagonie, bo wcześniej zapanowała zgoda że w WTC trafic było znacznie łatwiej.
Ty mówisz dziwne i cyrkowe, ja chaotyczne i nieprecyzyjne z powodu słabych umiejętności pilotażu.
Przy tego typu podejściu jakie wykonali błąd w celowaniu oznaczałby albo przedwczesne zarycie w ziemię, albo przelecenie nad budynkiem.Nie, ja mówię, ze podejście jakie wykonali wyklucza błąd w celowaniu. Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno.
Rodzaj wykonanego podejście oznacza, że nie było innego celu niż ściana.Tylko przy założeniu ze to miało byc walniecie w ścianę. A jest to slabe bzalozenie, wrecz nielogiczne.
Komiczne. Kwity. Ale ok. Przeskakujesz od wykonalności do motywu, to i ja przeskocze. Otóż moim nieskromnym zdaniem jest abso-kurwa-lutnie niemozliwe by jakikolwiek rzad, a juz zachodni, a jtym bardziej amerykański, był w stanie zorganizować tajną operację o takiej skali i tego typu. Po pierwsze, ryzyko wsypy z powodow czysto ludzkich jest bliskie 100%, po drugie na etapie planowania i przygotowania operacji pozostalyby cale góry okruchow sladow w pierdylionie miejsc. Każdy z dwóch wymienionych powodow sam w sobie wystarczy mi, by wykluczyć taką możliwość. Nie "wątpić" tylko wykluczyć.
pozostalyby cale góry okruchow sladow w pierdylionie miejsc..
wybuchy słyszane przez strażaków, sposób zawalenia się budynków
Akurat wieże WTC zawaliły się legitnie, za to WTC 7 zostało ewidentnie zdemolowane na zamówienie Silversteina i za przyzwoleniem Giulianiego. Usuwanie azbestu + wymiana stali + ubezpieczenie.
natomiast kwestia prezenterki BBC to zwykłe dziwactwo
Jak sobie wyobrażasz, że reporterka BBC dostaje przed czasem od CIA plan, jakiś konspekt zdarzenia? .